Santi írta:A videót törölte a youtube, de közben állítólag megvizsgálták és nincs büntetés. A hétvége legjobb középső szektorát futotta duplasárga zászlónál, de nincs büntetés, röhej...
és ha minden szabályt szó szerint be kell tartani szerinted, akkor erre mit mondasz?
„Nem volt sportszerű, Jenson nem ment el az utamból. Pedig ilyen körülmények között lett volna értelme befejezni a gyors kört. Szerintem aludt egyet előttem a pályán, talán nem gondolta, hogy más még befejezné a gyors körét. Ő szépen lassan csorgott vissza a bokszba, de a 12-es és a 13-as kanyar között feltartott. Csak a boksz bejárata előtt engedett el, mire rájött, mi van, már rengeteg időt vesztettem. Ha nincs ez az eset, simán harmadik vagyok. Nico hasonlóan gondolkozott, szerencséje volt, és az övé a pole" – mondta Vettel.
nem kéne Buttont, és minden más pilótát megbüntetni feltartásért?
ha abból indulok ki, amit itt írsz Rosberg kapcsán (minden szabályt szó szerint értelmezni, semmi mérlegeléssel), akkor kb. minden 2. pilótát meg lehetne büntetni feltartásért
(nem Rosberget akarom védeni, de a szabályok abszolút nem egyértelműek, és úgy gondolom Rosberg nem érdemel most sem büntetést és nem érdemelt az előző futamon sem)