Formula-1
- Fuentealbilla
Re: Formula-1
Persze. Jogos amit írsz. Mindenesetre nem vagyok benne biztos így sem, h elveszik az idejét. Meglátjuk 1-2 órán belül.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak az a baj hogy Hamilton már az első szektorban 3 tizedet vert rá,szóval simán övè lett volna a pole.Ha csak persze nem rontja el.Fuentealbilla írta:Értem. Hát kíváncsi vagyok mindenesetre így is... Ausztriában is ellene ítéltek... vajon ismét meglépik ezt? Szerintem azért az F1-ben is mérlegelnek a bírák akárcsak a fociban... (még ha nem is kellene....)
Mindegy a szabály az szabály.Ausztriában vèlemènyes a dolog,de ott is instrukciot adtak neki ami,(szerintem hibásan),szabálytalan.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Fuentealbilla
Értem. Hát kíváncsi vagyok mindenesetre így is... Ausztriában is ellene ítéltek... vajon ismét meglépik ezt? Szerintem azért az F1-ben is mérlegelnek a bírák akárcsak a fociban... (még ha nem is kellene....)
- morientes
Nem,versenytempóba ment el azon a szakaszon ahol a sárga mèg èrvènyben volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Fuentealbilla
Annyira nem vágom a szabályokat... a sárga zászló csak bizonyos pályaszakaszokra vonatkozik nem?morientes írta:Dupla sárgánal kinyomta a szemèt a kocsinak,azt a kört elveszik.h3x0r írta:Alonso szepen elrontotta mindenki idomerojet.![]()
Remelem Rosberg kap egy szep kis buntetest.
És ha igen akkor Rosberg nem haladta már túl azt a részt ahol a megcsúszás volt?
- morientes
Dupla sárgánal kinyomta a szemèt a kocsinak,azt a kört elveszik.h3x0r írta:Alonso szepen elrontotta mindenki idomerojet.![]()
LEGIO PATRIA NOSTRA

- morientes
A ferrarinak járt a taps,nem is a pilótának.Ő akkor megy mikor küldik.h3x0r írta:Korrol korre javul a palya, szarul jott ki, hogy elsokent fejezte be az utolso kort. Persze idoziteni is tudni kell.morientes írta:Raikkönen 14...![]()
Amugy meg Raikkönen sem a csapatot hibáztatta,nekem gyanús hogy belefèrt volna mèg egy azonnali kör,viszont az is igaz hogy akkor a töltőkör kimarad.Talán a tizbe elèg lett volna ugy is.De nem biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alonso szepen elrontotta mindenki idomerojet.
- h3x0r
Korrol korre javul a palya, szarul jott ki, hogy elsokent fejezte be az utolso kort. Persze idoziteni is tudni kell.morientes írta:Raikkönen 14...![]()
- morientes
Raikkönen 14...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- P. Krisz
Csak az eső és annak a következményei , pár törött autó és 4 piros zászló .ferni írta: Történt valami, vagy csak ennyire esik az eső?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Kajak bealudtam, felkelek, ránézek hány óra....
Mondom basszus F1...
Sietve bekapcsolom az M4et és meglepve tapasztalom, hogy sok mindenről nem maradtam le....
Történt valami, vagy csak ennyire esik az eső?
Mondom basszus F1...
Sietve bekapcsolom az M4et és meglepve tapasztalom, hogy sok mindenről nem maradtam le....
Történt valami, vagy csak ennyire esik az eső?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ennyi. En meg kiemelnem Perezt, de pl Bottas is es Hulk is iszonyat csalodas, Ricciardo is elszurkult. Igazabol egy uj sorozat most tenyleg sikeres lehetne, mert meg mindig csak assak az f1 sirjatAnthony írta:A szabály egy marhaság, de legalább következetesek voltak, jó eséllyel a 3. helyen fut be ha nem rádióznak (vagy kiesik, ki tudja), Rosberg egy lúzer, az egész F1 egy nagy vicc, Hamilton és Verstappen aki akar és tud versenyezni, a többit hagyjuk is. Esetleg Alonso is tolná, de szekérrel nem lehet versenyezni, nem lepődnék meg ha hagyná az egészet a francba #megunta
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A szabály egy marhaság, de legalább következetesek voltak, jó eséllyel a 3. helyen fut be ha nem rádióznak (vagy kiesik, ki tudja), Rosberg egy lúzer, az egész F1 egy nagy vicc, Hamilton és Verstappen aki akar és tud versenyezni, a többit hagyjuk is. Esetleg Alonso is tolná, de szekérrel nem lehet versenyezni, nem lepődnék meg ha hagyná az egészet a francba #megunta
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ezt a szabályt teljesen hülyeségnek tartom - mindazonáltal Rosberg büntetését is.
Nem értem az autó beállításaira vonatkozó utasítások miért nem mehetnek? tekerd ide tekerd oda. Azt szerintem sem kell megmondani a pilótának, hogy te az előtted lévő itt és itt így megy - így tudod megelőzni.
A büntetés viszont jogos: extrém esetben ha az autó biztonságát veszélyezteti most is segíthetnek, nem is volt az első pár utasítással semmi, azt az FIA is jóváhagyta. A probléma ott kezdődött amikor miután Rosberg mindent beállított, hogy ne rohadjon alatta az autó még mondták neki, hogy a 7. fokozatba ne kapcsoljon. Rosberg még meg is kérdezte, hogy azt hogy, mire mondták hogy csak kapocsljon át rajta gyorsan. Ez már nem fért bele - szerintem jogosan. Egy Rosberg kaliberű pilóta találja már ki ezt a részét magától.
Az meg hogy állandóan safetycar mögül rajtolnak... pff.. legyen rendes rajt ha vkinek nem megy akor kiesik mint régen. Semmi izgalom nincs így benne
Nem értem az autó beállításaira vonatkozó utasítások miért nem mehetnek? tekerd ide tekerd oda. Azt szerintem sem kell megmondani a pilótának, hogy te az előtted lévő itt és itt így megy - így tudod megelőzni.
A büntetés viszont jogos: extrém esetben ha az autó biztonságát veszélyezteti most is segíthetnek, nem is volt az első pár utasítással semmi, azt az FIA is jóváhagyta. A probléma ott kezdődött amikor miután Rosberg mindent beállított, hogy ne rohadjon alatta az autó még mondták neki, hogy a 7. fokozatba ne kapcsoljon. Rosberg még meg is kérdezte, hogy azt hogy, mire mondták hogy csak kapocsljon át rajta gyorsan. Ez már nem fért bele - szerintem jogosan. Egy Rosberg kaliberű pilóta találja már ki ezt a részét magától.
Az meg hogy állandóan safetycar mögül rajtolnak... pff.. legyen rendes rajt ha vkinek nem megy akor kiesik mint régen. Semmi izgalom nincs így benne
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rosberg lett végül a 3. Max a 2. 
Mondjuk szánalmas ez a büntetés...
Mondjuk szánalmas ez a büntetés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
elé is került, szépen körbeautózta. egyébként mielőtt valakit le nevetségesezel, nézd meg miután Max megelőzte, Rosbi visszatámadott a hangár egyenesben, Verstappen meg elindult balra, utána jobbra, majd vissza középre. ha az nem 2x irányváltás, akkor mi?
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az is kiderült amit sokszor írtam már, Rosberg nevetséges. Ahogy sírt mert Verstappen 2x váltott irányt. Nem váltott 2x, egyszerűen Rosberg pár próba után feladta és így akart elé kerülni. Inkább nyerjen idén is Hamilton. Sajnos a ferrari gyenge, ma is eltaktikázták. Kihoztak két autót Perez elől, köszönte szépen Kimi elé is került.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szar az egész...fos hang fos szabályok.
Safety car mögött indulni mert vizes a palya??? Hát mi a tököm ez?? Egyaltalán versenyzők vagy cukorból vannak?? Röhejes...egy jó rajttal bármi lehetett volna...de így...nagyon siman elkúszott Hamilton.
Ez a rádiózás meg....semmi ertelme...tokeletes.volt hogy lehetett hallgatni hogy miket komminikalnak a pilotanak stb...legalabb latta az ember miert ülnek ott a csapatnal hogy igenis fontos tajekoztatni a pilotakat.
Erre....ilyen faszsagot...es meg Rosberget Buntetnèk?? Mit kellett volna tennie? Elengedni a kormanyt es befogni a fulet?? Es ha a rossz valto miatt falnak megy? Nevetséges ez is...vagy akkor mar a csapatpontokbol vonjanak hisz a csapat adott tippet.
Hamilton meg kurva nagy szinesz nalam most az derult ki.
egyaltalan nem szimpatikus ahogy viselkedik.
Ez a Verstappen gyerek meg tényleg nem semmi...de azert megnèztem.volna egy 12 evvel ezelőtti F-1 ben hogy teljesit.
Safety car mögött indulni mert vizes a palya??? Hát mi a tököm ez?? Egyaltalán versenyzők vagy cukorból vannak?? Röhejes...egy jó rajttal bármi lehetett volna...de így...nagyon siman elkúszott Hamilton.
Ez a rádiózás meg....semmi ertelme...tokeletes.volt hogy lehetett hallgatni hogy miket komminikalnak a pilotanak stb...legalabb latta az ember miert ülnek ott a csapatnal hogy igenis fontos tajekoztatni a pilotakat.
Erre....ilyen faszsagot...es meg Rosberget Buntetnèk?? Mit kellett volna tennie? Elengedni a kormanyt es befogni a fulet?? Es ha a rossz valto miatt falnak megy? Nevetséges ez is...vagy akkor mar a csapatpontokbol vonjanak hisz a csapat adott tippet.
Hamilton meg kurva nagy szinesz nalam most az derult ki.
Ez a Verstappen gyerek meg tényleg nem semmi...de azert megnèztem.volna egy 12 evvel ezelőtti F-1 ben hogy teljesit.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Ezek a szabályok... 
Essen szét alatta a kocsi, de nem mondhatnak semmit....
Honnan kéne kiszülnie, hogy mi baja a kocsinak?
Így biztonság, úgy biztonság, rajtolni se rajtolhatnak, de ha elromlik a kocsi nem szólhatnak.....
Majd egyszer nem fognak szólni, mikor fontos lenne, mert nem tűnik olyan fontosnak nehogy bünti legyen, azt szépen valaki beleáll majd a falba...
Idióták
Essen szét alatta a kocsi, de nem mondhatnak semmit....
Honnan kéne kiszülnie, hogy mi baja a kocsinak?
Így biztonság, úgy biztonság, rajtolni se rajtolhatnak, de ha elromlik a kocsi nem szólhatnak.....
Majd egyszer nem fognak szólni, mikor fontos lenne, mert nem tűnik olyan fontosnak nehogy bünti legyen, azt szépen valaki beleáll majd a falba...
Idióták