Szerintem erősen összefüggnek.rashidm írta:Viszont a művelt ember nem biztos, hogy értelmes, intelligens is...
Egy értelmes, intelligens ember mindig képezni fogja magát, hogy még értelmesebb, "műveltebb" legyen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 26., kedd 13:17
Szerintem erősen összefüggnek.rashidm írta:Viszont a művelt ember nem biztos, hogy értelmes, intelligens is...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 26., kedd 13:10
Szerintem ez a "műveltség" dolog elég relatív. Meg külön kell venni azt hogy valaki művelt, meg intelligens.MesQueUnClub írta:Az istenért nem akarok a műveltségi eszmefuttatásba beleszólni, de 2Pac nehogy mar műveltséghez tartozzon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 26., kedd 13:01
Én is inkább essemmet mondanám.MesQueUnClub írta:Az istenért nem akarok a műveltségi eszmefuttatásba beleszólni, de 2Pac nehogy mar műveltséghez tartozzon.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 26., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: realfan » 2016. július 26., kedd 12:24
lestat írta:
A masik a Zene...szerintem az alap...felismerjen egy regi Debuchyt vagy Beethovent...nemkell az osszes de vannak klasszikusok vagy hogy valaki tudja azt h ki is az a Tupac...rengetegen nemtudjak itthon...
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 26., kedd 11:03
Most is megy megint...amugy az tetszik hogy az ISIS ellen kimondja hogy bizony el kell oket tuntetni a fold szinerol aztan kitudja mit tenne valojabanUrsus írta:Trump beszéde magyar fordítással megy az ATV-n, érdemes hallgatni.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 25., hétfő 22:22
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 25., hétfő 20:59
Irodalom nalam tuti...marmint az alapok...magyar...orosz koltok stb az angolok is termeltek pl Shakespeare vagy Agatha Christie falnak tudnek menni mikor valakk azg mondja nem ksmeri vagy nem tudja melyik a 10kicsi néger.Ferencváros írta:Mostanában elég sok ismerősömmel való beszélgetés közben feljött, hogy ki is számít műveltnek, mi az a műveltség? Aki képben van a szép irodalommal, történelemmel, matekkal? Vagy aki ezen felül még képbe van a világ dolgaival, esetleg nyelveket beszél? Vagy aki a politikával kapcsolatosan tud értelmesen vitázni?
Nektek mi a véleményetek, ki számít MA műveltnek?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 25., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2016. július 25., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. július 24., vasárnap 18:48
Gondolom nem milliókat utalsz ki-be, nem kell ezzel foglalkoznod. A tippmixpro nevetséges a külföldi oldalakhoz képest, csak emiatt ne regelj át oda, semmi értelme.hamesz írta:Lenne két kérdésem adózással kapcsolatban, mert ebben nem vagyok otthon annyira. Szóval, ha bwinen vagy akármilyen más sportfogadási oldalon játszok a nyereményem után kell adózni? Illetve a mobil alkalmazásokból keresett pénz(appnana) után van valami teendő?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 23., szombat 19:19
lestat írta:
És nincs is nagyon mit tenni ellene..vagy nem akarnak vagy nemtudom...egyszerűen felbasz hogy a kibaszott face posztok meg részvéteken kivül senki nem tesz semmit.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 23., szombat 19:16
És nincs is nagyon mit tenni ellene..vagy nem akarnak vagy nemtudom...egyszerűen felbasz hogy a kibaszott face posztok meg részvéteken kivül senki nem tesz semmit.ikarus93 írta:P. Krisz írta:Most Münchenben megy a lövöldözés és terroristálkodás .
és sajnos ez nem az utolsó. Bármelyik iszlamista agya elkattanhat bármikor és bárhol, sajnos ez nem az utolsó eset hogy ilyen történik...
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 23., szombat 18:53
P. Krisz írta:Most Münchenben megy a lövöldözés és terroristálkodás .
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. július 22., péntek 22:39
Csak egy pár szóban, röviden:Es akkor ezt az adobevallas leadasanal be kell majd ismerni vagy hogy megy?!
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. július 22., péntek 22:30
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. július 22., péntek 22:27
KAG írta:Es akkor ezt az adobevallas leadasanal be kell majd ismerni vagy hogy megy?!
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 22., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 22., péntek 22:03
úristen ez de rohadt szánalmasEl Sie7e írta:bármilyen külföldi fogadási oldalon szerzett (és a számládra kiutalt) nyeremény után adófizetési kötelezettséged keletkezik, a tippmixrpo-n adómentesen kiveheted a nyereményedhamesz írta:Lenne két kérdésem adózással kapcsolatban, mert ebben nem vagyok otthon annyira. Szóval, ha bwinen vagy akármilyen más sportfogadási oldalon játszok a nyereményem után kell adózni? Illetve a mobil alkalmazásokból keresett pénz(appnana) után van valami teendő?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem