Ezt most kihagyhatta volnalordgabi írta:Ma is szép gólt tekert a Celtic kapujába.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 24., vasárnap 12:24
Ezt most kihagyhatta volnalordgabi írta:Ma is szép gólt tekert a Celtic kapujába.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. július 23., szombat 23:34
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 23., szombat 17:25
Max ha 1szer...szerintem csend van ahhoz kepest hkgy a bajnok csapat egyik legjobbja volt és fiatal technikas tamado.Fuentealbilla írta:csend? barcával is össze boronálták már az újságok többek között vagy nem?lestat írta:Arsenal elvileg bejelentkezett Mahrezért.
Furcsa hogy eddig milyen csend.volt.korulotte.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 23., szombat 16:58
csend? barcával is össze boronálták már az újságok többek között vagy nem?lestat írta:Arsenal elvileg bejelentkezett Mahrezért.
Furcsa hogy eddig milyen csend.volt.korulotte.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 23., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. július 22., péntek 12:03
Akkor ne csak a saját zsebedre gondolj..."I want the best for my players and therefore also for Pogba. There are certain things I only discuss with my clients and they know how things are."
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 22., péntek 12:03
Na ennek örülök, végre valami jó hír. Gyors Pogbát jelentsék be, aztán már nagy baj nem lehet.lestat írta:Marad es hosszabit is 2021 ig. Plusz fizuemeles.pheco írta:Nálunk is felszabadul valószínűleg a 6-os, vagy történt valami változás Nacho ügyben?
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 22., péntek 12:01
Biztos Ricardo Carvalhonak tartogatják6os mez szabad a MU-nál..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 22., péntek 12:01
Marad es hosszabit is 2021 ig. Plusz fizuemeles.pheco írta:Nálunk is felszabadul valószínűleg a 6-os, vagy történt valami változás Nacho ügyben?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 22., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 22., péntek 11:57
Nálunk meg a tízes.Toti írta:6os mez szabad a MU-nál..![]()
![]()
megvolt a mezszámozás, NSO:
"Mhitarjan vállait a legendás 22-es mez terhe nyomja – korábban John O'Shea viselte."
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 22., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 21., csütörtök 11:43
Csak azt tudja leigazolni, aki hajlandó a Liverpoolban focizni. Presztízsben és pénzügyileg sem tudják felvenni a verseny a többi angol klubbal már nagyon régóta. Eléggé durva 22-es csapdájában van a pool már lassan egy évtizede.wxyz írta:Kloppot nem értem. Tegnap valami 30 éves védőt vett Augsburgból, ma pedig a teljesen közepes Wijnaldumot sikerült megszereznie.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 21., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 21., csütörtök 10:29
Ranieri bajnokságot nyert a… nem is emlékszem a klub nevére. Ranierinek nincs játékrendszere, ráadásul azt sem tudja, hogyan kell edzeni a játékosokat. Mégis hogy végezhetett a csapatával első helyen a Premier League-ben? Tiszta szerencse, nem több. Ha egy nagy klub kispadjára leültetnéd, nem menne neki.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 20., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 20., szerda 15:34
Nagy tétben én sem tennék a gólkirályi címére, azért Angliában nem 30-asával rúgják a gólokat, a 20 azért valószínűleg kelleni fog. Szerintem Ibra 20 alatt fog végezni. De inkább a 10-hez tenném én is közelebb.Fuentealbilla írta:Ha nem lő 20-at akkor 1-et sem... Szerintem majdnem biztos, h borítékolható neki a gólkirályi cím. De ott lesz versenyben végig az fix.Anthony írta: Szerintem Ibra vagy 10 gólt ha ver a PL-ben, nem hiszem hogy már akkora nagy dolgot be tudna mutatni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 20., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 20., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 20., szerda 10:06
Remélem azt tudod, hogy a Sky Italy átvette csak a Guardian hírét, illetve a SkyItaly nem összekeverendő a skysports-szal, ami nagyjából hitelesnek mondható.Nyilacska írta:Manchester United have had an £85m bid for Paul Pogba rejected by Juventus, according to Sky in Italy.
El is ment a második ajánlat ami már 100 millió font lesz és valszeg azt már elfogadja a juve
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem