Kétlem hogy lejött a szarkazmus...Kétlem, hogy Ancelotti ezt szeretné látni... :(
Egyébként nekem az csípta a szemem,miszerint "miatta reformálni kellene a játékot..."hadde mégis,mire fel?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 16:26
Kétlem hogy lejött a szarkazmus...Kétlem, hogy Ancelotti ezt szeretné látni... :(

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 31., szerda 16:15
Kétlem, hogy Ancelotti ezt szeretné látni...morientes írta:Dehogy kellene.Alonso leosztaná a széleket oszt hajrá.Modric meg Özil meg keresgetné az ufokat az égen.Mint eddig.
Ebben az egyben bízok kb... Ha érkezik akkor gondolom hol Isco lesz padon, hol Özil vagy az is lehet, hogy egyik sem... Eléggé rotálható az ürgemorientes írta:Ha Bale tényleg annyira univerzális,akkor semmi gondot nem okozna neki átállni az Ancelotti féle játékra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 15:13
Dehogy kellene.Alonso leosztaná a széleket oszt hajrá.Modric meg Özil meg keresgetné az ufokat az égen.Mint eddig.érkezése miatt kicsit át kéne reformálni.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 31., szerda 14:39
Nos igen... Én is ettől tartok már, hogy amennyiben jön idén az már inkább hátrány lesz mint előny, mert bő 2 hét és kezdődik a szezon... Akik érkeztek azok már közösen kezdték a felkészülést és szerintem mire elkezdődik a szezon össze is rázódnak nagyjából. Most, ha érkezik Bale, akkor beleesik 1 majdnem kész felkészülésbe és technikába amit az ő érkezése miatt kicsit át kéne reformálni. Már én ehhez a kerethez nem nyúlnék és Bale-t is hagynám jövőre úgy, hogy DM-et is eladjuk és akkor a helyére érkezne + hoznék 1 Vidalt vagy/és GündogantRealista24 írta:Ezzel a kerettel megvalósítható, viszont az egész borulhat/borulni fog Bale miatt.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 31., szerda 14:37
ezt nem értem,kifejted?viszont az egész borulhat/borulni fog Bale miatt.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 31., szerda 14:36
Adom egyébként, de nálam az is játszana, ha ugyanannyiért menne, mint amennyiért hozzuk Gusztit.Szóval, ha a zseniért kapnánk 27-30 millió körüli összeget, akkor boldogan tenném fel a London felé tartó gépre. Az ő pótlására jöhetne Luiz Gustavo
Coentrao túl jó a padra, kezdőbe meg csak akkor mehetne, ha Marci sérült én mindenképpen pénzt csinálnék belőle, vagy bevonni a Bale buliba.Ott van még Coentrao, akiről szóltak a hírek, hogy távozna. Ha ő érte jönne egy 25 millió körüli összeg és tényleg váltana, akkor nincs mese, sajnos el kell adni. Az ő helyettesítésére Alberto Moreno és Ricardo Rodriguez neve merült fel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 31., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 31., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: albert.erikdinho » 2013. július 30., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 30., kedd 20:54
A következő szezon egyik legfontosabb játékosát(Modricsot) nem kellene kihagyni!albert.erikdinho írta:--------------------------------------Casillas/Lopez---------------------------------------
Carvajal/Arbeloa-------Ramos/Nacho--------Varane/Pepe---------Marcelo/Chersev
--------------------------------------Khedira/Casemiro------------------------------------
---------------------------Xabi/Illara--------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------Özil/Isco--------------------------------
Bale/Jesé--------------------------------------------------------------------Ronaldo/Jesé
-------------------------------------Benzema/Morata---------------------------------------
Szerintem ez így nagyon ütneEzzel a felállással egyszerre tudnánk védekezni és támadni is megfelelően, és még a lényeges emberek fel is férnének a pályára.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: albert.erikdinho » 2013. július 30., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. július 30., kedd 18:24
Nincs csatar , a kp gyengeLiamGallagher írta:ha jön Bale :
--------------Lopez/Iker-
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
--------------Xabi-Modric
Bale-------Özil----Isco-------CR
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 17:33
Illarramendi leigazolásával kevés esélyt látok Gündoganra... A másik, hogy nálam Isco 1 csiszolatlan gyémánt aki könnyen egy Iniestahoz hasonló játékos lehet. Özil eladásával meg még várnék és még Bale sem biztos, de amennyire akartam, hogy jöjjön, most valahol annyira vagyok ellene, mert sokallom ezt a 100 millát, plussz szép focit kezdünk játszani!Cobra11 írta:2014/15:
http://www.footballuser.com/780777/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 30., kedd 17:29
Kapust nem írtam mert nem tudom h akkor ki lesz majd a kapusunk, Özil és Isco pedig ebbe a felállásba nem is férnek és nem is valók (maximum Isco CR helyén). De szerintem ez a csapat ott lenne védekezésben és támadásban is.Galacticos írta:jó csapat de annyira hogy kapus nélkül álljanak ki?Cobra11 írta:2014/15:
http://www.footballuser.com/780777/Real_Madrid_CF![]()
+ özil, isco?
meg hát casemirot betenni a 14-15ös kezdőcsapatba azért mert 3 felkészülési meccsen jól játszott az elég meredek.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 30., kedd 17:23
jó csapat de annyira hogy kapus nélkül álljanak ki?Cobra11 írta:2014/15:
http://www.footballuser.com/780777/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 30., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 30., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 16:52
Valami ilyet szeretnék én is...alexoxladjackoxi írta:http://www.footballuser.com/780743/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. július 30., kedd 16:33
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem