KAG írta:Es akkor ezt az adobevallas leadasanal be kell majd ismerni vagy hogy megy?!
http://nav.gov.hu/nav/ado/szja/A_magans ... 41007.html
itt le van írva minden
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. július 22., péntek 22:27
KAG írta:Es akkor ezt az adobevallas leadasanal be kell majd ismerni vagy hogy megy?!
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 22., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 22., péntek 22:03
úristen ez de rohadt szánalmasEl Sie7e írta:bármilyen külföldi fogadási oldalon szerzett (és a számládra kiutalt) nyeremény után adófizetési kötelezettséged keletkezik, a tippmixrpo-n adómentesen kiveheted a nyereményedhamesz írta:Lenne két kérdésem adózással kapcsolatban, mert ebben nem vagyok otthon annyira. Szóval, ha bwinen vagy akármilyen más sportfogadási oldalon játszok a nyereményem után kell adózni? Illetve a mobil alkalmazásokból keresett pénz(appnana) után van valami teendő?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. július 22., péntek 21:48
El Sie7e írta:bármilyen külföldi fogadási oldalon szerzett (és a számládra kiutalt) nyeremény után adófizetési kötelezettséged keletkezik, a tippmixrpo-n adómentesen kiveheted a nyereményedhamesz írta:Lenne két kérdésem adózással kapcsolatban, mert ebben nem vagyok otthon annyira. Szóval, ha bwinen vagy akármilyen más sportfogadási oldalon játszok a nyereményem után kell adózni? Illetve a mobil alkalmazásokból keresett pénz(appnana) után van valami teendő?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 22., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. július 22., péntek 19:40
bármilyen külföldi fogadási oldalon szerzett (és a számládra kiutalt) nyeremény után adófizetési kötelezettséged keletkezik, a tippmixrpo-n adómentesen kiveheted a nyereményedhamesz írta:Lenne két kérdésem adózással kapcsolatban, mert ebben nem vagyok otthon annyira. Szóval, ha bwinen vagy akármilyen más sportfogadási oldalon játszok a nyereményem után kell adózni? Illetve a mobil alkalmazásokból keresett pénz(appnana) után van valami teendő?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. július 22., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 23:16
Hát én szerintem már telibeszarom. Vegyenek ők labdát.Realista24 írta:Nem is kell. Haverok dobják össze
Amúgy dechatlonba ha el tudsz menni, találsz jót jo áron.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 21., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 23:10
Mitre-ről olvastam én is hogy jó, csak hát... nincs nekem kedvem kiadni érte 10k-tpheco írta:Hát nem tudom milyen ár jöhet szóba. Én mindig ilyen 3-4 ezres Nike, Adidas labdákat nyúztam, aztán betonon meg műfüvön elég hamar szétmentek. Ja meg volt egy Mitre is. De haverom például leértékelve vett 8-ért egy Adidast, ami szerintem 5-6 évig megvolt neki, pedig nyúzta rendesen, aztán elhagytarashidm írta: Milyen márkájút érdemes venni, ha esetleg kellene venni másikat?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 21., csütörtök 22:46
Hát nem tudom milyen ár jöhet szóba. Én mindig ilyen 3-4 ezres Nike, Adidas labdákat nyúztam, aztán betonon meg műfüvön elég hamar szétmentek. Ja meg volt egy Mitre is. De haverom például leértékelve vett 8-ért egy Adidast, ami szerintem 5-6 évig megvolt neki, pedig nyúzta rendesen, aztán elhagytarashidm írta: Milyen márkájút érdemes venni, ha esetleg kellene venni másikat?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 22:37
Az a baj, hogy erre azt mondanák hogy miért vettem ilyen szart? Meg hogy biztos hogy nem miattuk... jah, csak eddig nem volt vele semmi baj...pheco írta:Nem hiszem, hogy pofátlanság lenne, dobják csak össze rárashidm írta:Ilyenkor pofátlanság lenne azt mondani nekik hogy fizessék ki az árát?Egyszer kirúgtam a pályáról haverom labdáját, kiment a leejtős útra és egy kocsi elkapta aztán elindult a labda a 4 sávos út felé. Haverom azonnal mondta, hogyha nem lesz meg a labda, akkor veszek neki újat
De szerencsére megtaláltam az út túl oldalán a parkban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 21., csütörtök 22:34
Nem hiszem, hogy pofátlanság lenne, dobják csak össze rárashidm írta:Ilyenkor pofátlanság lenne azt mondani nekik hogy fizessék ki az árát?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 22:24
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 21., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 20., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 20., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 20., szerda 11:40
Ez is szép:Tádám írta:Hitelesebb német források is ugyanezt írják...
Gyanús, de occam borotvája nyomán szerintem nem volt önmerénylet, egyszerűen nem jött be a dolog.ericco írta:Simán benne van a pakliban. Szerintem ezért sem kaptak az alkalmon a kurdok sem.füst írta:Én arra tippelnék hogy Erdogan szervezte, szerintem egy "önmerénylet" volt, beugrasztott pár balekot egy eleve esélytelen ügybe, igy le tud számolni az ellenlábasokkal. Az egészből ő jött ki a legjobban, nem hinném hogy ez véletlen. Néha még visszakacsint a XX. század, ...
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 19., kedd 19:16
Tavaly több mint egymillió migráns érkezett Németországba, közülük azonban csak 54-en álltak munkába a legnagyobb német cégeknél – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.wZoLee7 írta:jó munkaerő meg a tököm az, haza meg nem tudnak menni mert konkrétan a városaik a földdel lettek egyenlőek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 19., kedd 15:24
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem