cart írta:Az nem számít, a lényeg, hogy naponta ötször be lehessen írni hogy inkább egy törpeszamarat kéne venni, jóval olcsóbb lenne, és az is ugyan annyi Aranylabdát meg PL-t nyert mint Bale...
Én értem, hogy jó buli köpködni, mert nem nyert aranylabdát 1 Spurs-ben, ami még a BL-ben sem indult így elég nehéz is lenne, főleg egy középcsapatban úgy, hogy 4 éve 1 valaki kapja, a tudjuk mire, de azért nem kell átesni a ló túloldalára. Szerintem is kúrva sok ez érte, de, ha Cavani ért 64 millát meg 1 Marqenhos 30-at meg Moura 40-45-öt akkor annyira nem kell itt elhűlni... 2009 óta sok víz folyt le a Dunán és megváltoztak a dolgok. Azóta nagyon aranylabdás játékost Perez, ha akarna se vehetne

... Megkapta ugyan azokat az elismeréseket egy év alatt mint anno CR, és ez ami mellette szól. Ettől független nem ér 100 millát, de meg fogjuk venni ennyiért, mert a Spurs ennyit kér és Levy tisztában is van azzal, hogy megteheti, mert a marketing értéke is folyamatosan növekszik + maga a játékos is évről évre jobb... Őszintén, én sem tudom, hogy miért kell hozzá ennyire ragaszkodni, de biztos, hogy Zizu és Ancelotti is tudja, hogy hova hozzák, és, hogy miért, így innentől engem nem érdekel, de azért az ilyen beszólások meg erősek... Mert, ha meg idejön akkor abban is bíztos vagyok, hogy az olyanok akik az ilyen jelzőket rá aggatják, azok fogják elsőként nyalni a s

ggét meg egyből kedvenc játékos meg beteszi avának stb, ha lehoz pár jó meccset és ver pár bombát...