Kèrdès hogy az a költsègvetès mennyire átlátható,valamint oda megy az a pènz ahová kell,ahová elő van irányozva,vagy csak papiron.Idehaza ilyen költségvetéssel és játékosállománnyal még a magyar edzőfejedelmek is bajnokságot nyernének,

Mennyei futball
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Mennyei futball
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Sztem EB alatt megmutatták a magyarok, hogy tudnak normálisan is viselkedni a meccsek alatt, illetve után.
Persze van pár hülye, aki szarráveri egymást mert egyik lila másik zöld, de itt lett volna az EB után a megfelelő alkalom engedni ezekbol a hülye szabályokból, meglovagolni ezt és nagyon hamar visszatêrt volna rengeteg szurkolo pl a Fradihoz is sztem...
Ehelyett maradt ugyanaz a vicc fos.
Persze van pár hülye, aki szarráveri egymást mert egyik lila másik zöld, de itt lett volna az EB után a megfelelő alkalom engedni ezekbol a hülye szabályokból, meglovagolni ezt és nagyon hamar visszatêrt volna rengeteg szurkolo pl a Fradihoz is sztem...
Ehelyett maradt ugyanaz a vicc fos.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Igen. Antifocival kiesünk az albán második ellen, aztán egy kapuralövéssel lehozzuk a Honvéd elleni meccset. Pénzért továbbra se nagyon igazolunk, hiába jött be Somáliából 1 milla, Mateosból 200ezer, Nagy Ádámból másfél milla (ami a vezetőség alkalmatlanságát is igazolja, hogy csak ennyiért adtuk el), plusz Lamah bérével se kell már számolnunk.morientes írta:Mármint a fradinál?Az.Ferencváros írta:Jaj Istenem, vicc ami itt folyik.
Cukicot már 3 éve visszavonultattuk, de még mindig itt van. Nagy Dominikot erőltetjük, aki nem hogy nemzetközi szinten, de még itthon is súlytalan. Az igazolásaink elég gyengék, Djuricinnek a labdához sincs köze, Hüsing teljesen átlag játékos, Trinks nem tudom mit keres itt. Böde mögé/mellé 5 éve nem találtunk normális csatárt. De azért halljuk a vezetőségtől folyton, hogy minimum EL csoportkör a cél, meg erősödtünk. Emellett Doll megbukott, miután harmadszorra is szánalmas játékot "játszottunk" nemzetközi porondon. Idehaza ilyen költségvetéssel és játékosállománnyal még a magyar edzőfejedelmek is bajnokságot nyernének, Európába pedig Kondás többet ért el, mint Doll velünk.
És akkor a Honvéd ellen kimegy 50 néző, de a szurkolók jelentik a legnagyobb problémát, nehogy legalább hangulat legyen.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- morientes
Mármint a fradinál?Az.Ferencváros írta:Jaj Istenem, vicc ami itt folyik.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
énekeltek azok még csúnyábbakat is...
Felszólították qkatovot, hogy elégítse ki Vikit...
pfej...
43 fizetett meg nem bojkottált...

43 fizetett meg nem bojkottált...

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ja így már érthetőPL Csabi írta:"Kubatov távoznod kéne..."El Sie7e írta:a honvéd-fradi meccsen mit énekelnek a szurkolók?
Kubatov máshova kérem?nem értettem teljesen
De szerintem a kispestiek énekelték.

köszi
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Rooney
- Kedvenc csapatod: United
"Kubatov távoznod kéne..."El Sie7e írta:a honvéd-fradi meccsen mit énekelnek a szurkolók?
Kubatov máshova kérem?nem értettem teljesen
De szerintem a kispestiek énekelték.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a honvéd-fradi meccsen mit énekelnek a szurkolók? 
Kubatov máshova kérem?
nem értettem teljesen

Kubatov máshova kérem?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- morientes
Èn ezt nem akartam igy leirni,egyrèszt mert hagyjuk a politikát itt,elvègre sportfórum,másrèszt nem akarok össznemzeti vitát kirobbantani.Elloptak a szó, amit keresel, a Fradin keresztül építik ugyanúgy maguknak a vagyont, ahogy Felcsúton, Hódmezőn, stb...
De amugy adom.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pászkány ki is lépett szépen, szerintem neki se lesznek már megélhetési gondjai.Anno (amikor kétszer is csoportkörbe jutottak) a Cluj (Kolozsvár) elnökét kérdezték, h mi kell a BL csoportkörhöz. Azt mondta, h 20 millió euro, előttem van az interjú. Ennek már jó pár éve, igaz, a régi rendszerben volt, amikor nehezebb volt bejutni

Amúgy egyszerű koncepció volt. 50-100 ezer eurókért kukáztak afrikai meg portugál tehetségeket, scoutereknek jó szemük volt a dologhoz és gyakorlatilag ennyi.
Kár volt azért a csapatért amúgy, mostanában nem lesz olyan csapat itt a környéken aki 9 pontot szerez BL csoportkörben.

Anno (amikor kétszer is csoportkörbe jutottak) a Cluj (Kolozsvár) elnökét kérdezték, h mi kell a BL csoportkörhöz. Azt mondta, h 20 millió euro, előttem van az interjú. Ennek már jó pár éve, igaz, a régi rendszerben volt, amikor nehezebb volt bejutnimorientes írta: Mindenkèppen az,3X annyi pènzből gazdálkodhatnak a sasok,a keret meg 2X annyit èr mint a tiranáè.
A elnök szerint 15 millio euro szüksègeltetik èvente hogy a fradi massziv bl csoportkörös csapat legyen,van 11,ès ennyire tellett...közben eltapsoltak 30 milliárdot az isten tudja hova.

Elloptak a szó, amit keresel, a Fradin keresztül építik ugyanúgy maguknak a vagyont, ahogy Felcsúton, Hódmezőn, stb...
- morientes
Mindenkèppen az,3X annyi pènzből gazdálkodhatnak a sasok,a keret meg 2X annyit èr mint a tiranáè.akkor főleg hatalmas nagy blama.
A elnök szerint 15 millio euro szüksègeltetik èvente hogy a fradi massziv bl csoportkörös csapat legyen,van 11,ès ennyire tellett...közben eltapsoltak 30 milliárdot az isten tudja hova.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Nem megy az EL-be, ahhoz most tovább kellett volna jutni.
Egyébként a sok állami támogatás/pénz nem a csapathoz megy, azt szépen talicskázzák kifelé Viktorék, sztem a BL csoportkör alatt nem lopták szét ennyire a csapatot.
Bologna elnöke lenyilatkozta múltkor, h Nagy kb. 3-4 M euroba fog kerülni, erre a hivatalos vételár 1,5 M euro. A hivatalos.
Persze mindez csak feltételezés.
Egyébként a sok állami támogatás/pénz nem a csapathoz megy, azt szépen talicskázzák kifelé Viktorék, sztem a BL csoportkör alatt nem lopták szét ennyire a csapatot.
Bologna elnöke lenyilatkozta múltkor, h Nagy kb. 3-4 M euroba fog kerülni, erre a hivatalos vételár 1,5 M euro. A hivatalos.
Persze mindez csak feltételezés.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Vidi is kiesik ma szerintem, gyengék ők is. Gravesen csávó is akkora kókler mint a Dollyroll.
Na erről nincsenek infóim... akkor főleg hatalmas nagy blama.sebydani írta:Fradi nem esik át oda szerintem, még egy kört kellett volna menni, nem?ferni írta:Jól van, ügyes mindenki....![]()
Loki kuka, MTK kuka...
Remélem 1-2 kört a Vidi meg a Fradi legalább az ELben el tud vitézkedni...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én 25-ről tudok plusz egyebek, szóval valahol a kettő közt lehet.sámat írta:Fradi shopos barátom szerint Lovre 20.000 eurót kap, Lengyelországban ennyit nem fizetnek nekik. Plusz egyebek, autó, ruhapénz, sztem lakás.

Fájdalomdíj, hogy a többi balfact el tudja viselni.

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fradi nem esik át oda szerintem, még egy kört kellett volna menni, nem?ferni írta:Jól van, ügyes mindenki....![]()
Loki kuka, MTK kuka...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jól van, ügyes mindenki....
Loki kuka, MTK kuka...

Loki kuka, MTK kuka...