Nem, ti csak bundázva nyertek bajnokságot...Zsöné írta:Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
Azért ne add fel

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 12:37
Nem, ti csak bundázva nyertek bajnokságot...Zsöné írta:Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
Azért ne add fel
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 21., csütörtök 12:34
Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.Zsöné írta:Nem velunk van a baj...tudodm h te hozza vagy szokva h ingyen kukaztok embereket de a Chelsea psg stb arab faszok nem sajnaljak senkire a penzt...es hulye lenne barki is azt mondabi...bocsi ez tul sok nem is er ennyit
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 12:31
eReMA írta:Ennyi pénzért Te nem mennél vissza... Aham.rashidm írta:Ebből a szempontból én vissza nem mennék oda, de hát én nem Pogba vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 21., csütörtök 11:57
Azért ennek nézzél utána.Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
Azért ne add fel
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 21., csütörtök 11:57
Bale válasz volt NeymarraZsöné írta:Bale melyik volt ?
Nekünk sincs ekkroa adósságunk, de már meguntam hetvenedszerre is elmagyarázni az egyszerűeknek.Hozzáteszem minket nem az állam tart el és nincs is 400 millió adósságunk a saját stadionunk mellett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 21., csütörtök 11:55
Figyellek, gondoltam szólok.Zsöné írta:
Bale melyik volt ?
HozzászólásSzerző: Zsöné » 2016. július 21., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: Zsöné » 2016. július 21., csütörtök 11:51
rashidm írta:Csak nem mindegy, hogy egy világklasszis, bl/pl győztes, 2x aranylabdást (?) veszel meg, mint egy Gomes-t 65ért vagy Pogba-t 120ért. Azért nem ajánlottunk érte annyit mert nem ér annyit. A hülyék Manchesterben vannak...Zsöné írta:Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Mellesleg az árakon ne legyetek kibukva. Ti kezdtetek horror áron vásárolni sok évvel ezelőtt.
Galaktikusok mi?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 21., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 21., csütörtök 11:48
Zizoueret 75 milla az tokeletes.Zsöné írta:Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Mellesleg az árakon ne legyetek kibukva. Ti kezdtetek horror áron vásárolni sok évvel ezelőtt.
Galaktikusok mi?
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 21., csütörtök 11:46
Ennyi pénzért Te nem mennél vissza... Aham.rashidm írta:Ebből a szempontból én vissza nem mennék oda, de hát én nem Pogba vagyok.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 21., csütörtök 11:40
Csak lát bennük valamit az edzői stáb, amit mi, szurkolók nem.De akkor adják el a túróba Moratát és Jamest és akkor megvan a della.
Bár szerintem továbbra is a 13 millás fizu okozza a problémákat...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 11:27
Ebből a szempontból én vissza nem mennék oda, de hát én nem Pogba vagyok.ziro4vr írta:Mondjuk az vicces, hogy anno hogy ment el tőlük, de ez van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 21., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 11:22
Csak nem mindegy, hogy egy világklasszis, bl/pl győztes, 2x aranylabdást (?) veszel meg, mint egy Gomes-t 65ért vagy Pogba-t 120ért. Azért nem ajánlottunk érte annyit mert nem ér annyit. A hülyék Manchesterben vannak...Zsöné írta:Ha annyira kellett volna Pogba, akkor miért nem ajánlottatok egy Rodrigez + 50 milla üzletet?
Galaktikusok mi?
HozzászólásSzerző: Zsöné » 2016. július 21., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 21., csütörtök 11:17
De akkor adják el a túróba Moratát és Jamest és akkor megvan a della.ziro4vr írta:Morataért most ajánlottak annyit, mint amibe Zidane került. Miről beszélünk? Az aktuális piachoz kell mérni az árut. Ha Gomes 60at ér, Pogba megéri a dupláját.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 21., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 21., csütörtök 10:47
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem