Nincs csatar , a kp gyengeLiamGallagher írta:ha jön Bale :
--------------Lopez/Iker-
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
--------------Xabi-Modric
Bale-------Özil----Isco-------CR

Ha ilyen tipikus magyar edzőzseni vagy,várom a te kezdődet Ződike.

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. július 30., kedd 18:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 17:33
Illarramendi leigazolásával kevés esélyt látok Gündoganra... A másik, hogy nálam Isco 1 csiszolatlan gyémánt aki könnyen egy Iniestahoz hasonló játékos lehet. Özil eladásával meg még várnék és még Bale sem biztos, de amennyire akartam, hogy jöjjön, most valahol annyira vagyok ellene, mert sokallom ezt a 100 millát, plussz szép focit kezdünk játszani!Cobra11 írta:2014/15:
http://www.footballuser.com/780777/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 30., kedd 17:29
Kapust nem írtam mert nem tudom h akkor ki lesz majd a kapusunk, Özil és Isco pedig ebbe a felállásba nem is férnek és nem is valók (maximum Isco CR helyén). De szerintem ez a csapat ott lenne védekezésben és támadásban is.Galacticos írta:jó csapat de annyira hogy kapus nélkül álljanak ki?Cobra11 írta:2014/15:
http://www.footballuser.com/780777/Real_Madrid_CF![]()
+ özil, isco?
meg hát casemirot betenni a 14-15ös kezdőcsapatba azért mert 3 felkészülési meccsen jól játszott az elég meredek.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 30., kedd 17:23
jó csapat de annyira hogy kapus nélkül álljanak ki?Cobra11 írta:2014/15:
http://www.footballuser.com/780777/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 30., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 30., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 30., kedd 16:52
Valami ilyet szeretnék én is...alexoxladjackoxi írta:http://www.footballuser.com/780743/Real_Madrid_CF
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. július 30., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 30., kedd 16:30
+1 egyetertek.ericco írta:numberone1, azért ne légy ilyen gonosz![]()
Amúgy egyértelműen látni, hogy sokan a 433-ba be akarják erőltetni Özilt (csak mert zseni), de egyszerűen ebben a felállásban nincs helye. KP-ra kevés védekezésben, még akkor is az lenne, ha nem lenne büdös számára visszazárni, szélen maga mondta, hogy nem szeret játszani, balszél adott, csatár helyett pedig duplán nem játszatnám.
Szóval ezek a felállások ott buknak, hogy oda van erőltetve Özil a kezdőbe.
Ez a baj vele. Szélre gyenge, középpályára kevés védekezésben, éknek nem eléggé támadja a kaput, irányítónak egylábassága miatt kevés. Igazán szerintem maga sem tudja, milyen poszton tudná a legjobb teljesítményt lehozni...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 30., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 30., kedd 16:10
Nem rossz, de a kp tul gyenge, erosebb csapatok ellen elvereznenk. Mivel siker orientalt csapat vagyunk igy harmas alat kapsz, meg talan nem vagy menthetetlen.Kerlon írta:Én ezt csapatnám az eddig látottak után:
-------------------------------------Kapus
---------------------Varane---------------------Ramos
Carvajal-------------------------------------------------------------Marcelo (jó a védelmet eddig még nem láttuk)
-------------------------------------Khedira/Illarra
--------------------Modric----------------------Isco
-------------------------------------Özil
-------------------Benzema---------------------------------CR
Na ez kb. mint az elozo uj le egyes. Szerintem valasszal szamodra erdekesebb forumokat, mint a "dormogo domotor" v az "oreg nene ozikeje", hidd el mindenkinek jobb lesz.miró írta:egyébként én is ezen gondolkoztam múltkor,bár ugye nem kamázom benzemát,de ha jön bale,akkor én tuti csatár nélkül játszanék.
---modric----másik 4esből épp valaki.
------isco----özil-----
bale----------------cr
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 30., kedd 13:08
Kiegészítve még azzal hogy Rooney annyira kötetlenül játszhatott,hogy olykor,nem is kevésszer,még vkp poszton is feltűnt,nagyban segítve a csapavédekezést.Én is a kettőt külön venném. Például Sir Alex általában 4-4-2 -es felállásban küldte ki a csapatát mégis érezhető volt hogy mást játszik a csapat elég sok meccsen. Rooney is sokszor visszalépett labdaért és próbálta felvenni az "árnyékék" pozíciót és ha tudott akkor akkor a kapu elé is odaért.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 30., kedd 12:50
Én is a kettőt külön venném. Például Sir Alex általában 4-4-2 -es felállásban küldte ki a csapatát mégis érezhető volt hogy mást játszik a csapat elég sok meccsen. Rooney is sokszor visszalépett labdaért és próbálta felvenni az "árnyékék" pozíciót és ha tudott akkor akkor a kapu elé is odaért.morientes írta:Ja szép mikor így számolgatunk,de ez nem taktika,hanem felállás vagy rendszer...én nem erre gondoltam.Sztm a taktika az más egy kicsit.De erről RMCF vagy más biztos többet tudna mondani...Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellen :roll: ... Nekem a PSG elleni meccs nagyon is tetszett. A probléma még az erőnléttel van meg, hogy mindenki visszarázódjon, de ahhoz képest, hogy 15 nappal előttünk volt a PSG edzésileg, nagyon is jól fociztunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki.
Sztm a taktika,hogy adott rendszerben,felállàsban,egyes csapatrészeknek,vagy 1-1 játékosnak mi a feladata....mert ez ugye azonos felállásban is lehet eltérő...na és ebből nekem a lyoni meccs alapján nem sok jött le(még)
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 29., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. július 29., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 29., hétfő 14:30
Ja szép mikor így számolgatunk,de ez nem taktika,hanem felállás vagy rendszer...én nem erre gondoltam.Sztm a taktika az más egy kicsit.De erről RMCF vagy más biztos többet tudna mondani...Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellen :roll: ... Nekem a PSG elleni meccs nagyon is tetszett. A probléma még az erőnléttel van meg, hogy mindenki visszarázódjon, de ahhoz képest, hogy 15 nappal előttünk volt a PSG edzésileg, nagyon is jól fociztunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 14:14
Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellenmorientes írta:Hát én csak a lyon elleni meccset láttam,de hogy ott mi volt a taktika nekem megmondom őszintén gőzöm sincs...sztm még Ancelotti sem biztos egészen benne,hogy álljunk föl...ez még a kisérletezések időszaka...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 29., hétfő 13:55
Hát én csak a lyon elleni meccset láttam,de hogy ott mi volt a taktika nekem megmondom őszintén gőzöm sincs...sztm még Ancelotti sem biztos egészen benne,hogy álljunk föl...ez még a kisérletezések időszaka...Amúgy meg az eddig felkészülési meccseken használt taktikákból következtetek erre.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 29., hétfő 13:38
Meg van a száma?
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem