Mellesleg az árakon ne legyetek kibukva. Ti kezdtetek horror áron vásárolni sok évvel ezelőtt.
Galaktikusok mi?

HozzászólásSzerző: Zsöné » 2016. július 21., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 21., csütörtök 11:17
De akkor adják el a túróba Moratát és Jamest és akkor megvan a della.ziro4vr írta:Morataért most ajánlottak annyit, mint amibe Zidane került. Miről beszélünk? Az aktuális piachoz kell mérni az árut. Ha Gomes 60at ér, Pogba megéri a dupláját.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 21., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 21., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 21., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 21., csütörtök 9:55
Én már annak is örülnék, ha nem jön Pogba és Gomes, de James eltakarodik...wZoLee7 írta:Azért ha innen még behúzzuk Pogbát és Gomes nem jön, győztesnek érzem majd a csapatotHát ha még James is távozna...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 21., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 21., csütörtök 9:50
Cé és barátai.Most milyen klikkesedés van az öltözőbe?
Spanyolok-Többiek ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 21., csütörtök 9:44
Realista24 írta:Értem én, hogy Raúl a kedvenced, de nyílt titok, hogy egy diktátor volt, aki számos transzfert megfúrt, klikkesedés volt az öltözőben (most is van). Szóval kérdés, hogy mi a féregség? Őszintén beszélni egy olyan dologról, aminek már nincs hatása a klubra, mert már egyik érintett sem játszik ott vagy maga a tény, hogy ilyen történt.fehérlap írta:
Nekem ez a világgá kürtölöm a problémáim 1 évtized után annyira hihetetlen. Biztos kell egy kis pénz qvákra, kokora vagy unta az életét és szerette volna, ha beszélnek róla az emberek. Számomra ez inkább féregség, mintsem csak most "mesélek valamit a karrieremből". de mind1. Lehet én tévedtem el nagyon.
Pogba témához: Kell és kész. Max 2 évet adok Modricnak, lehet kevesebb lesz. Nincs más. Én sem kedvelem, valamiért nem szimpi a srác, de elismerem, hogy nincs nála jobb. Minden adottsága, minden, amiben jó kell nekünk. Nincs mese, bankot kell robbantani.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. július 21., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 21., csütörtök 9:28
Ami kimaradt:lestat írta:Marzio: "Real Madrid is back in the race for Pogba & called Juve, although the player has promised himself to MUFC."
Juventus director Marotta on Pogba's future: "The situation is no different to when I last spoke to you on Friday.”
Sky Sport Italia: Real Madrid rang up Juventus to promise they'd match any offer MUFC made for Pogba.
2016. júl. 21.
Vannak meg biztato dolgok.
Oriasi lenne ha kb a MU orra elol szereznenk meg.
De teny h itt csak a penzen varialnak meg sztem James adasa miatt sem jott meg letre a dolog.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 21., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 21., csütörtök 8:52
Értem én, hogy Raúl a kedvenced, de nyílt titok, hogy egy diktátor volt, aki számos transzfert megfúrt, klikkesedés volt az öltözőben (most is van). Szóval kérdés, hogy mi a féregség? Őszintén beszélni egy olyan dologról, aminek már nincs hatása a klubra, mert már egyik érintett sem játszik ott vagy maga a tény, hogy ilyen történt.fehérlap írta:
Nekem ez a világgá kürtölöm a problémáim 1 évtized után annyira hihetetlen. Biztos kell egy kis pénz qvákra, kokora vagy unta az életét és szerette volna, ha beszélnek róla az emberek. Számomra ez inkább féregség, mintsem csak most "mesélek valamit a karrieremből". de mind1. Lehet én tévedtem el nagyon.
Pogba témához: Kell és kész. Max 2 évet adok Modricnak, lehet kevesebb lesz. Nincs más. Én sem kedvelem, valamiért nem szimpi a srác, de elismerem, hogy nincs nála jobb. Minden adottsága, minden, amiben jó kell nekünk. Nincs mese, bankot kell robbantani.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 21., csütörtök 8:35
Lattunk mar a madridban is full profi jatekost csak setalni a palyan.Lehet, hogy nem olyan pontos ésmegbizhato meg
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 21., csütörtök 8:29
Nekem ez a világgá kürtölöm a problémáim 1 évtized után annyira hihetetlen. Biztos kell egy kis pénz qvákra, kokora vagy unta az életét és szerette volna, ha beszélnek róla az emberek. Számomra ez inkább féregség, mintsem csak most "mesélek valamit a karrieremből". de mind1. Lehet én tévedtem el nagyon.Realista24 írta:Miért ne mondhatná? Keci gyerek.fehérlap írta:Ez a Cicinho gyerek nagyon el van tévedve. HA igazat is mond, akkor se mondja. keci gyerek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 21., csütörtök 8:21
Miért ne mondhatná? Keci gyerek.fehérlap írta:Ez a Cicinho gyerek nagyon el van tévedve. HA igazat is mond, akkor se mondja. keci gyerek.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 21., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 21., csütörtök 8:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 21., csütörtök 8:16
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem