KAG írta:Suarez meg kb 2-3 éve van ott a toppon,Benzema pedig már azért egy top ligában vitézkedik 6-7 éve vagy több is... én Suarezt még nem veszem ide pont ezért, de képességekre egyértelműen top csatár Ő is.
És sok szempontból már le is hagyta. Sokkal agresszívabban támadja a kaput. Támadásban erősebb jóval, mint Benzema, sokkal több gólt lő (már kétszeres aranycipős, Karim a közelében sem volt soha) és több gólpasszt is ad. Védekezésben Benzema jobb, de én semmiképpen sem mondanám, hogy Benzema lenne a generációja legjobb csatára. Az biztos, hogy már több éve hoz nagyjából egy stabil átlagot, első Realos évében csak 9 gól, de azóta 6 éven keresztül mindig meg volt a 20, átlagban 25 körül van. Ez idő alatt volt mindig jobb csatár, de azok valóban nem hozták ennyire stabilan. Falcaonak ugye két jó Porto-s, és két jó Atletico-s éve volt. Suarez is most zsinórban négy jó évnél van, 2 liverpooli és 2 Barcelona. De ő azért előtte az Ajaxnál is termelt, még ha az egy erős szinttel lejjebb is van. De hazája válogatottjában is többször villant, mint Karim.
Szóval nem érzem, hogy a Lewandowski, Suárez, Agüero vonalból olyan nagyon kiemelkedne. Jó, persze Patonál sokkal jobb, de őt nem is értem minek írod.
A csatár és a támadó pedig egymás szinonimái. CR és Messi is csatárok, még ha nem is középcsatárok, nem a kapunak háttal állva jönnek ki az erősségeik. Ők pedig erősen verik ezt a mezőnyt.
De, ha csak a középcsatárokról beszélsz, akkor szűkül a halmaz, mondjuk CR-t kiveheted. De azt is írod, hogy a hamis kilenceseket is ideveszed, akkor meg Messi megint csak számít.