Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 22:05

Ezt egyébként minden olyan ember tudta aki nem egysejtű.....végig tiszta volt a számomra,hogy benzema kizárólag az ügy elsimítása miatt volt benne részes,nem másért. Ebben a cikkben még azt feltételezik,hogy pénzért tette volna..ez mekkora agysorvadás után pattanik ki egy ember fejéből?

Szánalmas sztori,sok tipikus ostoba szerencsétlen agyatlan ember közreműködésével,mint pl a francia szövetség.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. augusztus 1., hétfő 22:00

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/376 ... a_vedeni_a

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 31., vasárnap 20:05

Kercsó írta:amúgy neki mi ez a sérülés?
még mindig az a combja vacakol?
Csípőjével van gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 31., vasárnap 18:56

Oké, Navast tudjuk pótolni, Kiko sem rossz. Asensio most nagyot bizonyíthat CR helyén. Na de most komolyan Bale és Benzema se lesz? :D Előbbit még Lucas megtudja oldani, na de nem Morataval...Komolyan mondom, Marianot dobnám be kezdőnek, csak ő akkor már szerintem nem lesz a csapatnál

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. július 31., vasárnap 17:43

amúgy neki mi ez a sérülés?
még mindig az a combja vacakol?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 30., szombat 23:01

Akkor az egész BBC kihagyja a szuperkupa döntőt? És még Navas is. Erős...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 30., szombat 21:28

Realista24 írta:Best fizikális állapot ever....aztán lehet a Szuperkupa döntő is kimarad...blahblahblah
Add már azt neki otthon reggelire amit Márknak mert ez így nem lesz jó. :(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 30., szombat 21:17

Best fizikális állapot ever....aztán lehet a Szuperkupa döntő is kimarad...blahblahblah
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 24., vasárnap 22:08

:lol: :lol:
Te kotsog :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 24., vasárnap 20:40

http://as.com/videos/2016/07/24/portada ... 42370.html

egy fiat pandát se mernék rábízni nem hogy repülőt. és még a gyerkőc mögötte :lol: :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 21., csütörtök 9:30

kicsi riutálé
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 20., szerda 16:01

Realista24 írta:Szerintem mondjuk annak van baj a fejével, aki évente megharapdál valakit :lol:

A Real a legjobb csapat, Karim a Realban játszik, ergó Karim a legjobb. Minden más karakter, ami nem ezt írja, kidobott idő. :coffee:
Ebbe nem tudok belekötni :D :agree:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 20., szerda 15:56

ferni írta:Benzemát nem is érdemes más csatârhoz hasonlítani, sztem egy klasszis játékosról beszélünk és a jelenlegi Real Madridba jobbat nem is kívánhatnánk.
Neki nagyon nincsen egyszerű dolga egy CR mellett és Bale is szereti lövöldözni a gólokat és összességében sztem elég jól megoldja.
Igazából kicsit olyan érzésem van itt, na meg Barcáéknál, hogy éppen mikor melyik játékos tudja elnyomni a másik kettőt. (bár nagytöbbségbe Messi-CR még mindig a leader, igaz tavaly Barcába Suarez nagyon komoly szezont tolt le)
Ezért is vagyunk Barcával karöltve a világ urai, mert van 3 olyan játékosunk elől, akik közül elég ha csak az egyik játékos fog ki adott napon jóformát, eldönti a meccset is, ha mindhárom formába van akkor nincs ellenfele a csapatnak.

Most nézzünk meg más klubokat.
BM:
Itt totál más szerkezetbe nyomatta gárdiola a csapatot, úgyhogy itt inkább 4 játékost írnék Robben-Lewa-Ribery-Müller. Nagyon jó játékosok, sőt igazából top játékosok, de a BBC meg MSN-től olyan messze vannak mint Makó Jeruzsálemtől hatékonyságilag.
A többi csapat szóra se érdemes, talán a Citynél lehet szint a Debruyne-Agüero-Sterling(bár Sterlingnek nagyobb a füstje mint a lángja), azt gatya.
PSG? Ibra nélkül halott,
Juve van ott egy Dybala aztán annyi.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 20., szerda 15:54

Jól van, hagyjuk már ezt a tucat Suarezt, aki máshoz nem ért, mint hogy fej le, aztán megy a kapunak labdával. Komolyan hányok, ha ilyen focit akarnék nézni, akkor pl függő lennék.
A csatár és a támadó pedig egymás szinonimái.
Szerinted.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 20., szerda 15:40

Benzemát nem is érdemes más csatârhoz hasonlítani, sztem egy klasszis játékosról beszélünk és a jelenlegi Real Madridba jobbat nem is kívánhatnánk.
Neki nagyon nincsen egyszerű dolga egy CR mellett és Bale is szereti lövöldözni a gólokat és összességében sztem elég jól megoldja.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 20., szerda 15:21

KAG írta:Suarez meg kb 2-3 éve van ott a toppon,Benzema pedig már azért egy top ligában vitézkedik 6-7 éve vagy több is... én Suarezt még nem veszem ide pont ezért, de képességekre egyértelműen top csatár Ő is.
És sok szempontból már le is hagyta. Sokkal agresszívabban támadja a kaput. Támadásban erősebb jóval, mint Benzema, sokkal több gólt lő (már kétszeres aranycipős, Karim a közelében sem volt soha) és több gólpasszt is ad. Védekezésben Benzema jobb, de én semmiképpen sem mondanám, hogy Benzema lenne a generációja legjobb csatára. Az biztos, hogy már több éve hoz nagyjából egy stabil átlagot, első Realos évében csak 9 gól, de azóta 6 éven keresztül mindig meg volt a 20, átlagban 25 körül van. Ez idő alatt volt mindig jobb csatár, de azok valóban nem hozták ennyire stabilan. Falcaonak ugye két jó Porto-s, és két jó Atletico-s éve volt. Suarez is most zsinórban négy jó évnél van, 2 liverpooli és 2 Barcelona. De ő azért előtte az Ajaxnál is termelt, még ha az egy erős szinttel lejjebb is van. De hazája válogatottjában is többször villant, mint Karim.
Szóval nem érzem, hogy a Lewandowski, Suárez, Agüero vonalból olyan nagyon kiemelkedne. Jó, persze Patonál sokkal jobb, de őt nem is értem minek írod.
A csatár és a támadó pedig egymás szinonimái. CR és Messi is csatárok, még ha nem is középcsatárok, nem a kapunak háttal állva jönnek ki az erősségeik. Ők pedig erősen verik ezt a mezőnyt.
De, ha csak a középcsatárokról beszélsz, akkor szűkül a halmaz, mondjuk CR-t kiveheted. De azt is írod, hogy a hamis kilenceseket is ideveszed, akkor meg Messi megint csak számít.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 20., szerda 15:14

ikarus93 írta:Karimon nagyon sok fog múlni idén, hogy mit is fogunk elérni, CR szerintem kuka lesz a lába miatt, valószínűleg tavaszig ő -1 ember lesz a pályán, így Karim meg Bale lesz az akinek a hátára kell vennie a csapatot.
Cé-re évek óta mondják, hogy -1 ember, mégis fossa a gólokat, meg halmozza a rekordokat. Minden évben elmondjuk, hogy most majd tuti sérült lesz és nem fogja bírna, aztán ő játszik minden évben a legtöbbet... Az ilyen dolgokat én már le se merem írni előre. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 20., szerda 15:13

ikarus93 írta:Karimon nagyon sok fog múlni idén, hogy mit is fogunk elérni, CR szerintem kuka lesz a lába miatt, valószínűleg tavaszig ő -1 ember lesz a pályán, így Karim meg Bale lesz az akinek a hátára kell vennie a csapatot.
Az őszi idegenbeli rangadók miatt szerintem Ronaldo visszatérése előrébb lesz hozva.

Kiegyeznék már annyival, hogy most kapjon hosszabb szabit, és néha le lehessen cserélni. Bár utóbbi kizárt.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 20., szerda 15:11

Neki a fő baja a fejében van, de ez egy csatár betegség sok esetben.
Szerintem mondjuk annak van baj a fejével, aki évente megharapdál valakit :lol:

A Real a legjobb csapat, Karim a Realban játszik, ergó Karim a legjobb. Minden más karakter, ami nem ezt írja, kidobott idő. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 20., szerda 15:10

Karimon nagyon sok fog múlni idén, hogy mit is fogunk elérni, CR szerintem kuka lesz a lába miatt, valószínűleg tavaszig ő -1 ember lesz a pályán, így Karim meg Bale lesz az akinek a hátára kell vennie a csapatot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: