Én egy kalap alá veszem a franciát és az urut, egyik ebben jobb másik abban. De ők vannak a toppon az tuti.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 20., szerda 15:09
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 20., szerda 14:55
Egy bizonyos szinten igen, de azért vannak eltérések a poszttal járó melók között. Én speciel Benzemához hamarabb hasonlítanám Lewát. Suarez az inkább egy olyan valaki aki technikailag nem nagy valami, de a kapura bárhonnan veszélyes. Az ilyen csatárok jelenleg kihaló félben vannak. Tény, hogy vannak gólpasszai Suareznek, de összességében a barca játékához nem képes hozzá tenni, sőt ha nála van a labda akkor azt ritkán játssza meg jól. Karim komplexebb, és ez miatt nálam jobb játékos. Neki a fő baja a fejében van, de ez egy csatár betegség sok esetben. Azért is szokták mondani, hogy a csatárokat tutujgatni kell, mert ha nincs önbizalom, meg nem érzi azt, hogy fontos, akkor hajlamos meccseken keresztül nullázni. Na Karim pont ilyen...KAG írta:Fals9,Center,stb... nálam ez mind csatár.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 20., szerda 14:32
MesQueUnClub írta:Tényleg nagyon jó támadó, de úgy igazán Centert szerintem 15-16os szezonban játszott, előtte inkább tűnt árnyék-éknek mint centernek (vagy false9 kinek melyik opció tetszik jobban), ezzel nem kisebbítve azt a kombinatív és hasznos képességet, amivel képes elől meghatározni a támadás képét. Én egyébként szeretem a játékát mert szép kombinatív focit tud játszani és nem egy buta faék mint jópár center.KAG írta: Generációjának legjobb csatára egyértelműen, csak sajnos ezt rajtuk, madridistákon kívül alig ismeri el pár ember.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 20., szerda 13:32
Jah. Suáreznek jobbak a fogai.Veidt írta:Szerintem egy szinten van Suárezzel, csak mindketten másban erősek igazán.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 20., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 20., szerda 12:43
Tényleg nagyon jó támadó, de úgy igazán Centert szerintem 15-16os szezonban játszott, előtte inkább tűnt árnyék-éknek mint centernek (vagy false9 kinek melyik opció tetszik jobban), ezzel nem kisebbítve azt a kombinatív és hasznos képességet, amivel képes elől meghatározni a támadás képét. Én egyébként szeretem a játékát mert szép kombinatív focit tud játszani és nem egy buta faék mint jópár center.KAG írta: Generációjának legjobb csatára egyértelműen, csak sajnos ezt rajtuk, madridistákon kívül alig ismeri el pár ember.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 20., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 20., szerda 11:51
Valamit benéztetek kicsit, mert Karim minden jelentés szerint ez a legjobb formája Karimnak, amit az elmúlt 8 évben mutatott. Testsúlya elérte a tökéletest a Marca szerint. Egyéni edzésterve volt a nyárra, diétázott és most kicsattan a jótól.KAG írta:Lehet picit depis voltV. Mester 77 írta:Nézegettem Karim nyaralós képeit. Hát, kicsit túltolta a tömegelést nem?![]()
Amúgy egy normális alapozással ezt még simán ledobja
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 20., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 19., kedd 12:40
Nagy tehetség, de Pjaca sokkal inkább szélső mint kilences. A Juve sajnos már leigazolta, csak még nem hivatalos.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CnuDPNeW8AAwF1j.jpg
Ismeri valaki?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 15., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 19:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: primrose » 2016. július 15., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 13., szerda 23:34
Nézd meg Marcelo Miamis képeitV. Mester 77 írta:Nézegettem Karim nyaralós képeit. Hát, kicsit túltolta a tömegelést nem?
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 12., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 12., kedd 14:30
Lehet picit depis voltV. Mester 77 írta:Nézegettem Karim nyaralós képeit. Hát, kicsit túltolta a tömegelést nem?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. július 12., kedd 14:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 11., hétfő 9:56
BenzemaMesQueUnClub írta:Kicsoda? Zsinyak?Kerlon írta: Egész ebn fikázzák, de azért tudják ők is, hogy a legjobb franciat fikázzák. Meg menybe mennének, ha odaigazolna. #klassziscsatar
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem