- Neymarnál ugyanezzel hitegette magát a csalódott szurkoló, hogy majd európában a védők kettétörik, mint a perecet. Nos, ha többen nem is ismerik el magas szintűnek a teljesítményét (spec. szerintem igenis lehet a mai mezőnyben akár elitnek nevezni), a fenti akkor sem jött be. Sőt, talán kijelenthető, hogy a fetrengései is bőven redukálódtak, ahogy szokta a közeget.
Már aki csalódott, nem mindenki hidd el,nem mindenki esedezett érte,és várta mint a messiást....mert nem az,pedig vannak akik még ma is ideigazolnák,holott erre semmi esély sincsen,de álmodnak egy nagyot vele....pedig nem mutatta meg egyáltalán azt hogy miért is olvadoztak sokan tőle,a teljesítménye egy magas szint,talán benne a top10 ben ,de ezzel ki is futott kb jelenlegi formát nézve.
Az ára meg ugye kb 125 milla volt a barcának,erről volt is egy kimutatás,az rettentő sok érte,mint pl bale 91,vagy james 80 is rettentő sok,ennyit nem szabad adni értük.
Csak ronaldo érte meg a 90 et,meg messi a szteroidok költségeit a többi nem ebben az ultra magas ár kategóriában.
Én ezek a magas vételi árak ellen vagyok,lehetne ez ellen tenni,és kell is....előbb utóbb ebből baj lesz,és ez nem lehet mindig a ráígérés tárgya. Egyszerűen kell egy határ,és az már régen megvolt.
Egy real madridnak NEM KELL kapaszkodni minden magas árú igazolásért,több remek ár/értékű játékos is akad a piacon,oda kell figyelni,nem becsukott szemmel lenni,majd bankot robbantani sok felesleges és túlzó árú játékosért.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.