James gyorsan szólt az ügynöknek, hogy nem akar madridi edzést, help.

Ödegaard él még?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 19., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 20:47
wZoLee7 írta:AS: Danilo és Marcos Llorente nem bírták erővel a mai edzést. Mindketten izomfájdalmakkal hagyták el a pályát a tréning vége előtt.![]()
![]()
![]()
Mivaaaan Danilo, sok volt a hambi a szünet alatt?![]()
Amúgy szerintem nem csak náluk voltak gondok, James meg még csak olvassa neten a híreket, hogy mi vár rá, hát lehet vissza se jön
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 19., kedd 20:45
AS: Danilo és Marcos Llorente nem bírták erővel a mai edzést. Mindketten izomfájdalmakkal hagyták el a pályát a tréning vége előtt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 19., kedd 19:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 19., kedd 18:09
A pèlda arról szólt volna,hogy nem biztos hogy az etalon az ha valaki egy másik,nem annyira erős,de stabil klubbol igazol ide.Kovacicnál sántít a példa.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 19., kedd 16:35
Jo peldak, mert mindkettonek ugy sikerult, hogy elotte lenyomtak 1 evet szinte folyamatos kezdokent a legmagasabb szinvonalon - Casemiro BL, Lucas La Liga. Casemiro raadasul emlekeim szerint elso eveben meg nalatok tolta, de nem tul jol, ezert ment kolcsonbe, ami lathatjuk mennyire jo hatassal volt ra.morientes írta:Nèzd...Casemironak pl sikerült.Vagy mondhatjuk hogy Lucas Vazqueznak is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 19., kedd 16:30
Az első felével egyetértek, de remélem Kovacicnál sántít a példa. Benitez egy kókler, ZZ-nél pedig az eredmény kényszer annyira nagy volt, hogy a kp stabilitásán kívül nem mert bele nyúlni semmibe, már pedig egy friss kölyök a kp-n, aki be sem tudott még illeszkedni igazán, elég rizikós vállalkozás. Szeretném azt hinni/remélni, hogy idén ez változni fog, és komoly szerepe lesz Mateonak a bajnoki győzelem és a címvédés rögös útján. Benne pont azt érzem, mint Modricban, hogy a megindulásaival, fordításaival előnyt tud nyerni a csapatnak, a hibái viszont idővel és a rutin megszerzésével kiküszöbölhetőek (mint Lukánál). A stabilitásra meg ott van Kroos.morientes írta:Nèzd...Casemironak pl sikerült.Vagy mondhatjuk hogy Lucas Vazqueznak is.(Nyilván a pèlda kisè fals,hisz ettől a a gyerektől te is èn is többet várunk),de mivel mèg nincs 20,meccs meg lesz annyi mint a szar idèn is,szal lehetősège lenni villantani.Neki is szerintem ezt kéne szem előtt tartania, ha eljön hozzánk vagy hozzátok beugrósnak, azzal nem hiszem, hogy a karrierjét segíti, padról nehéz berobbanni.
Aztán ha megforditom,Kovacic pont az interben volt alap ember,itt meg már perem sem lassan.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 19., kedd 16:13
Nèzd...Casemironak pl sikerült.Vagy mondhatjuk hogy Lucas Vazqueznak is.(Nyilván a pèlda kisè fals,hisz ettől a a gyerektől te is èn is többet várunk),de mivel mèg nincs 20,meccs meg lesz annyi mint a szar idèn is,szal lehetősège lenni villantani.Neki is szerintem ezt kéne szem előtt tartania, ha eljön hozzánk vagy hozzátok beugrósnak, azzal nem hiszem, hogy a karrierjét segíti, padról nehéz berobbanni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 19., kedd 16:04
Az, de Neymarnak - aki szerintem jobb volt anno - is keleltt 1 szezon foylamatos játékkal, mire ténylegesen felvette a ritmust. Neki is szerintem ezt kéne szem előtt tartania, ha eljön hozzánk vagy hozzátok beugrósnak, azzal nem hiszem, hogy a karrierjét segíti, padról nehéz berobbanni. Nálatok ráadásul még a padon is komoly konkurenciája lenne, nem csak a kezdőben. Úgyhogy amellett, hogy én is örülnék neki, azért drukkolok, hogy okosan döntsön - az Interes hírek erről árulkodnak amúgy.morientes írta:Láttam a palmeirasban a gyereket,azt kell mondjam biztató.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 19., kedd 15:43
Nyilván,nem is akartam kekeckedni,de ez az 50/1 minden nemzetre igaz,nem csak a brazilokra.Futballnemzetre ugyèrtem.(No jó,az olaszok 100/1Veidt írta:Ó, én aztán nem ellene akartam beszélni, szerintem nagy tehetség és örülnék ha jönne.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 19., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 19., kedd 15:30
De szeretem az ilyeneketDe Neymar egy az otvenbol, aki bevalt.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 19., kedd 15:24
Hasonló volt Robinho és Lucas esete is.Veidt írta:De Neymar egy az otvenbol, aki bevalt.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 19., kedd 15:14
De Neymar egy az otvenbol, aki bevalt.eReMA írta:
2 dolog:
- Neymarnál ugyanezzel hitegette magát a csalódott szurkoló, hogy majd európában a védők kettétörik, mint a perecet. Nos, ha többen nem is ismerik el magas szintűnek a teljesítményét (spec. szerintem igenis lehet a mai mezőnyben akár elitnek nevezni), a fenti akkor sem jött be. Sőt, talán kijelenthető, hogy a fetrengései is bőven redukálódtak, ahogy szokta a közeget.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 19., kedd 15:04
2 dolog:wZoLee7 írta:Izmot lehet ra pakolni, de en eleve nem hiszek a brazil tehetsegekbe mar. Meglassuk, az elso csapatnal ugy sem kapna nalunk szerepet
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 19., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 19., kedd 13:48
24 a kivásárlási ára nektek is meg nekünk is - még talán a Münchennek és a Juvénak, nem emlékszem pontosan -, úgyhogy azt a 30-at nem értem.Realista24 írta: Ennyire jó, vagy őt is Mendes/Riberio tolja?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 13:42
SikítokwZoLee7 írta:A kommentek mindent visznek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 19., kedd 13:40
A kommentek mindent visznek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 13:27
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem