Az első sorod után a többi olvasásra se méltó az ilyen demagóg ferdítések had ne mondjam kiknek a sajátja.wZoLee7 írta:A németek harmadszor próbálják tönkretenni a világot, úgy néz ki most sikerült nekik...hihetetlen népség. Nem is értem, hogy gondolták ők ezt...persze, jó munkaerő meg a tököm az, haza meg nem tudnak menni mert konkrétan a városaik a földdel lettek egyenlőek.sebydani írta:Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
Az egyik egyetemi tanárom mesélt nekünk arról a környékről, pár hónappal az egész migráció megkezdése előtt járt ott. Az emberek kedvesek voltak, a városok meg szépek, mutatott képeket is. Aztán megmutatta hogy néz ott ki ma. Ez az egész nagyon ellett k**va, megoldás nincs, ötlet nulla.
Akkor fog talán megoldódni, ha európa egyszer csak kőkeményen fellép ellenük, eldob mindent amit eddig kialakított és kezdi nulláról, durva lesz, de nem normális, hogy nyugat-európában az embereknek rettegniük kell amikor kimennek az utcára

OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
wZoLee7 írta:A németek harmadszor próbálják tönkretenni a világotsebydani írta:Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
gondolom a 2 világháborúra gondolsz,de azzal egyáltalán nem értek egyet.....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A németek harmadszor próbálják tönkretenni a világot, úgy néz ki most sikerült nekik...hihetetlen népség. Nem is értem, hogy gondolták ők ezt...persze, jó munkaerő meg a tököm az, haza meg nem tudnak menni mert konkrétan a városaik a földdel lettek egyenlőek.sebydani írta:Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.
Az egyik egyetemi tanárom mesélt nekünk arról a környékről, pár hónappal az egész migráció megkezdése előtt járt ott. Az emberek kedvesek voltak, a városok meg szépek, mutatott képeket is. Aztán megmutatta hogy néz ott ki ma. Ez az egész nagyon ellett k**va, megoldás nincs, ötlet nulla.
Akkor fog talán megoldódni, ha európa egyszer csak kőkeményen fellép ellenük, eldob mindent amit eddig kialakított és kezdi nulláról, durva lesz, de nem normális, hogy nyugat-európában az embereknek rettegniük kell amikor kimennek az utcára
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remélem még mindig ugyanúgy várja őket a nagy liberalista Európa mint tavaly. Jöjjenek csak. Ez kell ide.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kár, hogy ezeket lelövik... Én meg nyùznám és elevenen besóznám, aztán mormoghatná a baromságát. Persze inkább az áldozatok hozzátartozói keze közé adnám. Azokkal lehet rosszabbùl járna.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hitelesebb német források is ugyanezt írják...Realista24 írta:Egy 17 éves afgán menekült úgy gondolta egy vonaton, hogy baltával és késsel nekiesik az utasoknak, közben kiabálta, hogy Allahu Akbar... 4 embert súlyosan megsebesített, 14-en sokkos állapotban vannak. Megpróbált elmenekülni, a rendőrök lelőtték. Menekültként érkezett Németországba, nevelőszülőknél élt.
A német blikk írja, szóval még az is lehet, hogy ferdítés, de azért elhiszem.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy 17 éves afgán menekült úgy gondolta egy vonaton, hogy baltával és késsel nekiesik az utasoknak, közben kiabálta, hogy Allahu Akbar... 4 embert súlyosan megsebesített, 14-en sokkos állapotban vannak. Megpróbált elmenekülni, a rendőrök lelőtték. Menekültként érkezett Németországba, nevelőszülőknél élt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk, ahogy nézegetem annyira nem aktívak, twitter listámról vettem csak őket.nmate írta:https://www.solveforx.com/kelemen.istvan írta:A TEDhez hasonló ismeretterjesztős/előadós oldalt tudna nekem ajánlani valaki? Köszi
Talán.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.solveforx.com/kelemen.istvan írta:A TEDhez hasonló ismeretterjesztős/előadós oldalt tudna nekem ajánlani valaki? Köszi
Talán.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kovetkezmenye annak a ko-nak: https://www.instagram.com/p/BH-FKJkBj5o ... criscyborg
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ágyban fekve elkaptam 5-6 Pokémont aztán meg is untam kb. Majd berúgva elkapok még párat és akkor már tényleg kimaxoltam a játékot

Na jó ez már tényleg sok. Hihetetlen, ilyen kis szar semmitől ennyire megbolondulnak az emberek.nmate írta:http://9gag.com/gag/a0j5A9X?sc=gaming
zombik

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Simán benne van a pakliban. Szerintem ezért sem kaptak az alkalmon a kurdok sem.füst írta:Én arra tippelnék hogy Erdogan szervezte, szerintem egy "önmerénylet" volt, beugrasztott pár balekot egy eleve esélytelen ügybe, igy le tud számolni az ellenlábasokkal. Az egészből ő jött ki a legjobban, nem hinném hogy ez véletlen. Néha még visszakacsint a XX. század, ...
Merci Zizou!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
http://puu.sh/q3xMX/c19081288d.jpg
tudnátok segíteni abban hogy ki a bal oldalon álló?
szerk: közben megtaláltam
tudnátok segíteni abban hogy ki a bal oldalon álló?
szerk: közben megtaláltam
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én arra tippelnék hogy Erdogan szervezte, szerintem egy "önmerénylet" volt, beugrasztott pár balekot egy eleve esélytelen ügybe, igy le tud számolni az ellenlábasokkal. Az egészből ő jött ki a legjobban, nem hinném hogy ez véletlen. Néha még visszakacsint a XX. század, ...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát ők az Ataturk féle szekuláris Törökország hívei, az pedig csak jobb, mint Erdogan dkiktátorias, vallással átitatott kormányzása. Amúgy az USA Erdogan mellett állt ki az éjjel. A puccsot más támogathatta a háttéből (oroszok?).
Merci Zizou!