HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 10:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 19., kedd 10:40
Mehet majd a szélre labdát szedni.wZoLee7 írta:A portugal szeret a szelre kimenni, balra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 10:37
Megy a warn az aváért.Csabi írta:sok volt a pizzakóla a szünetben
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 19., kedd 10:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 10:35
Hosszútáv futó a faszi.donor írta:A kisöreg vigyorogva fut az élen, ezek meg majd meg halnak utána kullogva. ZseniálisRealista24 írta:https://www.facebook.com/madridom/photo ... =3&theater
Szerintem azt hitték még Rafa az edző, és az első edzést lötyögéssel fogják tölteni.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 19., kedd 10:32
A kisöreg vigyorogva fut az élen, ezek meg majd meg halnak utána kullogva. ZseniálisRealista24 írta:https://www.facebook.com/madridom/photo ... =3&theater
Szerintem azt hitték még Rafa az edző, és az első edzést lötyögéssel fogják tölteni.
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 19., kedd 10:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. július 19., kedd 10:11
Marca: André Gomes egy lépésre Madridtól. Zidane benne látja Modric tehermentesítőjét és utódját. Az árát 50+10 millióra írják.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 19., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 19., kedd 9:42
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. július 19., kedd 9:38
Akkor miért is jelentkeztünk be érte korábban?Okdiaro: Pogba Madridba szeretne jönni, de a klub attól fél, hogy felborul a középpálya egyensúlya, így a játékos valószínűleg nem érkezik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 18., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 18., hétfő 20:43
Cicinho: "I saw Jesus after drinking 18 caipirinhas and 14 beers"
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 18., hétfő 20:20
Dede, Wolfsburghoz szerződik elvileg, de valamiért még ide jött az előszezonra.peadani írta: Most nem úgy volt, hogy Mayoral a németekhez szerződik? Vagy én maradtam le valami új hírről?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 18., hétfő 20:18
A lyoni faszi már itt is van?Bytheway, már az új erőnléti edző vezette az edzést.
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. július 18., hétfő 20:11
Most nem úgy volt, hogy Mayoral a németekhez szerződik? Vagy én maradtam le valami új hírről?Realista24 írta:Bytheway, már az új erőnléti edző vezette az edzést. Kíváncsi vagyok, mit fog kihozni a csapatból...mert ahogy nézem Dr.Frankenstein és csapata nem pakolt még össze. De hát, vert helyzetből szép a győzelem, Zidane ezt nagyon jól tudja már.
Szerk.: Mayoral végül csatlakozott a csapathoz. Zidane meg finoman jelezte Jesének, hogy fogadja el az ajánlatok közül az egyiket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 18., hétfő 19:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 18., hétfő 19:13
Nem kell ajánlatra várnia. Csak el kell fogadnia.miVida írta:na ez mind szépen hangzik meg filmet is lehetne belőle csinálni de nincs sok valóság alapja...ericco írta:Szerintem nem véletlen, hogy Pogba átigazolása még nem hivatalos a MU-be. A játékos ide akar jönni, miért is menne az MU-ba, ahol egyedül Mourinho jelenti a kiutat a bizonytalanságból, de ő is csak pislánkoló fény, a Chelseaből is a hátsó kapun távozott. Szeirntem Perezék húzzák az időt, hogy minél több pénz kapjunk Jamesért, várják a elgjobb ajánlatot. Ha Pogba elég türelmes lesz, és sikerül Jamest minél előbb elboltolni, van még esély. Sok a ha, de ismétlem, nem véletlen, hogy az EB után nem írt alá egyből a MU-be. az mondjuk tuti, hogy akárhova is igazol, rekordösszegért fog váltani.![]()
de remélem h pogba egy Real ajánlatra vár...
azt meg h a padra igazolunk csak azzal tudom magyarázni h kovacicnak kellenek a játék percek so inkább elpasszoljuk kölcsönbe...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 18., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 18., hétfő 18:39
fizetése attól lehet magas, h nem játszik...ziro4vr írta:Thiago Silva. 4. számú khv-nek, mit ennének úgy a gyerekei?
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem