Spanyol bajnokság
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
egy kis erdekesseg: "Úgy tűnik, a másodosztály góllövőlistájának második helyezettje egy szinttel feljebb folytatja. Florin Andonét a Córdoba sokáig 10 millió eurórért kínálgatta, ám annyiért nem kelt el. A Galatasaray tűnt befutónak, a törökök le is tették érte a pénzt, a csatár 5 évre évi 1 millió euróért szinte alá is írt, ám a törökországi merényletek miatt visszakozott, így jelenleg úgy néz ki, hogy a Deportivo ajánlatát fogadja majd el. 4 millió euróba fog kerülni, 4+2 évre szerződik, ha a két klub megegyezik a jövőbeli eladások terén is. A dolgok eddigi állása szerint a Córdoba 30%-ot akar a következő eladás összegéből, ez késlelteti a transzfert. Andone tavaly 21 gólt szerzett a Segundában, ezzel 1-gyel maradt el az Elche gólkirálya, Sergio León mögött."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Šime Vrsaljko - Atleti. Hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, 26 évesen berobbanhat.Realista24 írta:OFICIAL. Ganso al Sevilla.
![]()
wonderkid

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha lesz ilyen hír, az tuti kacsacsabi* írta:már csak a kacsa kellene oda előreRealista24 írta:OFICIAL. Ganso al Sevilla.
![]()
wonderkid![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
már csak a kacsa kellene oda előreRealista24 írta:OFICIAL. Ganso al Sevilla.
![]()
wonderkid

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFICIAL. Ganso al Sevilla.
wonderkid

wonderkid
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jo kis meccsnek igerkezik a szuperkupa donto, az a baj hogy kumma jol erositenek, a mi kulcsjatekosaink meg sehol sincsenek meg, nyaralnak es/vagy serultek. Mi kb a Castillaval fogunk felallni, ugy tunik, hogy Iscoeknak kell helytallni.

A Sevilla meg komoly erősítésekbe kezd, de olyan Perez feelingben nyomják. 5. támadó szellemű embert vették meg. Kíváncsi vagyok rájuk, mert ha csak 2-3 beválik komolyan náluk, akkor jók lehetnek. Főleg Sampaoli focijával.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:De.ferni írta:Az a trófea mi a fene, amit ott mutogattak?
Ugye nem új spanyol bajmoki trófea lesz, mert azt olvastam 1-2 helyen.
Új a névadó szponzor, új a kupa.
http://www.whoateallthepies.tv/photos/2 ... hotos.html
Kicsit olyan Uefa Cupa feelingje van.
Persze ha mi emeljuk fel majusban pont leszarom h nèzki.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fasza nincs magyar sport1-em...jó lesz így nézni minden bajnokit netről
Jó amúgy a sorsolás, tavasszal a kemény meccsek hazain lesznek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Dehogy, bajnokságot szeptemberben, az első pontvesztésnél szoktuk elbukniKerlon írta:dehogy, az már most eldőlt, mert mi nem igazolunk.Realista24 írta:11.20. Atma - Real
12.04. Barca - Real
12.18. Valencia - Real
04.09. Real - Atma
04.23. Real - Barca
04.30. Real - Valencia.
Itt dől el a bajnokság. Puszi.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De.ferni írta:Az a trófea mi a fene, amit ott mutogattak?
Új a névadó szponzor, új a kupa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a trófea mi a fene, amit ott mutogattak?
dehogy, az már most eldőlt, mert mi nem igazolunk.Realista24 írta:11.20. Atma - Real
12.04. Barca - Real
12.18. Valencia - Real
04.09. Real - Atma
04.23. Real - Barca
04.30. Real - Valencia.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, jogos. December 15-én kezdődik számunkra a klub vb. Akkor majd szopunk vele valamikor márciusban.Aroninho írta:Szerintem december közepén már a Klub VB-n leszünk, úgyhogy a Valencia meccs valamikor februárban lesz.Realista24 írta:11.20. Atma - Real
12.04. Barca - Real
12.18. Valencia - Real
04.09. Real - Atma
04.23. Real - Barca
04.30. Real - Valencia.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igaz,vagy berakják az Atletico és barca meccs közé hétközi fordulónakAroninho írta:Szerintem december közepén már a Klub VB-n leszünk, úgyhogy a Valencia meccs valamikor februárban lesz.Realista24 írta:11.20. Atma - Real
12.04. Barca - Real
12.18. Valencia - Real
04.09. Real - Atma
04.23. Real - Barca
04.30. Real - Valencia.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Aroninho
- Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma
Szerintem december közepén már a Klub VB-n leszünk, úgyhogy a Valencia meccs valamikor februárban lesz.Realista24 írta:11.20. Atma - Real
12.04. Barca - Real
12.18. Valencia - Real
04.09. Real - Atma
04.23. Real - Barca
04.30. Real - Valencia.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kevesebbet kell utazni tavasszal, ami a BL miatt lehet fontos, illetve lelektanilag is jol johet hogy amikor a nagy dolgok eldolhetnek, akkor hazai palyan vivhatjuk ezeket a csatakat. Kemeny oszt kell letolni, es inkabb a BL csoportkor kozben legyenek ezek az idegenbeli meccsek, mint a kieseses fazisban. Szerintem:)

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jó a sorsolásunk.Az első fordulót ha lehozzuk 3 ponttal onnan gyakorlatilag elég sima az út decemberig,bilbao otthon nem szokott gondot okozni.Jól fellehet hízlalni a csapatot önbizalommal szépen fokozatosan.Ha CR hagyná akár pihentetni is lehetne őt az ősz elején, de nyilván nem fogja...
+eddig mindig szopás volt abból,hogy matracékkal az elején találkoztunk amikor még nem állt össze nagyon semmi(ugye tavaly ősz aztán edzőváltás után megint kora tavasszal)
Barcaval is idegenbe kezdünk, ez szerintem jó dolog.Meg december, valószínüleg ilyenkor már rég továbbmentünk a bl-ben, sokszor pont a bl csoportkör közepént találkoztunk velük és akkortájt mindig a legbikább csapat jön a csoportból.
Nekem tetszik így ránézésre, van rá esély hogy végre nem szakadunk le az elején, hanem sokáig csak nyeregetjük a meccseket és hátha mi leszünk az üldözöttek.
Persze ez csak a papírforma, aztán majd valami felborítja, egy osasuna vagy bárki.De szerintem ez így frankó lett, az atma-barca-valencia-sevilla kombó kemény, főleg majd tavasszal, bl-el párosítva, de a jó oldala,hogy a többi meccsen meg lehet szépen masírozni és el lehet húzni a döntő meccsekig.
+eddig mindig szopás volt abból,hogy matracékkal az elején találkoztunk amikor még nem állt össze nagyon semmi(ugye tavaly ősz aztán edzőváltás után megint kora tavasszal)
Barcaval is idegenbe kezdünk, ez szerintem jó dolog.Meg december, valószínüleg ilyenkor már rég továbbmentünk a bl-ben, sokszor pont a bl csoportkör közepént találkoztunk velük és akkortájt mindig a legbikább csapat jön a csoportból.
Nekem tetszik így ránézésre, van rá esély hogy végre nem szakadunk le az elején, hanem sokáig csak nyeregetjük a meccseket és hátha mi leszünk az üldözöttek.
Persze ez csak a papírforma, aztán majd valami felborítja, egy osasuna vagy bárki.De szerintem ez így frankó lett, az atma-barca-valencia-sevilla kombó kemény, főleg majd tavasszal, bl-el párosítva, de a jó oldala,hogy a többi meccsen meg lehet szépen masírozni és el lehet húzni a döntő meccsekig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams