nálam nem lenne....és 5 év múlva mint általában minden másnál majd úgy adják elő mint a spanyol viaszt hogy ez az új trend.MesQueUnClub írta:Pedig Casemiro VKP és szerintem igenis kellett egy ilyen stílusú kps aki mellett Modric és Kroos többet foglalkozhat a támadásépítéssel.R.M.C.F írta:
nincs szükségünk VKPra. max 3 személyre azon a vonalon....és nem támadókra.
modric,kroos mellé még egy olyan tag kell aki tud szűrni és tud kulcspasszokat...veszélyes felfelé irányuló játékot adni. vkp NEM KELL.[/quote]
Én értem a felfogásodat, azt is hogy ez a poszt kihalóban van de főleg a mi csapatunknál nagyon szembetűnő szinte mind évben hogy vannak olyan meccseink ahol a meccs bizonyos szakaszaiban szinte átrohannak rajtunk még a kiscsapatok is 1-2 passzal vagy egy olyan játékossal akinek alacsonyan van a súlypontja, szerintem ezzel a védelmünkre extra nyomás helyeződik. Casemiro ezt tudja orvosolni, igaz neki ezzel a feladatköre le is redukálódott hiszen labdával viszont darabos, előre felé nem igazán tudja megjátszani és kihozni a labdákat mint Kroos és Modric, egyedül a keresztlabdái ülnek, de azok nagyon. Én ezek ellenére is elégedett vagyok vele. Kantét nem éreztem volna létfontosságúnak, csak ha Zidane akart volna mégegy ilyen tipusú játékost a keretbe de valószínűleg nem akart, vagy ha akartuk is azzal a véleménnyel is egyet tudok érteni amit valaki fentebb leírt,hogy Kanté sem akart nagyot rizikózni, Conte csapatában fix helye lesz egy valag fizetéssel.