HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 16., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 16., szombat 10:16
Elsőhöz már van...Kb. 2-3 nap lesz egy rész. Annyit nem lehet kibírniziro4vr írta:Magyar felirat szerintem komoly csúszásokkal lesz csak. Angol azért kell hozzá nekem, nem olyan a nyelvezete mint egy screamnek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 16., szombat 10:11
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 16., szombat 9:49
Angol felirat + Google TransleteToti írta:Mr robot 2x2hoz van magyar felirat? Vagy felirat nélkül daráltátok le vagy angollal?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 16., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 16., szombat 7:37
Doku az egész, sztori szempontjából kihagyható.TheBull6 írta:Ha már Mr. Robot:
Mennyire létfontosságú ez a 2x00 rész? Mert ha a sztorit nem nagyon viszi előre, akkor most nem szakítok rá időt inkább.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. július 16., szombat 5:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 16., szombat 0:00
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. július 15., péntek 23:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 15., péntek 23:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, ilyenek benne lehetnek.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az okosok szerint valami szociális munkás lehet, a kutya meg ilyen betanított kutya direkt, idős, barátságos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 23:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az okosok szerint valami szociális munkás lehet, a kutya meg ilyen betanított kutya direkt, idős, barátságos. Krista meglátogathatja a böriben, mondjuk a gyogyó szerintem is esélyesebb lehet. A börtön mondjuk lehet azért, mert akkor ugye az első évad végén a rendőrök kopogtak. De nekem is ez bűzlik, hogy az fszoszi mellett csak Tylert mondják.nmate írta:Mr Robot teória
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aha...de most akkor a néger az ki? Kutya miatt zavar leginkább. Egy őr ilyen kedves lenne vele?
Aztán Krista...mint börtönpszichológus? Eddig sok köze ahhoz nem volt. Egy elmegyógyintézet logikusabb magyarázatnak tűnik nekem. Továbbá Obama is csak Wellick nevét mondta, most visszanéztem. Szerintem elmenekült egy elmegyógyintézetbe Eliott...vagy berakta Tyler, ahogy tetszik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 15., péntek 23:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 23:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég sok beteg teória van, hogy Tyrell=Elliot, Elliot és Darlene igazából Angela hasadt személyiségei...stb.gólvonal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem, nem csak az évad végén fogják lelőni a poént.ziro4vr írta:Ja jó, amúgy...most gyökknek érzem magam, hogy ez nem tűnt fel.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 15., péntek 23:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem, nem csak az évad végén fogják lelőni a poént.ziro4vr írta:Ja jó, amúgy...most gyökknek érzem magam, hogy ez nem tűnt fel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 23:10
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 15., péntek 23:09
Sorozatjunkie kommentek...ziro4vr írta:Nagy reddit-fan vagy te is?gólvonal írta:Mr. Robot teória, senkinek nem ajánlom, de azért beírom, mert nem bírom ki:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elliot börtönben van? Ha jól átgondolom totál egyértelmű...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 23:07
Nagy reddit-fan vagy te is?gólvonal írta:Mr. Robot teória, senkinek nem ajánlom, de azért beírom, mert nem bírom ki:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elliot börtönben van? Ha jól átgondolom totál egyértelmű...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 15., péntek 22:52
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 15., péntek 19:41
Én meg sosem unatkoztam ennyire sorozaton... az uccsó 6-8 rész telleg nagyon jo volt, de az elso fele rohadt unalmas volt nekem.lestat írta:Breaking Bad. 5.évad.
11 rész már letoltam.![]()
De még sosem izgultam ennyire sorozaton!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak én Drukkoltam Walternek hogy ne bukjon le és usszon meg mindnet plusz a lóvét is tartsa meg? Remélem nem valami szar vége lesz a dolognak
Hank am kezd nagyon nem szimpatikus lenni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 15., péntek 19:27
Még ennyit fűznék hozzá:ziro4vr írta:Mr Robot 2. évad ki tudja milyen első két rész, hülye számozás![]()
Jó volt, kellemes felvezetés, azért valami hiányzott, remélem megjön majd a kövi részekben. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wellick felbukkanása kicsit olcsó volt így nekem valahogy a végén.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem