Én csak meg akartam vitatni a dolgot. Nincs gond azzal ha más a véleményed, csak én reagáltam rá, te viszont az enyémre már nem, csak valami lefitymáló hülyeséget.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 23:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 15., péntek 22:47
fuss neki még egyszer a provokálós kommentemnek, aztán értelmezd, amit leírtam. Aztán utána hisztisen oltogass tovább, mert képtelen vagy megérteni, hogy nekem ez a véleményem a keretről.ziro4vr írta:Senki nem frusztrált. Az, hogy nem tudsz érdemben reagálni egy témára, azaz kompetens választ adni, a te bajod. Leírtad, hogy a kezdő rendben van. Én leírtam, miért nincs. Leírtad, hogy a pad félig rendben van, én leírtam, miért nincs.
Erre már nem jött válasz, csak terelés, terelés és terelés.
Az meg hogy én provokálok, nevetséges. Érdemi beszélgetés ment, erre minden hsz-edbe odaraktad, hogy mit sírunk és nevetségesek vagyunk.
De én kiszállok, nincs értelme ennek. Pogbát is csak osztottad, a hajával voltál elfoglalva, gyerekes avát raktál be válaszul.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 15., péntek 22:27
Es persze eleg ha csak Modric kidol, kivel tudjuk potolni ot? A KP-n nincs eleg alternativa, a tamadoreszleget barhogy lehet varialni, a vedelem gyengult, Varanet kb csak Zidane marasztalasa gyozte meg, Nacho viszont megy, mert jatszani akar, igy azert az necces. A KP-rol ha valaki kidol, nekunk lottek. Hiaba van egy Isco, James a padon, vagy Kovacic, nem megfeleloek Kroos vagy Modric posztjara, vagy nincsenek formaban.numberone1 írta:Ne mond Kerlon, h a kp-t nem kellene frissiteni. En nem ugy lattam, h Kroos-Modrics egesz evben full profi volt. igazi konkurencia nelkul, barki elkenyelmesedhet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 22:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 15., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 15., péntek 22:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 22:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 15., péntek 22:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 15., péntek 22:00
Leírtam előtte, provokációnak vetted. Ha csak kötekedni akarsz, akkor meg nincs kedvem beszélgetni.ziro4vr írta:Én csak egy érdemi választ vártam, hogy a bajnokságba szerinted elég lesz-e végig a jelenlegi keret.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 15., péntek 21:50
Akkor ki provokal kit?ziro4vr írta:Ajj Kerlon. És az érvek?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 15., péntek 21:46
Frusztrált vagy barátom.ziro4vr írta:Kerlon nem akarod befejezni a felesleges provokálást?
Amúgy meg ne mondd már nekem, hogy az előző bl siker után nem fordult elő, hogy leült a csapat, 95%-ban a mostani gálakezdő. Kroos lehet hogy profi, attól még gyakran sétálgat hátrafele, Modric már nem fiatal, de melózik ezerrel az igaz. Ronaldo meg miután már megdöntött minden rekordot és félig halott a teste, ősszel takarékon fog menni, azaz mezőnyben nulla, gólok jönnek majd. Megjegyzem ez nem negatív a szememben, tavasszal legyen rendben az ember. Benzema is lutri, Marcelo is szállt már el stb.
Nem sírt senki, ugyanakkor muszáj hozni friss embereket, mert a kezdő nem lesz egész évben toppon, a padon meg jelenleg Lucas kivételével olyan egomán emberek vannak, akiknek egyszer van kedvük focizni, másszor meg már sírnak a pénz meg a pad miatt.
A Bl egy dolog, ott a gálacsapat hajtani fog, de ha bajnokságot akarunk nyerni, és kurvára akarjunk, mert ciki az utóbbi pár év sikertelensége, akkor kell az erő és akarat a padról.
Legalább már nem odajuttotunk ki, hogy nevetséges vagyok.Realista24 írta:Nem értesz Kerlon. Nem baj. Sokan vannak igy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 15., péntek 21:24
Nincs olyan, hogy kezdő 11. Olyan van, hogy gálakezdő, vagy a legerősebbnek vélt kezdőcsapat. Arra gondolok, hogy nem csak 11 top jatekos kell, hanem nagyon komoly konkurencia,amit R24 is irt. Es ez alatt nem Jamest ertem, meg Jeset, meg ilyeneket. CR-nek nem kell egyedul konkurencia, akarki akarmit mond, o megteremti sajat maganak a konkurenciat, azaz sajat magat. A tobbieknek kell a verseny, kellene Pogba, kell frissites, hogy minden fronton bitang erosek legyunk, persze nem 20 száz millios jatekosra van szukseg, hanem megfelelo konkurenciara, hogy verseny legyen a posztokert, illetve ha seruleshullam van vagy eltiltasok, akkor ne essen szet a csapat, meg ne ugy forduljunk ra a tavaszra hogy -10 pontos hatrany, es csak a BL maradt vagy az se... BL gyoztes csapat vagyunk, most a mi skalpunkra fog hajtani mindenki, es kurva eros kihivoink lesznek. Tortenelmet kell irni, es megvedeni a Bl cimet, illetve behuzni a spanyol bajnoksagot, es megfeleloen felkeszulni az esetleges transferbanra. Velhetoen ezert passzoljuk el kolcsonbe a jatekosokat, hogy ha bekovetkezik a ban, akkor vissza tudjuk hozni oket, akik addig tapasztalatot szereznek es jatekban vannak.A kezdő 11 megvan. Kellenek az új arcok, de ahhoz hogy értelmes emberek kerüljenek a csapathoz, el is kellene adni. Ez nem történik meg sajnos...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 15., péntek 21:16
Nem tudom kit kéne motiválni a kezdőből. Benzema kapott konkurenciát, C, Bale csak nyerni akar. Kroos Modric full profi, Casemiro alázattal került oda, Carvajal meghal a mezert és liheg a nyakában Danilo, Pepe amit művel tél óta az parádés, Ramos néha elszal, de ez megszokott. Marcelo él hal a játékért. Navas nc. Ezenkívül elvileg a padunk nagyja fiatal, bizonyítási vágytól fűtött játékos. Morata meg James a kivételt, akik alanyi jogon várnak el dolgokat. Egyedül Isco, aki talán hangulat ember, de a komoly meccseken mégis oda tette magát, ha nem is játszott túl jól.Realista24 írta:Ez a baj.wZoLee7 írta:A kezdőnk már megvan
Nincs értelmes konkurencia. Kisebb a versenyhelyzet. Nagyobb a nyugalom.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 15., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 21:00
Ez a baj.wZoLee7 írta:A kezdőnk már megvan
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 15., péntek 20:59
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem