Van mèg valami paraguayi "csodagyerek" is a kèpbe,szerintem ő mèg odafèrziro4vr írta:Az, nyomassuk kicsit a nyáron, pont ő kell most a csapatba.Ödi-Jesé-James sor és kész a címvédés.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 15., péntek 15:32
Van mèg valami paraguayi "csodagyerek" is a kèpbe,szerintem ő mèg odafèrziro4vr írta:Az, nyomassuk kicsit a nyáron, pont ő kell most a csapatba.Ödi-Jesé-James sor és kész a címvédés.
HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 15., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 15., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 15., péntek 15:20
De mit szokjon a közegen, amire ő itt labdába rúghat ennek a keretnek a fele visszavonul, másik fele el lesz adva.Eb-Copa volt, augszutus 9 már tét meccs télen klub vb, rögtön a sociedadnal kezdünk, most rohadtul nincs idő ödegáárt tutujgatni.És ez ugye csak az egyik oldala a másik meg amit a többiek írtak,hogy Perez már megint miafaszt csinál, semmiből nem tanul? Ahelyett ,hogy örülne,ha nincs Zidane, mostanra már nem ő lenne az elnök.Üljön le a seggére, hagyjon mindnekit dolgozni.Remy írta:De nem arra kérte, hogy tartsa itt a nagyoknál egész szezonra, csak menjen velük a felkészülési időszakra. Szerintem ez nem olyan nagy probléma. Úgyis kölcsön lesz adva. Addig meg szokja csak a közeget.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 14:46
De mi a facomnak jó ez? Meg kinek? Nem az lenne a cél, hogy minél előbb az új csapatával készüljön? Hogy ne vegyen el játékidőt egy Asensiótól, csak mert Pérez kirakatba akarja rakni az 5 milliás csodatinit...Remy írta:De nem arra kérte, hogy tartsa itt a nagyoknál egész szezonra, csak menjen velük a felkészülési időszakra. Szerintem ez nem olyan nagy probléma. Úgyis kölcsön lesz adva. Addig meg szokja csak a közeget.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 15., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 15., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 15., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 14:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 15., péntek 14:28
Hogy lehet ennek orulni? Perez megint beleugat. A kis norveg bizonyitson valahol, 18 eves, semmi keresnivaloja nincs az elso csapatban meg. Vannak boven rajta kivul akiket nyomatni kell es formaba hozni. Semmire sem jo h ott lesz egy tini ZZ nyakan akit jatszatnia kell, annak ellenere, h ő mast szeretneRemy írta:Na, ennek örülnék. Jó lenne nyomatni kicsit a nyáron.SPORT: Pérez arra kérte Zidane-t, hogy vigye magával Ödegaardot is az észak-amerikai előszezonra.
Amúgy nem sok hír van a kölcsönadásáról. Az 1 német csapaton kívül van érdeklődő?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 14:12
Hát ez aztán óriási hír, hogy Pérez megint beleugat a szakmábaRemy írta:Na, ennek örülnék. Jó lenne nyomatni kicsit a nyáron.SPORT: Pérez arra kérte Zidane-t, hogy vigye magával Ödegaardot is az észak-amerikai előszezonra.
Amúgy nem sok hír van a kölcsönadásáról. Az 1 német csapaton kívül van érdeklődő?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 15., péntek 14:11
Na, ennek örülnék. Jó lenne nyomatni kicsit a nyáron.SPORT: Pérez arra kérte Zidane-t, hogy vigye magával Ödegaardot is az észak-amerikai előszezonra.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 15., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 15., péntek 13:16
Rudiger kb fel evre lesérült. Zukanovicnal ezerszer jobb Nacho. Juan Jesus sem rossz játékos, de szerintem Nacho lesz a fix kezdő Manolas mellett. O egyebkent komoly spiler, állandó jateklehetoseg mellett meg fejlődhet is mellette Nacho.LaMartin írta:Nacho témához: ha már el is megy kölcsönbe, nem tudom, hogy tényleg a Roma lenne-e a legjobb megoldás.Transfermarkt szerint 6 kh-juk van, ebből mondjuk Gyömbér és Casasola nem szint. De ott van Manolas, Rüdiger(asszem ő most hosszabb ideig kiesett), Zukanovic(őt nem ismerem), és most hozták Juan Jesust az Interből. Nyilván nem Ramos, Pepe és Varane szintű játékosok, de ott sem biztos, hogy fullos alapember lenne.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 15., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 15., péntek 12:51
Nyomatékosítottam. Neked nem hisz senki.Toti írta:Te most tényleg leírtad ugyanazt, mint én pár hsz-el korábban más szavakkal?ziro4vr írta:Pepe idős már, Varane sérülékeny, Ramos meg bármikor eltilthatja magát.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 15., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 15., péntek 12:42
Lemos?Realista24 írta:Megjött az első hír, hogy azért lettek elengedve a fiatalok és Nacho is, mert közben Zidane keres egy védőt középre, ők meg fejlődjenek csak.
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2016. július 15., péntek 12:31
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem