SzálájRemy írta:Szalai újabb duplaegyszerűen nem áll le
Csak maradjon meg a lendület a tétmeccsekre is.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 19:25
SzálájRemy írta:Szalai újabb duplaegyszerűen nem áll le
Csak maradjon meg a lendület a tétmeccsekre is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 29., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 29., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 29., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 29., hétfő 12:55
Ez pont így jó ahogy van- Én nem örülnék egy nagy tőkésnek. Így szimpatikusak.És a szurkolók íyyg jobban magukénak érezhetik a csapatotJester írta: Ha lenne ott egy tőkeerős ember akinek részvénytulajdonlásával lenne beleszólása, és tudna anyagi hátteret biztosítani akkor lenne az a csapat igazán number one. Természetesen nagyon jó úton járnak, hogy a szurkolóké a klub részvényeinek 51%-a, ahogy ez szabály az egész Bundesligában, de ez akkor működne igazán ha ez ki lenne egészítve
Mondjuk az feltűnhetett volna,hogy Shaqiri nem ott játszik mint Schweini. És nem is az a posztja.lestat írta:Pedig utálom a Német csapatokat...egyszerűen csk nem értem ezt a Schweinsteiger-Shaqiri dolgot!
Ha Pepnek nem kell Schweini engedje el nekünk!
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 29., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 28., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 28., vasárnap 9:06
csak lehet addigra már nem is kell.BBeno írta:gündogan tegnap is kis meccset játszott. kár hogy idén nem jöhet. de a jövőre a miénk kell hogy legyen,
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. július 28., vasárnap 9:04
Egy VKP-val játszani szerintem a mai footbalban nagy öngyilkosság. A Barcaban csak azért működik mert ott a csapatszintű védekezés ami leveszi a terhet Buszkeccről. De ha az nincs akkor a gyerek szart se ér, láthattuk a 7-0 alkalmával is.Ki is jött rögtön az első meccsen ennek a 4-1-4-1-nek a gyengéje. A Dortmund könnyedén átfutott a Bayern laza, VKP nélküli középpályáját. Guardiola jobban teszi, ha ezt elfelejti, mert ezzel a játékkal könnyen bukhat
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 28., vasárnap 8:48
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 28., vasárnap 8:25
Tévedés! Itt Modricot kellene kitúrnia, amihez kevésczier írta:Mar most sima kezdo lehetne Xabi helyett egy Real Madridban.
HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 27., szombat 23:45
czier írta:Allitolag Schweinsteigernek eronleti problemai vannak/voltak. Shaqirinek meg semmi koze a nemethez, o klasszikus szelso...lestat írta:egyszerűen csk nem értem ezt a Schweinsteiger-Shaqiri dolgot!
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 23:41
Allitolag Schweinsteigernek eronleti problemai vannak/voltak. Shaqirinek meg semmi koze a nemethez, o klasszikus szelso...lestat írta:egyszerűen csk nem értem ezt a Schweinsteiger-Shaqiri dolgot!
HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 27., szombat 23:38
Tudtommal a felkészüléskor szokták az edzők probálgatni a taktikát,felállást stb...Pep viszont meccsek óta csereként játszatja Schweinit!R.M.C.F írta:Ezek felkészülési meccsek nem? Akkor EZ NEM SZÁMíT kategória.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 27., szombat 23:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:26
Ez a véleményed olvasata után,eléggé hihetetlenül hangzik.Ne értéstek félre nem drukkolok a bayernek
HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 27., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 27., szombat 23:12
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem