Én meg sosem unatkoztam ennyire sorozaton... az uccsó 6-8 rész telleg nagyon jo volt, de az elso fele rohadt unalmas volt nekem.lestat írta:Breaking Bad. 5.évad.
11 rész már letoltam.![]()
De még sosem izgultam ennyire sorozaton!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak én Drukkoltam Walternek hogy ne bukjon le és usszon meg mindnet plusz a lóvét is tartsa meg? Remélem nem valami szar vége lesz a dolognak
Hank am kezd nagyon nem szimpatikus lenni.
Sorozatok, TV műsorok
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még ennyit fűznék hozzá:ziro4vr írta:Mr Robot 2. évad ki tudja milyen első két rész, hülye számozás![]()
Jó volt, kellemes felvezetés, azért valami hiányzott, remélem megjön majd a kövi részekben. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wellick felbukkanása kicsit olcsó volt így nekem valahogy a végén.
https://66.media.tumblr.com/2036e8540ab ... o1_500.gif
Ez a lényeg
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Breaking Bad. 5.évad.
11 rész már letoltam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak én Drukkoltam Walternek hogy ne bukjon le és usszon meg mindnet plusz a lóvét is tartsa meg? Remélem nem valami szar vége lesz a dolognak
11 rész már letoltam.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mr Robot 2. évad ki tudja milyen első két rész, hülye számozás
Jó volt, kellemes felvezetés, azért valami hiányzott, remélem megjön majd a kövi részekben. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wellick felbukkanása kicsit olcsó volt így nekem valahogy a végén.
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mr. Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon durvák a monológok, ismét elkapott a sorozat flowja. Nekem jelenleg nem tetszik Slater eddig, de biztos szét lesz csavarva az agyunk ebben az évadban is. A 2x1 már jobban tetszett, kíváncsi leszek Ray szálára, na meg Gideon halála... Biztosan elszáll az agyam 1-2 alkalommal az évad során
A végén meg ahogy Wellick betelefonált, áhh
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon durvák a monológok, ismét elkapott a sorozat flowja. Nekem jelenleg nem tetszik Slater eddig, de biztos szét lesz csavarva az agyunk ebben az évadban is. A 2x1 már jobban tetszett, kíváncsi leszek Ray szálára, na meg Gideon halála... Biztosan elszáll az agyam 1-2 alkalommal az évad során
Hmm, tényleg jól hangzik egy-két név.András93 írta:És nem rossz az új névsor sem: Naomi Watts, Laura Dern, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, James Belushi, Monica Bellucci, Robert Knepper, Ashley Judd, Tom Sizemore és Patrick Fischler.
Épp tegnap néztem meg... hát elég hányinger lett az biztos.András93 írta:És az új sorozatban sem lesz, mondjuk ahogy manapság kinéz, nem csodálom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát azért másfél évad kellett, hogy lelepleződjön.
Sheryl Lee-re meg én is kíváncsi leszek kit fog alakítani.
- András93
Persze. Bár meglepődnék, ha Lynch egy az egyben folytatná.Sierra írta:Amúgy Andris, te várod a folytatást?Mert ahogy néztem ugyanazok a szereplők lesznek benne, így én már eléggé várom.
És nem rossz az új névsor sem: Naomi Watts, Laura Dern, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, James Belushi, Monica Bellucci, Robert Knepper, Ashley Judd, Tom Sizemore és Patrick Fischler.
Sokat ne várj azért tőle. Az első fél óra szinte érthetetlen, utána nézhetőbb lesz, csak túl sok mindent nem tesz a sorozathoz.Sierra írta:De a filmet mindenképp megnézem előtte.
Ja, és Lara Flynn Boylet lecserélték a filmben.
És az új sorozatban sem lesz, mondjuk ahogy manapság kinéz, nem csodálom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mindenre biztosan nem kapsz, ezért Lynch. És ezért hasonlítottam a Losthoz.Sierra írta:De van pár dolog, amit még mindig nem értek, és kíváncsi leszek kapok-e rájuk választ.
2 éve daráltam le a szériát, a katonára már nem nagyon emlékszem. De még lesz szerepe az tuti, de hogy ezt az űrlényeset viszik-e tovább, az passz. A fekete barlang lesz a lényeges.
A gyilkost, Lelandet pedig nézői nyomásra fedték fel ilyen hamar. Kár volt szvsz.
És Sheryl Lee is visszatér az újban, ami azért érdekes, mert mindkét karaktert, akiket alakított, megölték.
Különben meg, have you seen this man?
Amúgy Andris, te várod a folytatást?
Mert ahogy néztem ugyanazok a szereplők lesznek benne, így én már eléggé várom. De a filmet mindenképp megnézem előtte.
Ma jön a 9. rész.András93 írta:Hányadik résznél tartasz?
Nemááár.András93 írta:Szerintem évad második felére ellaposodik. De kíváncsi leszek, mi lesz majd a végén a reakciód.
De van pár dolog, amit még mindig nem értek, és kíváncsi leszek kapok-e rájuk választ.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl. amikor Bobby apja, a katona csávó mutat Coopernek valami elemzést a földönkívüliekről, és hogy az ő neve is rajta van a kódolásban ugye, arra vajon kitérnek-e, vagy csak egy kis plusz adalék. Illetve az óriás... az is totál rejtély még. Viszont az álmok-víziók kezdenek tisztázódni, mert az is elég zavaros volt, de így valamilyen szinten érthető, hogy kiderült Leland a gyilkos.
- András93
Hányadik résznél tartasz?Sierra írta:Naná hogy igen, eddig 2. évad még jobb is!
Szerintem évad második felére ellaposodik. De kíváncsi leszek, mi lesz majd a végén a reakciód.
Ha az első évad után ez volt.Hát hogy lett vége a Twin Peaks első évadjának?![]()
![]()
![]()
Ami különben mára egy megszokott elemmé vált. (Első évados spoiler.)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy az évad végén lelövik a főszereplőt.
- P. Krisz
Emmy-listám
Legjobb dráma - The Americans
Legjobb miniszéria - The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
Legjobb színész dráma - Matthew Rhys
Legjobb színésznő dráma - Keri Russell
Legjobb színész miniszéria - Cuba Gooding Jr.
Legjobb színésznő miniszéria - Sarah Paulson
Legjobb férfi mellékszereplő miniszéria - John Travolta
Legjobb dráma - The Americans
Legjobb miniszéria - The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
Legjobb színész dráma - Matthew Rhys
Legjobb színésznő dráma - Keri Russell
Legjobb színész miniszéria - Cuba Gooding Jr.
Legjobb színésznő miniszéria - Sarah Paulson
Legjobb férfi mellékszereplő miniszéria - John Travolta
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Naná hogy igen, eddig 2. évad még jobb is!kelemen.istvan írta:Én csak az első évadot láttam. Érdemes folytatni?Sierra írta:Nem hiszem el a Twin Peaks-et.![]()
Hát totál felkavar lelkileg.
Mi lesz még itt???
![]()
Tatiana MaslanyP. Krisz írta:Emmy-jelölt lista .
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Külön kategória a Friends nálam, azzal nagyon elfogult vagyok. Szerintem ha 5x nem láttam minden részt, akkor egyszer sem.
- P. Krisz
A Friends csak utána kezdett el igazán jó lenni .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
Fogalmam sincs mennyire tervezte, az még egész optimális lenne amúgy. Csak akárhány sorozatot néztem, 3-4 évad környékén volt mindegyik a csúcson. Onnantól csak lefelé.ziro4vr írta:Alapból 5 évadosra tervezte Esmail nem? Az első évad még csak a felvezetés volt.nmate írta:Nyilván nem az a B kat, mint egy Arrow, na...
Mr. Robotra pattanjatok inkább, még friss, van még 1-2 jó évadra esély mielőtt elrontják![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én csak az első évadot láttam. Érdemes folytatni?Sierra írta:Nem hiszem el a Twin Peaks-et.![]()
Mi lesz még itt???
![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Robin Wright.P. Krisz írta:Emmy-jelölt lista .
Legjobb női mellékszereplő /dráma/ kategória érdekes .
Nem hiszem el a Twin Peaks-et.
Mi lesz még itt???
- P. Krisz
Akkor inkább már Sophie Turnernek járna jelölés .
Nála mégis volt valami kis fejlődés .
Nála mégis volt valami kis fejlődés .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.