HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 15., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 15., péntek 9:53
Akkor nincs kérdés. Kereshetnek Zidanek egy új középhátvédet is.Realista24 írta:Újabb egy év kölcsön.Toti írta:de azért nem 3 középhátvéddel akarjuk végigtolni a szezont, ugye? Jesús Vallejoval mi a helyzet? vele tervezünk valamit idén vagy még ugyanúgy kölcsön?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 9:44
Újabb egy év kölcsön.Toti írta:de azért nem 3 középhátvéddel akarjuk végigtolni a szezont, ugye? Jesús Vallejoval mi a helyzet? vele tervezünk valamit idén vagy még ugyanúgy kölcsön?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 15., péntek 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 9:39
A klub érdekei azt kívánnák, hogy maradjon Nacho, de valahol ott van az igazság, amit Ferni írt.RealRaúl77 írta:Én sem látom értelmét, azon kívül, hogy úriemberek vagyunk Nachoval és elengedjük. De a jól és a jobban közt azért van különbség.wZoLee7 írta:Nekem csak az hangzana jol ha maradna
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. július 15., péntek 9:34
Én sem látom értelmét, azon kívül, hogy úriemberek vagyunk Nachoval és elengedjük. De a jól és a jobban közt azért van különbség.wZoLee7 írta:Nekem csak az hangzana jol ha maradna
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 15., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. július 15., péntek 9:30
Ez valóban jobban hangzik a tegnapinál.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
A Roma 11 millióért fogja megvenni, és évi 2 milla lesz a fizetése, azonban 15 millióért visszavehetjük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 15., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 9:14
Ha egy Moratat visszavettünk, akkor egy Nachot el sem kéne engedni.Ursus írta:Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
A Roma 11 millióért fogja megvenni, és évi 2 milla lesz a fizetése, azonban 15 millióért visszavehetjük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 15., péntek 9:13
Én simán el tudom képzelni, hogy visszahozzok, mert mondjuk Pepe lelép. Ehhez persze az is kell, hogy Olaszországban is jól teljesítsen.Ursus írta:Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
Ott a pont.Ha egy Moratat visszavettünk, akkor egy Nachot el sem kéne engedni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 15., péntek 9:12
Miért? Számtalan olyan példa volt, hogy ilyen esetben élünk ezzel a visszavásárlási joggal.Ursus írta: Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 15., péntek 9:10
Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 15., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 15., péntek 1:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 14., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 14., csütörtök 23:29
De akkor nem kellene egy 4. kh? Mert ha Nacho elmegy, akkor zseniális számításaim szerint csak 3 középső védő marad.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. július 14., csütörtök 21:48
Igen. Én is írtam, hogy Nachot is pótolni kell.rashidm írta:De akkor nem kellene egy 4. kh? Mert ha Nacho elmegy, akkor zseniális számításaim szerint csak 3 középső védő marad.RealRaúl77 írta: Akkor szerintem ő már nemjön vissza. Csak akkor őt is pótolni kell. Gondolom Vallejo (közben eszembe jutott) akkor jön tényleg a csapatba, ha Pepe kiöregszik. Meg persze ha valóban beváltja a reményeket.
Ebben az egész nyárban amúgy csak az eltíltás a baj. Eddig nemtetszik, de messze még a vége.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 14., csütörtök 21:45
Ha én adnék érte annyit lebutazhatnal nyugodtan, de nem én. Amúgy nem kötelező butának lenni, mert más is az.Realista24 írta:Nem tudom ki a butább;
a; aki 60 milliót adna érte
b; aki 120 milliót adna érte
abban az évben, ahol Morata 80 milliót ér.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem