Ez is tipikus, nekünk eladják a falábú Moratat, ők pedig a helyére hozzák Higuaint, aki az aktuális olasz gólkirály.
Ezek tudják, hogy kell bizniszelni...
oh wait

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 15., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 9:14
Ha egy Moratat visszavettünk, akkor egy Nachot el sem kéne engedni.Ursus írta:Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
A Roma 11 millióért fogja megvenni, és évi 2 milla lesz a fizetése, azonban 15 millióért visszavehetjük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 15., péntek 9:13
Én simán el tudom képzelni, hogy visszahozzok, mert mondjuk Pepe lelép. Ehhez persze az is kell, hogy Olaszországban is jól teljesítsen.Ursus írta:Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
A Roma 11 millióért fogja megvenni, és évi 2 milla lesz a fizetése, azonban 15 millióért visszavehetjük.
Ott a pont.Ha egy Moratat visszavettünk, akkor egy Nachot el sem kéne engedni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 15., péntek 9:12
Miért? Számtalan olyan példa volt, hogy ilyen esetben élünk ezzel a visszavásárlási joggal.Ursus írta: Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 15., péntek 9:10
Azért azt nehezen képzelem el, hogy visszavesszük és ezzel nem az ő képességeit akarom firtatni.Realista24 írta:Nacho sorsa jobban alakul a mai hírek szerint, mint tegnap gondoltuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 15., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 15., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 15., péntek 1:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 14., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 14., csütörtök 23:29
De akkor nem kellene egy 4. kh? Mert ha Nacho elmegy, akkor zseniális számításaim szerint csak 3 középső védő marad.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. július 14., csütörtök 21:48
Igen. Én is írtam, hogy Nachot is pótolni kell.rashidm írta:De akkor nem kellene egy 4. kh? Mert ha Nacho elmegy, akkor zseniális számításaim szerint csak 3 középső védő marad.RealRaúl77 írta: Akkor szerintem ő már nemjön vissza. Csak akkor őt is pótolni kell. Gondolom Vallejo (közben eszembe jutott) akkor jön tényleg a csapatba, ha Pepe kiöregszik. Meg persze ha valóban beváltja a reményeket.
Ebben az egész nyárban amúgy csak az eltíltás a baj. Eddig nemtetszik, de messze még a vége.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 14., csütörtök 21:45
Ha én adnék érte annyit lebutazhatnal nyugodtan, de nem én. Amúgy nem kötelező butának lenni, mert más is az.Realista24 írta:Nem tudom ki a butább;
a; aki 60 milliót adna érte
b; aki 120 milliót adna érte
abban az évben, ahol Morata 80 milliót ér.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 14., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 14., csütörtök 21:10
Nacho egy kincs volt számunkra, ezt nyugodtan kijelenthetjük, viszont ha nagyon menni akar el kell engedni, mert sokkal jobb játékos annál, mint amennyit itt szerephez jut.Veidt írta:Nacho viszont nagyon úgy néz ki hogy távozik. Kíváncsi leszek hogy kivel akarjuk pótolni...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 14., csütörtök 21:08
De akkor nem kellene egy 4. kh? Mert ha Nacho elmegy, akkor zseniális számításaim szerint csak 3 középső védő marad.RealRaúl77 írta: Akkor szerintem ő már nemjön vissza. Csak akkor őt is pótolni kell. Gondolom Vallejo (közben eszembe jutott) akkor jön tényleg a csapatba, ha Pepe kiöregszik. Meg persze ha valóban beváltja a reményeket.
Ebben az egész nyárban amúgy csak az eltíltás a baj. Eddig nemtetszik, de messze még a vége.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. július 14., csütörtök 20:56
Akkor szerintem ő már nemjön vissza. Csak akkor őt is pótolni kell. Gondolom Vallejo (közben eszembe jutott) akkor jön tényleg a csapatba, ha Pepe kiöregszik. Meg persze ha valóban beváltja a reményeket.Realista24 írta:Nachóról úgy írják, hogy elmegy egy év köcsönbe, 3-4 millióért, majd 11,5 millióért megvehetik.Elvileg tavaly vettünk egy tehetséget a zaragozatól. Vele mi van? Neki mondjuk talán jobb lenne még fejlődni, játszani, mint hogy negyediknekjöjjön ide padozni. Nem örülök nacho távozásának. Kölcsön, vagy végleg megy?
Zaragozás fiú újabb egy év kölcsönben lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 20:49
Nachóról úgy írják, hogy elmegy egy év köcsönbe, 3-4 millióért, majd 11,5 millióért megvehetik.Elvileg tavaly vettünk egy tehetséget a zaragozatól. Vele mi van? Neki mondjuk talán jobb lenne még fejlődni, játszani, mint hogy negyediknekjöjjön ide padozni. Nem örülök nacho távozásának. Kölcsön, vagy végleg megy?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. július 14., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 14., csütörtök 20:45
Szerintem meg az, aki 100-120-at adna érte.Realista24 írta:Mert butus vagy
Szerintem nincs gáz, mert a kezdő 90%-ban nem változik. Morataval meg eddig is az volt a baj, hogy neki áll majd sírni, mert itt nem értékelik túl a két bal lábát.dzsi91 írta:Nekem csak az a bajom,hogy megint nem sikerült az előszezonra összekukázni a kész keretet...Rohadtul unom már,hogy mindig szeptember elsején esik be a nyári szupersztár.Pogbával is ez lesz,ha jön.
Az egyetlen örömöm,hogy tényleg csak 1 kkp kell mivel a cserecsatárt megoldottuk, a cserebalhátvéd is meg van... Persze azon lehet vitatkozni,hogy minőségi megoldások-e...Szerintem Moratanal jobb nem kell a kispadra, Coentrao meg minőségben rendben van, kérdés hogy amikor szükség lesz rá lehet-e majd számítani rá vagy sérült lesz.
De a középpályára mindenképpen kell 1 ember, minőségi.Leszarom,hogy az Pogba vagy Kante vagy Verratti csak ne ilyen khedira féle megoldás szülessen.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 14., csütörtök 20:38
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem