HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 14., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 14., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 14., csütörtök 11:19
Mi szeretnénk ha maradna, de ha nem tetszik neki az új leosztás, akkor normális áron mehet ha akar. City meg bejelentkezett elvileg, de semmi konkrét.ericco írta:Valami hírt láttam a Cityvel kapcsolatban, de azt már nem tudom, hogy felkínálták-e, vagy Guardiola vinné-e
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 14., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 14., csütörtök 8:39
Most ez komoly hogy eladják vagy csak szopatás?ericco írta:Durván kikezdték az idiótább Barca szurkolók a Copa döntő után... nem gondoltam, hogy végül el is adjákGéci írta:Szegény Bravo... Elveszi a válogatottól Messi kedvét, és mehet is amerre lát.![]()
![]()
Ter Stegen pedig egyáltalán nem megbízható kapus még. Igazi nagy bravúrokra képes, de néha olyat lepkézik, hogy csak néz az ember...
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 14., csütörtök 8:12
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 14., csütörtök 8:09
Durván kikezdték az idiótább Barca szurkolók a Copa döntő után... nem gondoltam, hogy végül el is adjákGéci írta:Szegény Bravo... Elveszi a válogatottól Messi kedvét, és mehet is amerre lát.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 14., csütörtök 7:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 14., csütörtök 6:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 13., szerda 23:39
Mikor már 3-0 ide én nem bánomRealista24 írta:Digne élete gólját fogja ellenünk lőni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 13., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 13., szerda 19:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 13., szerda 19:06
Nehéz neki olyan klubot találni, aki fizetne is..ziro4vr írta:Song még a tiétek? Mi a szar.![]()
![]()
Ki lett mondva, hogy a német innentől az elsőszámú?
Ezzel meg egyetértek, szezon végére örülnék, ha stabil 3. ember lenne, esetleg kezdő, de ez az év a beilleszkedésé lesz szerintem. Nem is baj, ideje van bőven.Ursus írta:Umtitit meglátjuk szerintem azért eleinte ő is csak pados lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 13., szerda 18:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 13., szerda 18:49
Támadó még jönni fog az MSN mögé, jelenleg Vietto a fő opció elvileg, de szó volt Gameiroról is - aki az Atmába tart - és Lucas Pérezről. Jobbhátvéd meg akkor érkezik szerintem, ha Lucho nem elégedett a Vidal-SR kettőssel az előszezon során, de erre kevés esélyt látok. Amúgy kész a keret, mindenhova van majdnem 2 egész minőségi játékos, nekem nagyon tetsizk eddig a keret.Ursus írta: Valaki várható még egyébként mint érkező illetve távozó?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 13., szerda 18:29
Pont ezt mondom.Azért Dignetől nem kell hasra esni
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 13., szerda 18:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 13., szerda 15:49
Igazi átjáróház a gyerek,szivesen megnèzem mihez kezd Bale-el vagy RonaldovalKerlon írta:Umtiti nagy vétel lehet, de ez a Digne egy jarokeretes Maxwellt nem bírt kiszoritani.Remy írta:Umtiti után Digne is? Lassan mi is összekaphatnánk magunkat, mert úgy néz ki a barca megint jól erősít. Digne jó...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 13., szerda 15:34
Még itt van, de ő már rég nem szint - elvileg megy is. Engem amúgy nem zavar, ha nem szerepel sokkal többet Digne - őt inkább fogja -, de amikor kell oda csere, akkor az ne legyen totál homály. Matyi az, Adriano sajnos szintén, úgyhogy nem volt Alba mögé senki - bele is kényelmesedett sokszor -, teljesen logikus volt, hogy oda is hozunk valakit.cart írta:Adriano is ott van még, nem? Ez a Digne se fog sokkal több szerepet kapni Alba mellett mint ő.
HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 13., szerda 15:30
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem