MontoyaEl Unico írta: Carvajal! Biztos hogy egyszer az lesz. Es kizartnak tartom, hogy barmikor is elmenjen mashova, mindene a Real Madrid, es mindenki buszke ra, valoban az egyik legnagyobb ekessegunk. Szerintem a vilag legjobb jobbszelso vedoje amugy, ki lenne jobb nala?
Pepe - 3
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Pepe - 3
Pepe: "Hosszabbítani fogok a Reallal. Csak adjatok egy tollat és már alá is írom. Egy feltételt sem fogok szabni, mert a Real Madrid az otthonom."
big respect, hatalmas tisztelet.
micsoda vetel volt o anno a surranopalyan 30 millioert. Pepsi
big respect, hatalmas tisztelet.
micsoda vetel volt o anno a surranopalyan 30 millioert. Pepsi
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Carvajal! Biztos hogy egyszer az lesz. Es kizartnak tartom, hogy barmikor is elmenjen mashova, mindene a Real Madrid, es mindenki buszke ra, valoban az egyik legnagyobb ekessegunk. Szerintem a vilag legjobb jobbszelso vedoje amugy, ki lenne jobb nala?wZoLee7 írta:Modric nem tökölt, ő kijelentette, hogy ide akar igazolni, Levy barátunk akadékoskodott sokáig. Rajta látszik mennyire imádja a klubot és a társakat. Érzésem szerint Varane is ilyen lesz, Isco is, de aki egyszer még kapitánnyá érik az Carvajal lesz
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg Bale érkezés miatt Özil vagy DM közül az egyiknek távoznia kellett. Aztán DM a hajtásával meggyőzte Carlot és jelezték Özilnek, hogy jobban jár, ha megy. Akkor mérges voltam, de utólag jó döntésnek bizonyult.
Pepe meg remélem innen vonul vissza, viszont lassan tényleg át kellene, hogy vegye Varane a helyét a kezdőben. De amíg így teljesít Pepe, addig ez nem lesz könnyű a franciának.
Pepe meg remélem innen vonul vissza, viszont lassan tényleg át kellene, hogy vegye Varane a helyét a kezdőben. De amíg így teljesít Pepe, addig ez nem lesz könnyű a franciának.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Utolsó off: Szeritnem azon a nyáron Di Mariat akarta eladni a vezetőség. Özil meg nem kapott magasabb fizetést, mellé hozott egy olyan ajánlatot, amit Perezék is hajlandóak voltak elfogadni, majd eligazolt. Játszott volna itt is eleget, Bale nem az ő posztjára érkezett. Szerintem főleg a dupla fizuért ment.Kerlon írta:Volt egy gyenge pillanata? Megmondták neki, hogy padozol vagy távozhatsz.
Modricos részre pedig már mások válaszoltak.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez már nagyon off, de azért mert elment Özil, nem tudom hibáztatni. Nem volt helye, padra szorult volna. Aki a válogatott alapembere akar lenni annak játszania kell kezdőként egy top bajnokság top csapatában, ennyi. A saját karrierje érdekében elment, James is ezt fogja tenni
Carvajalt kár idevenni, ő ideszületett. Rá lehetünk a legbüszkébbek.
Amúgy lehet igazatok van Lukával kapcsolatban, de nem értem, hogy Özilbe itt is miért kellett belerúgni, amikor rendre gratulál a csapatnak, a volt társaknak. Nem úgy távozott, mint pl. Robinho.
Amúgy lehet igazatok van Lukával kapcsolatban, de nem értem, hogy Özilbe itt is miért kellett belerúgni, amikor rendre gratulál a csapatnak, a volt társaknak. Nem úgy távozott, mint pl. Robinho.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Modric nem tökölt, ő kijelentette, hogy ide akar igazolni, Levy barátunk akadékoskodott sokáig. Rajta látszik mennyire imádja a klubot és a társakat. Érzésem szerint Varane is ilyen lesz, Isco is, de aki egyszer még kapitánnyá érik az Carvajal lesz
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Modricon szerintem nagyon látszik hogy magával ragadta az egész környezet amikor idekerült egy európai középcsapatból, nyilatkozta hogy innen szeretne visszavonulni, amikor Arbeloa Cheryseves mezben jött ki akkor is látszott az arcán hogy le volt nyűgözve, stb. Én elhiszem neki, hogy tényleg ez élete klubja.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Volt egy gyenge pillanata? Megmondták neki, hogy padozol vagy távozhatsz. Illetve szeretem én Lukát, de ő mitől lett olyan nagy madridista? Továbbá nem véletlen, hogy aki minél több időt tölt el valahol, az annál jobban kötődik a helyhez/csapathoz/akármihez. Özil is rendre gratulál a volt társaknak.ericco írta:Egyértelműen azok a játékosok maradnak emg hosszú távon a Realban, akik idővel igazi madridistákká válnak: Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, stb. Az ilyen Özil, James félék pedig kikopnak.
Bár szerintem előbbi azóta rohadtul megbánta, hogy eligazolt tőlünk. Volt egy gyenge pillanata, és engedett apuka és a pénz csábításának.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Egyértelműen azok a játékosok maradnak emg hosszú távon a Realban, akik idővel igazi madridistákká válnak: Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, stb. Az ilyen Özil, James félék pedig kikopnak.
Bár szerintem előbbi azóta rohadtul megbánta, hogy eligazolt tőlünk. Volt egy gyenge pillanata, és engedett apuka és a pénz csábításának.
Merci Zizou!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én úgy látom, hogy ha Ramos top formában van, akkor tiszta sor hogy ő a legjobb a világon 1v1-ben, de Pepe sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes.wZoLee7 írta:Megérdemli majd, hogy innen vonuljon vissza. Kevesebbet kell játszania Varane miatt, de sosem kell félnünk amikor ő lesz a pályán. Védekezésben sokszor megbízhatóbbnak érzem mint Ramost. Kíváncsi leszek ez befolyásolja-e Nachot
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
Megérdemli majd, hogy innen vonuljon vissza. Kevesebbet kell játszania Varane miatt, de sosem kell félnünk amikor ő lesz a pályán. Védekezésben sokszor megbízhatóbbnak érzem mint Ramost. Kíváncsi leszek ez befolyásolja-e Nachot
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ZZ meg szeretné hosszabbíteni Pepe szerződését. 33 éves a faszi. Jövőre jubilál, 10 éve a Real Madridban. Hatalmas reszpekt. A mai napig itt van a szemem előtt van a bemutatása napján. Olyan boldognak bemutatáson még egy igazolásunkat se láttam, mint őt akkor.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dzsi:
Pepe az elmúlt hosszú hosszú évek egyik legjobb kv-je. Aki ezt nem vette észre az vagy vak....vagy nem is nézte..vagy a médiából informálódik.
Pusztán szakmailag ítélve sima top 3 kv 6-8 éve.
Pepe az elmúlt hosszú hosszú évek egyik legjobb kv-je. Aki ezt nem vette észre az vagy vak....vagy nem is nézte..vagy a médiából informálódik.
Pusztán szakmailag ítélve sima top 3 kv 6-8 éve.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hogy ne kelljen minden közvetítésnél végighallgatnom a: "Pepe nem a higgadtságáról híres" vagy bármi hasonlót ami arra utal,hogy egy vérengző vadállat, amikor a 2009es meccsen és egy clasicon kívül szinte az egyik legkevesebbet szabálytalankodó védő.numberone1 írta:Meg akadt a lemezjatszo?dzsi91 írta:Hasonló Story mint Cristiano-é.Fantasztikus teljesítmény, egy igazi harcos aki soha nem lesz elismerve, pedig iszonyat kemény amit letett klub és válogatott szinten.
Nagyon kijárt ez neki is."Csak" MOM volt tegnap, es bent van az alom tizenegyben...mit szeretnel meg?
A szakma is azért jobban elismerhetné, nem tudom volt e mondjuk a fifpro world XI tagja bármikor? Közben Ramosnak Piquének vagy éppen Thiago silvának ez alanyi jogon jár szinte.Na de idén hátha.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg akadt a lemezjatszo?dzsi91 írta:Hasonló Story mint Cristiano-é.Fantasztikus teljesítmény, egy igazi harcos aki soha nem lesz elismerve, pedig iszonyat kemény amit letett klub és válogatott szinten.
Nagyon kijárt ez neki is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hasonló Story mint Cristiano-é.Fantasztikus teljesítmény, egy igazi harcos aki soha nem lesz elismerve, pedig iszonyat kemény amit letett klub és válogatott szinten.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
peti_madrid írta:El tudom képzelni mennyire fáradt lehetett, nem csoda, hogy pürrentett egyet___Samy___ írta:Tényleg hihetetlen ez a pali! Ami a csövön kifért.
Más: kíváncsi lennék rá, hogy mit súgott oda Kanténak, amikor a franciák mentek az érmet átvenni...
Valaki már beírta:
"You kanté win a final"
ZIDANE
- ericco
- Kapcsolat:
Nyugi, Madridban majd itt állsz velünk, és együtt tapsoljuk majd a második helyezetteketMás: kíváncsi lennék rá, hogy mit súgott oda Kanténak, amikor a franciák mentek az érmet átvenni...
Merci Zizou!