Mindenesetre máris itt a lehetőség bizonyítani.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 12., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 11., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 11., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 11., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 11., hétfő 18:58
Az te vagy.MorataMartin írta:Én Morata mellé elhoznám Éder.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 11., hétfő 18:55
Nem tudom eldönteni, hogy viccelsz-e vagy sem.MorataMartin írta:Én Morata mellé elhoznám Éder. Rotálnák egymást. Éder szokná a padot is. Ronaldo úgy is sérült és a szezon is hosszú lesz. Jesé kölcsönbe megy. Éder és Moratával mehetne s Joga Bonito!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. július 11., hétfő 18:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 11., hétfő 18:42
Ja, őt el is felejtettem. Azt hittem ő kint volt csak nem játszottCsabi írta: amúgymeg bernardo silva.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 11., hétfő 17:28
Konnyu ezt mondani, h vkit felepiteni. Kb. hasonlo koruak, de nagyon messze vannak egymastol mentalisan es fizikalisan. Ez az, h remelni...hat nekunk most kell fel frissiteni a keretet, foleg ha jovore off a atigazolasokbol.donor írta:Azt felejti el mindenki, hogy míg a MU-t esetleg rá építhetik, addig itt csak egy új emberke lenne. Legalább is eddig ZZ-nél nem volt dedikált kezdő poszt csak névre.
Én hoznám Kantét és felépíteném Kovacicot. Benne sokkal több van, remélem egy jó kölcsön után carvajali utat jár majd be.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. július 11., hétfő 16:57
Zsoldos. A játékosok 80%-a zsoldos, de én nem hibáztatom. Még szép, hogy ő is odamegy ahol többet fizetnek neki. Ráadásul közel sem akkora nagy szám, mint aminek sokan beharangozzák, azt a pénzt amit kérnek érte nem éri meg. Okosabban kell elkölteni az átigazolási keretet, olyanokra akiknek nem csak a pénz, hanem az is az álmuk hogy egy Real Madridban focizzanak és beleillenek a klub profizmusába. Kanté kell, egy balhátvéd, előre egy 12. ember és kész is van. Esetleg még ha Hámesz dobbant helyette valaki, de úgysem fog. Az ő esetében is abban kell bízni, hogy összekapja magát mint Bale.Sierra írta:Nem értem amúgy, a pénz ennyire motiválná?
Ami a Real mellett szól:
-Zidane jelenléte, egy igazi példakép lenne az edzője, egy legenda, azért ez nem kis dolog
-játszani fogunk 2 extra kupáért is a szezonban, plusz a triplázásra-duplázásra is nagyobb esélyünk van, mint a Unitednek
-itt lennének a spanjai Varane és Benzema személyében, sőt lehet Kanté is
-Bajnokok Ligája indulás ugye
Ami a United mellett szól:
-pénz
-Talán Mourinho személye
és gyakorlatilag ennyi.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 11., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 11., hétfő 16:54
Jamesért mennyit kapnánk? 60-70 milliót? Max. Pogba mennyibe kerülne ügynöki díjjal, stb együtt? 140 millióba? Azért az nem semmi különbség. A fizukat még össze sem hasonlítottam, mivel ha nem is nettó 15 millió lenne a fizetése, de 10 fölött tuti. Az is durván 3 milliós különbség a francia javára Jameshez viszonyítva.Realista24 írta:En azt mondom létszükséglet ha azt nézem hogy szinte alig kellene ráfizetni Jamesre.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 11., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 11., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 11., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 11., hétfő 16:23
Szerintem pedig tévedsz, de az igazat kb soha, vagy csak nagyon sokára tudjuk meg.BBeno írta:jo hogy perez vagy a sajto bedobja hogy ennyit mi nem adunk erte de egy fiatal jatekosrol van szo akibop fog visszajonni penz boven. nem mellesleg pont kellene is az amit jatszik. ha pogba 12t kapna evente tolunk es nem 8at akkor mi lenne? ha odaigazol ebben boven benne lesz jose jelenlete is. nem csak a penz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 11., hétfő 16:02
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 11., hétfő 15:50
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 11., hétfő 15:48
Kovacic menni fog szerintem sajnos.KAG írta:Amúgy, ha nem megy se James/Isco se Kova, akkor fölösleges igazolni más kp-t egy VKP-n kívül.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 11., hétfő 15:45
Én megbocsájtok, csak nincs igazadFaszt nem... már bocsánat.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem