cr és a 18 kupája.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 11., hétfő 15:08
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. július 11., hétfő 14:29
+1 KösziL.Miki írta:Nem. Mert Cristiano Ronaldoból egy van. Nincs több. Akiben akkora akarat él, és létezik, hogy elmondhatatlan. Nagyon kevés ember annyira maximalista, és népének afféle "lángoszlopa", csapatkapitányként és Cristiano Ronaldoként ezt kellett tennie!Anthony írta:Engem nem feltétlenül zavar, de objektíven nézve kicsit extrém volt.
Volt még vagy 8 másik játékos a kispadon, akkor ők is ugyanezt kellett volna tegyék, ők is várták pár éve az EB győzelmet
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 11., hétfő 14:22
Ez elég hülye szabály lenne, de tényleg így van?Anthony írta:Szuperkupára kell nevezzék a keretbe, hogy hivatalosan is megkapja ha nyejük?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 11., hétfő 13:49
Na ja, meg ahogy mutogatott már 7 perc után a közönségnek. Közben meg úgy játszottak, mint a mosott szar.mexes írta: Sztem egyikunk sem tudja elkepzelni hogy mit erez az aki 18-20 eve azer el kel hogy megnyerje az EBt . Inkabb ezt nezem mint ahogy griez mosolyogva integet a lelatora a ziccere/meccs utan...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 11., hétfő 12:33
Nem. Mert Cristiano Ronaldoból egy van. Nincs több. Akiben akkora akarat él, és létezik, hogy elmondhatatlan. Nagyon kevés ember annyira maximalista, és népének afféle "lángoszlopa", csapatkapitányként és Cristiano Ronaldoként ezt kellett tennie!Anthony írta:Engem nem feltétlenül zavar, de objektíven nézve kicsit extrém volt.
Volt még vagy 8 másik játékos a kispadon, akkor ők is ugyanezt kellett volna tegyék, ők is várták pár éve az EB győzelmet
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 11., hétfő 12:30
Mondjuk egyedül Carvalho tudja, hogy milyen elbukni egy EB döntőt CR-en kívül ebből a válogatottból, ha jól tudom. Azért ez sem mindegy. Plusz ilyenkor jön ki, hogy ki mennyire akarja a győzelmet. (nyilván mindenki akarja, de csak érted mire gondolok)Anthony írta: Volt még vagy 8 másik játékos a kispadon, akkor ők is ugyanezt kellett volna tegyék, ők is várták pár éve az EB győzelmet
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 11., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 11., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. július 11., hétfő 12:23
Sztem egyikunk sem tudja elkepzelni hogy mit erez az aki 18-20 eve azer el kel hogy megnyerje az EBt . Inkabb ezt nezem mint ahogy griez mosolyogva integet a lelatora a ziccere/meccs utan...Anthony írta:Azért ez az edzősködés már picit túlzás volt.
Szuperkupára kell nevezzék a keretbe, hogy hivatalosan is megkapja ha nyejük?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 11., hétfő 12:23
Amikor már a francia zónában rohangászott, meg Santos mellett ugrált arra már könnyen kaphatott volna minimum sárga lapot. A többi motiváció nagyon jól jött, azzal nincsen semmit baj.L.Miki írta: Szerintem egyáltalán nem volt túlzás, Santos is megmondta, hogy nagyon jót tett a csapatnak, ahogy ő is ott mozgott és motivált.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 11., hétfő 12:16
Végül is az ezüstcipőt ő kapta...R.M.C.F írta:Nem. Mert ebben az évben az ezüst volt a jobb mint arany.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 11., hétfő 12:12
Szerintem egyáltalán nem volt túlzás, Santos is megmondta, hogy nagyon jót tett a csapatnak, ahogy ő is ott mozgott és motivált. Santost is motiválta ez. Egyáltalán nem volt túlzás, itt jön ki, hogy mennyire egy vezéregyéniség ő.Anthony írta:Azért ez az edzősködés már picit túlzás volt.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 11., hétfő 12:12
Elméletileg igenAnthony írta:Azért ez az edzősködés már picit túlzás volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 11., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 11., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 11., hétfő 11:48
Vagom meg volt hogy a vegen igy "levállalta"csabi87 írta:Az megvan valakinek amikor jól seggen vágta Santost hátulról?
Nagyon nagy forma az emberünk!![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 11., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. július 11., hétfő 11:35
gólvonal írta:Most nézem, szegény Santos mennyire pipa lehetett CR-re, hogy mindig beleordibált a mondandójába![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 11., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 11., hétfő 10:09
gólvonal írta:Nem igazán van időm nagyon gyűjtögetni, de ha találok szabad fél órát, mindenképpen szeretnék hozzájárulni az íráshoz. Nemtom milyen jellegű írást tervezel, de videókat vagy gifeket is be lehetne szúrni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem