Elég lesz az szerintem... Nem fognak itt 100 millák repkedni. Csak már a sajtó is túlkapja... REMÉLEMRealista24 írta:Valahogy nem tudom megemészteni ezt a 93 milliót...ráadásul nem volt elég

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 14:43
Elég lesz az szerintem... Nem fognak itt 100 millák repkedni. Csak már a sajtó is túlkapja... REMÉLEMRealista24 írta:Valahogy nem tudom megemészteni ezt a 93 milliót...ráadásul nem volt elég
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 14:40
Lehet, hogy jobban tudja, de attól még mellélőhet ő is, volt már rá példa.de ezt meg Perez papa jobban tudja mint én vagy a fórumon bárki, hogy megéri vagy sem...
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. július 29., hétfő 14:39
Tényleg tulzotok kicsit a 4 évvel.2010-ben első Bl idényében mesterhármas az internek8a későbbi győztesnek9 20 évesen nem túl rossz.Csabi írta:nekem ez is nagyon veszélyesnek tűnik. azért cé pl soha nem volt flop. a sportingban is szopatott, a manchesterben is. nyilván az első 2 éve tanuló volt, de azért mindenki látta, hogy ő nem fog itt megállni. erre meg itt van bale, aki 4 éve még flop volt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 14:37
CR-t és Bale-t ilyen téren, meg szerintem igazából minden téren, fölös 1 lapon említeni... CR rendelkezik 1 "kis" egóval + eleve az, hogy ő sokkal több cselt tol el meg látványosabb focit játszik... Bale hamarabb adja le a labdát kényszerítőbe, vagy bombázza rá 30 ról mint, hogy biciklizzen egyet... A másik, hogy CR Portugál és ott azért a klubcsapatok és a válogatott is komolyabb, így Bale később lépett a tanulás, fejlődés útjára... Nem szenved feltűnési viszketegségben és nem szeret a középpontban lenni, csak teszi a dolgát és nekem ez az ami tetszik benne, hogy 1 szerény valaki aki él, hal azért amit csinál... Nálam az a feltétel, hogy, ha jön attól még játszunk szép focit amire törekszik is Ancelotti és Zizu is. Ezért vagyok benne biztos, hogy tudják hova akarják hozni, de ettől még ez az ár kriminális, de ezt meg Perez papa jobban tudja mint én vagy a fórumon bárki, hogy megéri vagy sem...Csabi írta:nekem ez is nagyon veszélyesnek tűnik. azért cé pl soha nem volt flop. a sportingban is szopatott, a manchesterben is. nyilván az első 2 éve tanuló volt, de azért mindenki látta, hogy ő nem fog itt megállni. erre meg itt van bale, aki 4 éve még flop volt.
200 óra... mi az?Kyller írta:Órákra van Bale, hogy ide igazoljon mi?
MARCA
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 29., hétfő 14:35
Flop volt? Le van írva a cikkben, hogy érkezése után egyre többet játszott. 2009 őszén pedig sérülésekkel bajlódott, amiből aztán felépült és tavasszal már a csapata egyik legjobbja voltCsabi írta:nekem ez is nagyon veszélyesnek tűnik. azért cé pl soha nem volt flop. a sportingban is szopatott, a manchesterben is. nyilván az első 2 éve tanuló volt, de azért mindenki látta, hogy ő nem fog itt megállni. erre meg itt van bale, aki 4 éve még flop volt.
Nem lesz ez így jó.Az El Confidencial szerint Florentino Pérez és Daniel Levy között augusztus 6-án vagy 7-én fog létrejönni a csúcstalálkozó Balet illetően az Egyesült Államokban.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 29., hétfő 14:27
Órákra van Bale, hogy ide igazoljon mi?Az El Confidencial szerint Florentino Pérez és Daniel Levy között augusztus 6-án vagy 7-én fog létrejönni a csúcstalálkozó Balet illetően az Egyesült Államokban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 29., hétfő 14:07
Pláne egy másik közegben,másik futballkulturában,nagy elvárásokkal...mindenképp van benne rizikó.Csabi írta:nekem ez is nagyon veszélyesnek tűnik. azért cé pl soha nem volt flop. a sportingban is szopatott, a manchesterben is. nyilván az első 2 éve tanuló volt, de azért mindenki látta, hogy ő nem fog itt megállni. erre meg itt van bale, aki 4 éve még flop volt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 29., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 29., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. július 29., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 29., hétfő 13:07
Cr7 írta:Gareth Bale már Londonban, hogy beszéljen Daniel Levy
Gareth Bale akarja megoldani a jövő most. A wales-i nemzetközi leszállt ma reggel Londonban a többi csapat, azzal a szándékkal, hogy rövid időn belül találkozzanak elnök Daniel Levy , aki visszatér a Florida kifejezetten beszélni Bale.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 29., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 13:03
EZ valami lebutított google fordító eredménye?Cr7 írta:Gareth Bale már Londonban, hogy beszéljen Daniel Levy
Gareth Bale akarja megoldani a jövő most. A wales-i nemzetközi leszállt ma reggel Londonban a többi csapat, azzal a szándékkal, hogy rövid időn belül találkozzanak elnök Daniel Levy , aki visszatér a Florida kifejezetten beszélni Bale.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 29., hétfő 13:03
A google transalte nyelviskolában tanultad az angolt?:D:DCr7 írta:Gareth Bale már Londonban, hogy beszéljen Daniel Levy
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 29., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:59
Lehet ő lesz Marcelo cseréje, mert Denist az amcsi túrára kp-nak neveztékKerlon írta:Hogy DM-ben mit látnak az még mindig érthetetlen a számomra, mert az embernek minden 10. megmozdulására jut egy jó megoldás....
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 29., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 29., hétfő 12:57
de sneijder is meg dimaria is megkapta a lehetőséget.Kerlon írta:Sneijder érk 27 táv 15. Úgy érkezett, mint tehetséges holland úgy távozott, hogy leharcolt holland... Mi ez, ha nem temetés. Di Maria dettó, de még drágábban. Sorolhatnám a neveket és az árakat, de nincs kedvem délutánig ezzel szórakozni... Annyi a különbség, hogy ahonnét a legtöbbet jönnek ott könnyebben ki tudtak tűnni, mint itt ahol tényleg csak a szűk elitnek van helye meg Khedirának.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:56
Ezen besírtamKerlon írta: mint itt ahol tényleg csak a szűk elitnek van helye meg Khedirának.
Én is így vagyok vele csak ne lenne annyi Daily Mail meg Mirror meg ilyen blikk szerű lapok álltal lehozott hírek, spekulációk...mohaola írta:Felgyorsultak a hírek vele kapcsolatban most már tényleg pár nap és kiderül az igazság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 12:54
Ez megint egy olyan dolog, hogy aki károgni akar ránk az ezt úgy se veszi figyelembe... Jól tudom, hogy Sneijdernek a magán élete volt a döntő befolyásoló tényező.Csabi írta:az ajax után egyetlen jó éve volt mourinho alatt. se előtte se utána semmi.Sneijder érk 27 táv 15. Úgy érkezett, mint tehetséges holland úgy távozott, hogy leharcolt holland... Mi ez, ha nem temetés.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem