EB - 2016
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: EB - 2016
Meg van par azert - bar lehet csak az en izlesemnek felelnek meg -, de tamadok kozul tenyleg ez a kettos az, akik hosszabb tavon is magas szintet kepviseltek.nmate írta:Akkor már pont Modricot nem hagynám ki.Kerlon írta:azért Iniestat szerintem mindenképpen illik megemlíteni
2008-as EB-vel mi baj volt amugy?

Cavanit hogy hagyhattátok ki? 
Viszont Ibra is csinált szép dolgokat az elmúlt években.

Viszont Ibra is csinált szép dolgokat az elmúlt években.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Desamp mire var, hozhatna a gyorsabb jatekosokat elore.
Vegre...mondjuk nem Payet helyett te balfek.
Vegre...mondjuk nem Payet helyett te balfek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2016. július 10., vasárnap 22:17-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pirlonmate írta:Akkor már pont Modricot nem hagynám ki.Kerlon írta:azért Iniestat szerintem mindenképpen illik megemlíteni
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nekem Müller játéka is tetszik, na meg Klose.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
nmate írta:Akkor már pont Modricot nem hagynám ki.Kerlon írta:azért Iniestat szerintem mindenképpen illik megemlíteni

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor már pont Modricot nem hagynám ki.Kerlon írta:azért Iniestat szerintem mindenképpen illik megemlíteni
azért Iniestat szerintem mindenképpen illik megemlíteniziro4vr írta:Szoktam én olyat mondani? Egyébként már akkor sem volt csúcsfoci, Zidanet leszámítva, meg mikor Ronaldo bicikli cselezve leszopatta a ghánai kapust. Viszont pont a napokban néztem meg a kereteket, francia, portugál, argentín, brazil, olasz..ég és föld.Remy írta:Hát Ziro, nem mondtál hülyeséget. 2006 volt az utolsó minőségi világverseny. Azóta max csak villanások voltak.
Akiket ma felszopnak, akkor épp nyaralhattak volna, be se fért volna egyik se.
Lehet hogy nem vagyok a legnagyobb rajongója, de 10 éve a világ annyi focit kap, amennyit Messi meg Ronaldo néha előhúz. A többi csak rúgja a labdát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
imbackbitchesSierra írta:Ikarusz visszatért.![]()

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Steve
ziro4vr írta:Most félretéve a dolgokat, nagyon szomorú ez a mai foci. Van évente 10 jó meccs, amikor a Barca, Real vagy Bayern játszik, esetleg a Dortmund. Nincsenek egyéniségek, egy tucat Grízman ki tud tűnni. Egy valljuk be gyenge keretű magyar csapat a harciassággal és egységgel simán ki tud tűnni. Utoljára talán 2006-ban láttam jó válogatottakat, bár igazából 1 meccsnyi Zidane és 2002-ben a 3 R a braziloknál elöl. Ennyi. Szomorú.
Én abban látom a gondot, hogy a foci egyre nagyobb business lett.
Ez olyan mint a szex. Azt is meg lehet venni, de csak jobb ha érzéssel csinálja az ember.

Ma már semmi más nem számít csak, hogy elérd a célt. Unalmas célfoci van, kevés egyéniséggel.
Ikarusz visszatért.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ahogy látom a franciák bármit megtehetnek ma, nem jár érte sárga, kb- 3-4-nél kellene tartsanak, ahhoz képest 0

- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Ezek a négerek nem csak kinézetre egyformák.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
3. Nem megadott francia sarga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na jo. Azert ez mar kőkemény túlzás. Majd ha olyan barna leszek hogy beferek a francia válogatottba es otthon leszek, beszélhetünk erről.ziro4vr írta:Szoktam én olyat mondani? Egyébként már akkor sem volt csúcsfoci, Zidanet leszámítva, meg mikor Ronaldo bicikli cselezve leszopatta a ghánai kapust. Viszont pont a napokban néztem meg a kereteket, francia, portugál, argentín, brazil, olasz..ég és föld.Remy írta:Hát Ziro, nem mondtál hülyeséget. 2006 volt az utolsó minőségi világverseny. Azóta max csak villanások voltak.
Lehet hogy nem vagyok a legnagyobb rajongója, de 10 éve a világ annyi focit kap, amennyit Messi meg Ronaldo néha előhúz. A többi csak rúgja a labdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
numberone1 írta:Te vmi ital ugynok vagy? Csak mert itt promotallod oket...Bud dark, Barbadosi rum etc.Steve írta:
Szerencsére még van 2db Budweiser Dark meg a cserepadon két Dreher, ha hosszabbítás lenne.
Haha van egy online ital üzletem.

http://www.steveitalboltja.com
Regisztrált Madridom felhasználóknak 10% kedvezmény. 5000 forintos vásárlás felett eredeti R24 dedikált alsógatyát kapsz. Minden új registráló kap egy madridomos gyűjtő kártyát kap ajándékba.
Amúgy nem vagyok alkoholista sem. Ínyenc alkohol fogyasztó vagyok.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem hát, kapott addig is vagy 3 faltot. Attól még szarjon sünt Payet.Anthony írta:Elég jó eséllyel taktikai elem volt, hogy faultolgatják ma, nem Payet volt az egyetlen...wZoLee7 írta:Payet nem egy nagy jatekos, biztos megbeszeltek h CR apritva lesz, de ilyent szandekosan senki sem okoz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szoktam én olyat mondani? Egyébként már akkor sem volt csúcsfoci, Zidanet leszámítva, meg mikor Ronaldo bicikli cselezve leszopatta a ghánai kapust. Viszont pont a napokban néztem meg a kereteket, francia, portugál, argentín, brazil, olasz..ég és föld.Remy írta:Hát Ziro, nem mondtál hülyeséget. 2006 volt az utolsó minőségi világverseny. Azóta max csak villanások voltak.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Elég jó eséllyel taktikai elem volt, hogy faultolgatják ma, nem Payet volt az egyetlen...wZoLee7 írta:Payet nem egy nagy jatekos, biztos megbeszeltek h CR apritva lesz, de ilyent szandekosan senki sem okoz.