EB - 2016
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: EB - 2016
Payet nem egy nagy jatekos, biztos megbeszeltek h CR apritva lesz, de ilyent szandekosan senki sem okoz. Egymast szidni meg gyerekes. Hehe is eldurrant mintha sokat tudna valtoztatni. A biro rohadt gyenge, engedi a franciak durva jatekat, ket sargat se adott meg nekik, megnyeretik veluk. A keretuk is jobb, egyenileg szinte minden poszton jobbak. Ez van. Hajra Portugalia! Kepesek lehetnek ra, csak fejben kell osszerakni
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hát Ziro, nem mondtál hülyeséget. 2006 volt az utolsó minőségi világverseny. Azóta max csak villanások voltak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Persze. Én kezdtem el itt hisztizni Cé sérülése után. Borzasztó frusztrált vagyok.Toti írta: Kicsit túltolod a cinikussagot. Elég frusztrált lehetsz. Na mindegy, te érzed.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Te vmi ital ugynok vagy? Csak mert itt promotallod oket...Bud dark, Barbadosi rum etc.Steve írta:
Szerencsére még van 2db Budweiser Dark meg a cserepadon két Dreher, ha hosszabbítás lenne.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most félretéve a dolgokat, nagyon szomorú ez a mai foci. Van évente 10 jó meccs, amikor a Barca, Real vagy Bayern játszik, esetleg a Dortmund. Nincsenek egyéniségek, egy tucat Grízman ki tud tűnni. Egy valljuk be gyenge keretű magyar csapat a harciassággal és egységgel simán ki tud tűnni. Utoljára talán 2006-ban láttam jó válogatottakat, bár igazából 1 meccsnyi Zidane és 2002-ben a 3 R a braziloknál elöl. Ennyi. Szomorú.
Nem illik.
- ikarus93
Nem tudom ki hogy van vele de nekem Messit is szar volt látni sirni az elvesztett copa miatt.
Egyszerüen ez a két ember annyit tett és tesz a futballért, hogy nincsenek szavak. Függetlenül attól hogy valaki madridista vagy barcás bayernes stb.
Őket mindenkinek el kéne ismernie.
Egyszerüen ez a két ember annyit tett és tesz a futballért, hogy nincsenek szavak. Függetlenül attól hogy valaki madridista vagy barcás bayernes stb.
Őket mindenkinek el kéne ismernie.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Remélem Sissoko nem az angol másodosztályban fog rohadni ezek után.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
nmate írta:Amúgy a meccsről mindent elmond, hogy ezzel törődünk. Mert foci nincs, csak valami fos futkározás. Sissoko a legjobb még.
Abszolút osztom. Mekem jelenleg ez a legnagyobb bajom.
Szerencsére még van 2db Budweiser Dark meg a cserepadon két Dreher, ha hosszabbítás lenne.

Nyugodtság srácok és vegyetek Alpecin Tuning sampont, meg Aldiba menjetek hattyú ajándék helyett.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2016. július 10., vasárnap 21:57-kor.
Jezusom. Kicsit túltolod a cinikussagot. Elég frusztrált lehetsz. Na mindegy, te érzed.El Maestro írta:Jól van. El is ásom magam szolidarításból, mert Cé megsérült Payet belépője után. Ennyit megér a dolog, ha már ennyit tett a madridizmusért ez az ember.Toti írta:Lehet röhögni, meg poenkodni. Szerintem én normálisan leirtam. Sajnalom, hogy ennyire futja valaszkent. El Maestrora értem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta:Szerintem EB döntő van. Aki Cr miatt sír, menjen a topicjaba. Aki miatta nézte, kapcsolja ki. Aki meg keménynek érzi magát, az verje a falat, aki meg feszült, verje ki. Az okoskodók meg előbb olvassanak vissza.
A visszaolvasók is kiverhetik?

Nekem csak egy bajom van, hogy hiányoznak az igazi helyzetek.
Franciáktól több focit várnék portugáloktól rövid passzos bulit, kontrákat és egy faszább meccset.
Én out. Hajrá fransziákok (egy lókukit, még az kéne csak
). Bukjanak, amekkorát csak lehet a favágók. További szép estét!

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
most már tényleg csak remélni tudom, hogy ez a roppant szimpatikus és meggyőző csapat szépen sorfalban fogja végig tapsikolni, ahogy C a végén fél lábbal felbiceg átvenni az aranyát
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Jól van. El is ásom magam szolidarításból, mert Cé megsérült Payet belépője után. Ennyit megér a dolog, ha már ennyit tett a madridizmusért ez az ember.Toti írta:Lehet röhögni, meg poenkodni. Szerintem én normálisan leirtam. Sajnalom, hogy ennyire futja valaszkent. El Maestrora értem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem. Mert meglepő módon moderálva lett sok dolog. Nem kell beleszólni mindenbe, főleg ha nem is vagy érintett. Vagy csak kérdezz, aztán gyere a migransokkal.Géci írta:Hát basszus. Feljövők aztán azt olvasom, hogy már lassan nem lehet szidni payetet meg mindenki anyáz mindenkit... Számon kértem, és fogyatékos vagyok. Ezek szerint.![]()
Ezek szerint nem olvastam mindent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy a meccsről mindent elmond, hogy ezzel törődünk. Mert foci nincs, csak valami fos futkározás. Sissoko a legjobb még.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez igy nehez lesz, nincs ki lefejelje a magad labdakat. Sok a pontatlansag, fejben nincsenek ott, a franciak benaskodasanak koszonheto h ez meg null null
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát basszus. Feljövők aztán azt olvasom, hogy már lassan nem lehet szidni payetet meg mindenki anyáz mindenkit... Számon kértem, és fogyatékos vagyok. Ezek szerint.

Lehet röhögni, meg poenkodni. Szerintem én normálisan leirtam. Sajnalom, hogy ennyire futja valaszkent. El Maestrora értem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem EB döntő van. Aki Cr miatt sír, menjen a topicjaba. Aki miatta nézte, kapcsolja ki. Aki meg keménynek érzi magát, az verje a falat, aki meg feszült, verje ki. Az okoskodók meg előbb olvassanak vissza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Sirok az elol levo kettostol!
Annyira nullak.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou