EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. július 10., vasárnap 21:47

sebydani írta:
Toti írta:Semmi közöm hozzá, meg csak egy avatar.. De azért remélem akik payet képpel nyomulnak azok, ha más miatt nem is, de legalább szolidaritás miatt leveszik. Mert azt hiszem, amit ez az ember CR adott a Real Madridnak, a csapatunknak akik miatt van a forum, akik miatt itt vagyunk, az emberfeletti. Es tényleg borzaszto bicskanyitogato lenne látni annak az embernek a képét itt a fórumon aki tönkreteszi ennek a minden tekintetben ízig vérig profi sportolnak, labdarugonak, annyi rohadt boldog pillanatot nekünk szurkolóknak okozó embernek a meccsét, egy EB döntőjét.
Jaj hagyjuk mar mas topikba is beírtam EB végéig van ha kiestek volna a csoportból rég visszajött volna Raul... Szidd mar meg te is anyám mert lerugta en is erre számítottam valószínűleg azert volt kint. Még valaki ?
Minden napra 100 korbácsütés te szemét. És még az avatart is vedd le. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 10., vasárnap 21:47

Epic. :lol: :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 10., vasárnap 21:47

Géci írta:Fogyatékos? Leírod, hogy kurva anyját mindenkinek... Akkor ird le, hogy annak aki... Szép vagy fiam! :agree:
Nyogodtság srácok, nyugodtság. Nem kell senkit kitenni és senkinek sem az anyját.

Azért ez a kerezsmának szánt szeretet csomag elgondolkodtatott, hogy tényleg nem direkt megy-e ez a faragás... :hmmm: :roll: :'(

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 10., vasárnap 21:45

Géci írta:Fogyatékos? Leírod, hogy kurva anyját mindenkinek... Akkor ird le, hogy annak aki... Szép vagy fiam! :agree:
Ne csak olvass értelmezz is pasztmek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 10., vasárnap 21:45

Beteges amit csinaltok...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 10., vasárnap 21:45

Fogyatékos? Leírod, hogy kurva anyját mindenkinek... Akkor ird le, hogy annak aki... Szép vagy fiam! :agree:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 10., vasárnap 21:44

numberone1 írta:
donor írta:Nekem egyértelműen taktikai utasításnak tűnt. Ha CR labda közelében volt, már lépett is oda neki egy francia láb, de keményen. Innentől eldöntheti mindenki, hogy szurkol e annak a válogatottnak, aki idén ennyit ártott volna a madridizmusnak... én nem tudnék örülni a győzelmüknek, még ha szimpatizáltam is velük.
Biztos direkt artottak. :lol:
Igazad van :salute: Véletlenül otthon felejtették Karimot ok nélkül, most meg véletlenül rúgták agyon CR-t. :coffee:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 10., vasárnap 21:43

Anthony írta:
Sierra írta:Azért abban is bízzunk, hogy nem komolyabb a sérülése... hamarosan előszezont, szuperkupa... :( :(
Hát...én a fél éven se lepődnék meg...más a fault után egyből ment volna le, ő 2-szer visszajött...ha ő kiszállt a meccsből, akkor kb. nincs is meg az egyik lába... :(
Nem látjuk már idén. Nem is baj, rendbe kell tennie most magát mindenhogy. Csak ne hozzák hazardot.
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 10., vasárnap 21:42

Griezmann vagy Payet öngóllal nyerjenek a portugálok :lol:

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. július 10., vasárnap 21:42

Géci írta:
El Maestro írta:Más is mehet hehe után, ha nem bírtok magatokkal. Nyilván szándékosan sérülést akart okozni Payet Cének, kurva anyját mindenkinek. :lol:

Hajrá Portugália.
Bocsánat a többiek nevében mert felbasz minket, hogy lerùgták Cét egy hónapra minimum, egy pontrùgó egy szezonos migráns... Anyámat meg ne szidd..

Miről beszélsz te szerencsétlen? Ki szidta anyukádat? Ti szidtátok szerencsétlen anyját meg volt olyan faszrágó aki ugye a miénket is, én meg titeket majmoltalak, hogy persze a kurva anyját mindenkinek, amiért Cé megsérült egy kemény belépőnél. Istenem, kiszállok. Nem bírom ma már az ilyen gyökereket. :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 21:42

Toti írta:Semmi közöm hozzá, meg csak egy avatar.. De azért remélem akik payet képpel nyomulnak azok, ha más miatt nem is, de legalább szolidaritás miatt leveszik. Mert azt hiszem, amit ez az ember CR adott a Real Madridnak, a csapatunknak akik miatt van a forum, akik miatt itt vagyunk, az emberfeletti. Es tényleg borzaszto bicskanyitogato lenne látni annak az embernek a képét itt a fórumon aki tönkreteszi ennek a minden tekintetben ízig vérig profi sportolnak, labdarugonak, annyi rohadt boldog pillanatot nekünk szurkolóknak okozó embernek a meccsét, egy EB döntőjét.
Jaj hagyjuk mar mas topikba is beírtam EB végéig van ha kiestek volna a csoportból rég visszajött volna Raul... Szidd mar meg te is anyám mert lerugta en is erre számítottam valószínűleg azert volt kint. Még valaki ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 10., vasárnap 21:42

Desampnak valtoztatnia kell a felidoben, mert ez keves. Egy Sissoko aki mutat vmit.

Pogbat meg hatul tratja. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2016. július 10., vasárnap 21:43-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. július 10., vasárnap 21:40

Nagyon remélem már csak becsületből is behúzzák a portugálok!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. július 10., vasárnap 21:40

Semmivel se jobbak a franciak ez a bosszanto.
Illetve de h mezonybe nekik mindent szabad aztan az elso komolyabb portugal beleponel meg sarga.
Hatszel ma is megvan.

Nyerjek meg aztan cr bicegjen fel a kupaert.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 10., vasárnap 21:39

Sierra írta:Azért abban is bízzunk, hogy nem komolyabb a sérülése... hamarosan előszezont, szuperkupa... :( :(
Hát...én a fél éven se lepődnék meg...más a fault után egyből ment volna le, ő 2-szer visszajött...ha ő kiszállt a meccsből, akkor kb. nincs is meg az egyik lába... :(

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 10., vasárnap 21:38

Semmi közöm hozzá, meg csak egy avatar.. De azért remélem akik payet képpel nyomulnak azok, ha más miatt nem is, de legalább szolidaritás miatt leveszik. Mert azt hiszem, amit ez az ember CR adott a Real Madridnak, a csapatunknak akik miatt van a forum, akik miatt itt vagyunk, az emberfeletti. Es tényleg borzaszto bicskanyitogato lenne látni annak az embernek a képét itt a fórumon aki tönkreteszi ennek a minden tekintetben ízig vérig profi sportolnak, labdarugonak, annyi rohadt boldog pillanatot nekünk szurkolóknak okozó embernek a meccsét, egy EB döntőjét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 10., vasárnap 21:38

Na arra már fogadok, hogy azokon nem játszik...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 10., vasárnap 21:37

Azért azt halkan megjegyezném, persze lehet nincs igazam, de a franciáknak nem igazán osztják a sárgát..

Én Matuidit lekapnám amúgy és egy támadóbb játékost hoznék. Eddig nem nagyon megy ma a franciának.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 10., vasárnap 21:36

donor írta:Nekem egyértelműen taktikai utasításnak tűnt. Ha CR labda közelében volt, már lépett is oda neki egy francia láb, de keményen. Innentől eldöntheti mindenki, hogy szurkol e annak a válogatottnak, aki idén ennyit ártott volna a madridizmusnak... én nem tudnék örülni a győzelmüknek, még ha szimpatizáltam is velük.
Biztos direkt artottak. :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 10., vasárnap 21:36

El Maestro írta:Más is mehet hehe után, ha nem bírtok magatokkal. Nyilván szándékosan sérülést akart okozni Payet Cének, kurva anyját mindenkinek. :lol:

Hajrá Portugália.
Bocsánat a többiek nevében mert felbasz minket, hogy lerùgták Cét egy hónapra minimum, egy pontrùgó egy szezonos migráns... Anyámat meg ne szidd..

Vissza: