Lehet ő lesz Marcelo cseréje, mert Denist az amcsi túrára kp-nak neveztékKerlon írta:Hogy DM-ben mit látnak az még mindig érthetetlen a számomra, mert az embernek minden 10. megmozdulására jut egy jó megoldás....

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:59
Lehet ő lesz Marcelo cseréje, mert Denist az amcsi túrára kp-nak neveztékKerlon írta:Hogy DM-ben mit látnak az még mindig érthetetlen a számomra, mert az embernek minden 10. megmozdulására jut egy jó megoldás....
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 29., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 29., hétfő 12:57
de sneijder is meg dimaria is megkapta a lehetőséget.Kerlon írta:Sneijder érk 27 táv 15. Úgy érkezett, mint tehetséges holland úgy távozott, hogy leharcolt holland... Mi ez, ha nem temetés. Di Maria dettó, de még drágábban. Sorolhatnám a neveket és az árakat, de nincs kedvem délutánig ezzel szórakozni... Annyi a különbség, hogy ahonnét a legtöbbet jönnek ott könnyebben ki tudtak tűnni, mint itt ahol tényleg csak a szűk elitnek van helye meg Khedirának.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:56
Ezen besírtamKerlon írta: mint itt ahol tényleg csak a szűk elitnek van helye meg Khedirának.
Én is így vagyok vele csak ne lenne annyi Daily Mail meg Mirror meg ilyen blikk szerű lapok álltal lehozott hírek, spekulációk...mohaola írta:Felgyorsultak a hírek vele kapcsolatban most már tényleg pár nap és kiderül az igazság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 12:54
Ez megint egy olyan dolog, hogy aki károgni akar ránk az ezt úgy se veszi figyelembe... Jól tudom, hogy Sneijdernek a magán élete volt a döntő befolyásoló tényező.Csabi írta:az ajax után egyetlen jó éve volt mourinho alatt. se előtte se utána semmi.Sneijder érk 27 táv 15. Úgy érkezett, mint tehetséges holland úgy távozott, hogy leharcolt holland... Mi ez, ha nem temetés.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 29., hétfő 12:52
az ajax után egyetlen jó éve volt mourinho alatt. se előtte se utána semmi.Sneijder érk 27 táv 15. Úgy érkezett, mint tehetséges holland úgy távozott, hogy leharcolt holland... Mi ez, ha nem temetés.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 29., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 29., hétfő 12:45
kerlon már bocs de szerintem nem vagy tisztában azzal miért volt a csapat játékostemető. nem azért mert megvettünk egy játékost 35ért és utána rá 3 szezonra eladtuk 20ért.Kerlon írta:Végül is Özil nem nagy szám, csak az egyik legmagasabban jegyzet tkp a világon, de se baj. Gondolom nem leszünk temető, ha jövő nyáron elpasszoljuk mondjuk 20 millióért az interbe vagy akárhova... Tisztába kéne lenni pár dologgal. Alonso, Khedira, Illarra, Casemiro, Modric 5ösből is fog valaki morzsolódni. Főleg, ha Isco is egy sorba lesz velük.
egyébként ha csak ide igazolási és eligazolási pénzt nézünk akkor már egy húszas esetében is nyertünk rajta...Kerlon írta:ha jövő nyáron elpasszoljuk mondjuk 20 millióért
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:44
Hát most melóban vagyokR.M.C.F írta:nekem egy palack vörös bor van bekészítve....
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 29., hétfő 12:41
Remy írta:Hova, minek? Olaszt semmiképpen ne hozzunk ide, de amúgy is felesleges.A Gazzetta dello Sport szerint Ancelotti szeretné a csapatában látni Giorgio Chiellinit. A lap szerint a Királyi Gárda 20 millió eurót kínál az olasz védőért, magának a játékosnak pedig négy évre szóló szerződést, és nettó 5 millió eurós fizetést.
Bale meg most már jöjjön, aztán had szóljon. DM, Kaká párosnak kéne lépnie, de tudjuk, hogy maximum az előbbi fog menni innen
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 29., hétfő 12:39
Hova, minek? Olaszt semmiképpen ne hozzunk ide, de amúgy is felesleges.A Gazzetta dello Sport szerint Ancelotti szeretné a csapatában látni Giorgio Chiellinit. A lap szerint a Királyi Gárda 20 millió eurót kínál az olasz védőért, magának a játékosnak pedig négy évre szóló szerződést, és nettó 5 millió eurós fizetést.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 29., hétfő 12:34
Géci írta:100-as zsepi neked is oda van készítve?R.M.C.F írta:Én is, de azért eléggé brutál lenne egy bale és ronaldo elől...... :Đ
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 29., hétfő 12:32
Valóban nagy kaliber,de azért Levy se kutya.Az se hátrál,kőkemény.Persze van némi helyzeti előnye,mert ha kifizetjük azt a horribilis összeget érte,akkor is jóljárnak.Ha nem,akkor marad,jóljárnak mert ezt akarják.Bale lelkét meg ápolgatják egy kicsit,aztán majd megnyugszik.Nem szeret semmiben alulmaradni, de aki érzelmi döntéseket hoz, vagy bosszúból költekezik, soha nem lehet napjaink egyik legnagyobb kaliberű üzletembere. A mi elnökünk viszont az, szóval én bízom a munkásságában.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:24
Özilt én is szeretem és szerintem nem is megy sehova... Itt akinek rezeg a léc az egyedül DM és a hisztis Coentrao meg max Khedira...Kerlon írta:Végül is Özil nem nagy szám, csak az egyik legmagasabban jegyzet tkp a világon, de se baj. Gondolom nem leszünk temető, ha jövő nyáron elpasszoljuk mondjuk 20 millióért az interbe vagy akárhova...
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. július 29., hétfő 11:45
A felállásod inkább úgy felelne meg a Barcánál, hogy Fabregas, Xavi (tudom, hogy nem mélységi irányító, de Illarra/Alonso sem vkp), Iniesta. Kicsit másképp fest, nemde? Buszkecc szigorú vkp, nem mélységi irányító. Casemiro jó lehet vkp-nek, de Illarra/Alonso nem az a fajta játékos, aki a fő feladata (játékszervezés) mellett majd megoldja a védekezést is egyedül, csapatvédekezés ide vagy oda.tubatibi írta: -------------Casemiro/Illarramendi/Alonso-----------------
----Isco----------------------------------------Modric-----------
Bale------------------------------------------------------C.Ronaldo
-------------------------Benzema------------------------------------
nemsok ez,és most,ha azzal jöttök,hogy nem elég védekezésben...hát Xavi,Buszkecc,Iniesta igen?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 29., hétfő 11:33
Mi van? Özil, Benzema, DM, CR mekkora csinadrattával érkeztek, hogy ők a Madrid jövő nagy klasszisai. Ebből csak CR váltotta be a reményeket. Nem hiába neveznek minket játékostemetőnek. Szerintem elég kevés játékos válik nálunk igazi világklasszissá manapság. Ideszerződnek, első félévben, max 1 évben kiugróan teljesítenek, utána elszürkülnek, és mivel nem kapják meg a bizalmat, eligazolnak és máshol meg BL-t, bajnokságot, esetleg mindkettőt nyernek. Most eladjuk Zözit, DM-t, elküldjük Benzemát, mert nem úgy teljesítenek, ahogy a kényes madridi publikum kívánja, és máshol (MU, Báyern) meg szarrá nyerik magukat...tubatibi írta:szóval nem olyan játékostemető az:
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 11:19
Hát DM tuti lép, ha jön Bale, ha meg nem akkor ennek oka lesz... Kétlem, hogy megtartanák padozni. Én csak Cherysev hosszabbítását nem értemKerlon írta:Nekem amúgy csak két hatalmas problémám van Bale-vel. Az első az, hogy nevetséges árat kérnek érte. A másik, hogy jövőre megint temető lesz a becenevünk, mert ennyi jó játékosból valakinek tuti nem lesz elég játék ideje és tuti sírás lesz belőle. Ez még jobban is bánt, mint az ára... Nagyon eszetlenül igazolunk, ha bekövetkezik a dolog.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 29., hétfő 11:18
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem