Csak azt nem tudom Raiola és Mendes nem fognak hajba kapni az Old Trafford irodafolyosóin?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 10., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 10., vasárnap 20:40
Csak komplett hü@lyék veszik meg 120ert.El Maestro írta:Pogbáról lemondtunk. Nem fogjuk kifizetni Raiola ügynöki díját (25 millió euró), Juvenak pedig 120 millió üti a markát a franciáért cserébe. Nálunk pedig érvénybe lépett a B verzió, Andre Gomes 45-50 millió körül + ugye Kante 25 millió euróért.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 10., vasárnap 20:38
ziro4vr írta:Legyen úgy.
Morata meg először fogja be a száját és bizonyítson. Fuckot mutató emberünk van elég.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 20:10
Hát akkor már inkább tolnám KovatEl Maestro írta:Pogbáról lemondtunk. Nem fogjuk kifizetni Raiola ügynöki díját (25 millió euró), Juvenak pedig 120 millió üti a markát a franciáért cserébe. Nálunk pedig érvénybe lépett a B verzió, Andre Gomes 45-50 millió körül + ugye Kante 25 millió euróért.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. július 10., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 10., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. július 10., vasárnap 20:02
Majd akkor idejön és meglátjuk mit ér vele a csapat.ziro4vr írta:Nem csapatunk egyik legjobbja. A csapatnak az ő posztja kellett a bl-hez, nem Casemiro minősége. Kante jobb 10/8 mutatóban.Navamiro írta:Semmi értelme nem lenne kirakni csapatunk egyik legjobbját...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 14:02
En is. Sot ezt is varnam Zidanetol. Morata el 60-70 millaert, az utanpotlas arcok kozul meg egy menne az elso csapattal az eloszezonban. Annyira amennyire Benzemat potolni kell siman jo lehetferni írta:Marianoban sokkal több a fantázia, mint Mayoralban, én mindenféleképpen megnézném pár meccsen, akár 2. számú csatárnak is el tudom képzelni nyugodt szívvel, bár ahhoz oda kell tennie magát az előszezonban.wZoLee7 írta:Szerintem őt is kolcson adjak majd, vagy marad h valaki golt is lojon
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 10., vasárnap 13:56
Marianoban sokkal több a fantázia, mint Mayoralban, én mindenféleképpen megnézném pár meccsen, akár 2. számú csatárnak is el tudom képzelni nyugodt szívvel, bár ahhoz oda kell tennie magát az előszezonban.wZoLee7 írta:Szerintem őt is kolcson adjak majd, vagy marad h valaki golt is lojon
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 10., vasárnap 12:40
Még ott van Mariano is.wZoLee7 írta:Na ha Mayoral lepett, akkor valoszinu h Morata marad
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 12:26
Igen sajnos. En is olvastam.wZoLee7 írta:
Ma olyanokat láttam hogy nem sikerült az orvosi szívproblémák miatt és lehet vége a karrierjének is.
Lucas?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 12:14
Lucas?realistahuni írta:Ma olyanokat láttam hogy nem sikerült az orvosi szívproblémák miatt és lehet vége a karrierjének is.Lucas Silva a Sportinghoz kerül kölcsönben, Mariano a felnőtt csapattal tart az előszezonra
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 10., vasárnap 11:00
Ma olyanokat láttam hogy nem sikerült az orvosi szívproblémák miatt és lehet vége a karrierjének is.Lucas Silva a Sportinghoz kerül kölcsönben, Mariano a felnőtt csapattal tart az előszezonra
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 10., vasárnap 9:28
Kante számomra is opciónak tűnik, ügyes gyerek, de vannak fenntartásaim vele kapcsolatban (is).El Unico írta:Ha a Juve kötsög lesz, akkor Kante fog jönni, mert bár még nem érett meg arra szintre, amin Pogba van, de nagy potenciál van benne, és már most ütős szintet képvisel, és jóval egyszerűbb, olcsóbb megszerezni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 10., vasárnap 6:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 10., vasárnap 0:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 9., szombat 23:13
Nagyon jó vagy, eb elodontok utan egybol beirtap hogy ez az, ket szar csapat jatsza a dontot, most meg lattad kn egy meccsen Kantet de megszakertetted, m4 studioban a helyed.Navamiro írta:Semmi értelme nem lenne kirakni csapatunk egyik legjobbját...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 9., szombat 21:28
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem