Géci írta:100-as zsepi neked is oda van készítve?R.M.C.F írta:Én is, de azért eléggé brutál lenne egy bale és ronaldo elől...... :Đ
nekem egy palack vörös bor van bekészítve....

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 29., hétfő 12:34
Géci írta:100-as zsepi neked is oda van készítve?R.M.C.F írta:Én is, de azért eléggé brutál lenne egy bale és ronaldo elől...... :Đ
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 29., hétfő 12:32
Valóban nagy kaliber,de azért Levy se kutya.Az se hátrál,kőkemény.Persze van némi helyzeti előnye,mert ha kifizetjük azt a horribilis összeget érte,akkor is jóljárnak.Ha nem,akkor marad,jóljárnak mert ezt akarják.Bale lelkét meg ápolgatják egy kicsit,aztán majd megnyugszik.Nem szeret semmiben alulmaradni, de aki érzelmi döntéseket hoz, vagy bosszúból költekezik, soha nem lehet napjaink egyik legnagyobb kaliberű üzletembere. A mi elnökünk viszont az, szóval én bízom a munkásságában.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 12:24
Özilt én is szeretem és szerintem nem is megy sehova... Itt akinek rezeg a léc az egyedül DM és a hisztis Coentrao meg max Khedira...Kerlon írta:Végül is Özil nem nagy szám, csak az egyik legmagasabban jegyzet tkp a világon, de se baj. Gondolom nem leszünk temető, ha jövő nyáron elpasszoljuk mondjuk 20 millióért az interbe vagy akárhova...
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. július 29., hétfő 11:45
A felállásod inkább úgy felelne meg a Barcánál, hogy Fabregas, Xavi (tudom, hogy nem mélységi irányító, de Illarra/Alonso sem vkp), Iniesta. Kicsit másképp fest, nemde? Buszkecc szigorú vkp, nem mélységi irányító. Casemiro jó lehet vkp-nek, de Illarra/Alonso nem az a fajta játékos, aki a fő feladata (játékszervezés) mellett majd megoldja a védekezést is egyedül, csapatvédekezés ide vagy oda.tubatibi írta: -------------Casemiro/Illarramendi/Alonso-----------------
----Isco----------------------------------------Modric-----------
Bale------------------------------------------------------C.Ronaldo
-------------------------Benzema------------------------------------
nemsok ez,és most,ha azzal jöttök,hogy nem elég védekezésben...hát Xavi,Buszkecc,Iniesta igen?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 29., hétfő 11:33
Mi van? Özil, Benzema, DM, CR mekkora csinadrattával érkeztek, hogy ők a Madrid jövő nagy klasszisai. Ebből csak CR váltotta be a reményeket. Nem hiába neveznek minket játékostemetőnek. Szerintem elég kevés játékos válik nálunk igazi világklasszissá manapság. Ideszerződnek, első félévben, max 1 évben kiugróan teljesítenek, utána elszürkülnek, és mivel nem kapják meg a bizalmat, eligazolnak és máshol meg BL-t, bajnokságot, esetleg mindkettőt nyernek. Most eladjuk Zözit, DM-t, elküldjük Benzemát, mert nem úgy teljesítenek, ahogy a kényes madridi publikum kívánja, és máshol (MU, Báyern) meg szarrá nyerik magukat...tubatibi írta:szóval nem olyan játékostemető az:
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 11:19
Hát DM tuti lép, ha jön Bale, ha meg nem akkor ennek oka lesz... Kétlem, hogy megtartanák padozni. Én csak Cherysev hosszabbítását nem értemKerlon írta:Nekem amúgy csak két hatalmas problémám van Bale-vel. Az első az, hogy nevetséges árat kérnek érte. A másik, hogy jövőre megint temető lesz a becenevünk, mert ennyi jó játékosból valakinek tuti nem lesz elég játék ideje és tuti sírás lesz belőle. Ez még jobban is bánt, mint az ára... Nagyon eszetlenül igazolunk, ha bekövetkezik a dolog.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 29., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 29., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 11:06
100-as zsepi neked is oda van készítve?R.M.C.F írta:Én is, de azért eléggé brutál lenne egy bale és ronaldo elől...... :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 11:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 29., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 11:00
Bár nyilvánvaló, hogy fake, de azóta törölhette is akár.Hát ezt nem nehéz kideríteni..
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 29., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 29., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 29., hétfő 10:54
Ez tetszik
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 29., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 29., hétfő 10:34
Hát hogy jönnék én ahhoz, hogy megmondjam, milyen legyen az aláírásod?!sander írta: Viszont ha szeretnéd akkor módosítani fogok rajta
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem