Portugal reszrol elvileg nincs, Pepe is ottlesz, franciakrol majd irnak a francia taborbol valakikfehérlap írta:Pepe játszani fog ma a döntőn? van olyan játékos, aki sérülés miatt nem játszhat?

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 12:13
Portugal reszrol elvileg nincs, Pepe is ottlesz, franciakrol majd irnak a francia taborbol valakikfehérlap írta:Pepe játszani fog ma a döntőn? van olyan játékos, aki sérülés miatt nem játszhat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 10., vasárnap 12:08
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 10., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 10., vasárnap 11:59
Senki nem mérte hozzá. Még csak a mostani aranylabda szavazáson se adná neki épeszű ember oda a bogyót. Nem kell kiforgatni.R.M.C.F írta:Remy: ha gólt lő griz hanem....ha rászavaznak a divatok hanem....ronaldohoz mérni böszmeség.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 10., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 10., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 11:50
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 11:48
Micsoda elhivatottság, azok után hogy a fiad/öcséd/unokatestvéred otthonról nézi az egészet és Gignac ontja helyette a gólokatRealista24 írta:Akkor ez egy madridos fórum nem madridista moderatorral
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 10., vasárnap 11:46
Őszintén kérdezem, tehetek én róla, hogy Ő a Sociedad után eligazolt az Atmába? Atmás mezben raktam ki avának? Örültem, hogy 11-es rúghatott ellenünk? Nem nyert semmit az Atmával, és ez így van jól. Hátrányunk nem lett belőle (Real Madrid), hogy ő egész szezonban lőtte a gólokat.Realista24 írta: Ha mellettem ülnel tényleg lehanynalak mar bocsánat...de aki egy Atmas Aranylabdaert fohaszkodik hetek óta egy Grizes avaval es jobban örül egy góljának, mint bárki másenak....hat komolyan gyomorforgató egy Realos fórumon.
Ne csodálkozz ha lassan elbúcsúzunk a nyár végéig.
De ha CR es Pepe nyer egy EB cimet, sem leszek szomoru. A meccs alatt 100% Blues
dolgot.Ne csodálkozz ha lassan elbúcsúzunk a nyár végéig.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 10., vasárnap 11:39
TouchéRealista24 írta:Padra jo lenne Jese helyett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 10., vasárnap 11:37
Griezmann, Di María, Ribéry, Neuer, stb.Remy írta:És akkor már Grizou tényleges aranylabdás lesz.
Neymar, oké. Bale mondjuk messze nem nyújt többet, mint a francia. És akkor ki is fújt jelenleg a mezőny.
Szóval, lehet itt utálni Griezmann-t, ha nem lenne CR és Messi, simán Ő kapná valószínűleg, esetleg Suarez. És lesz olyan időszak, amikor se CR, se Messi nem lesz. Akkor viszont elég lesz majd egy olyan szezon is, mint a franciáé.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 11:25
Akkor ez egy madridos fórum nem madridista moderatorralchronic írta:Ezt mára: https://www.youtube.com/watch?v=LyJ9u-gE2h4
Tedd oda CR, a válogatottban még utoljára. Utolsó esélye,hogy válogatottal is nyerjen valamit. Aki ezen a fórumon ma a franciknak szurkol,nem is madridista.![]()
Viccet félretéve, igazából ilyenkor jövök rá,hogy mégis mennyire szeretem CR-t minden hülyeségével együtt.
Megérdemelné ezt nagyon.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. július 10., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 10., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 10., vasárnap 6:52
Ha mellettem ülnel tényleg lehanynalak mar bocsánat...de aki egy Atmas Aranylabdaert fohaszkodik hetek óta egy Grizes avaval es jobban örül egy góljának, mint bárki másenak....hat komolyan gyomorforgató egy Realos fórumon.Remy írta:VB-t majd megnyeri velük 2 év múlva.Csabi írta:hát ha most EB-t nyernek a franciák benzema biztos soha nem lesz válogatott többet.![]()
És akkor már Grizou tényleges aranylabdás lesz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 10., vasárnap 0:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 10., vasárnap 0:28
ziro4vr írta:Az a baj, hogy mi nem grízmannt utáljuk, hanem téged.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem