Özilt én is szeretem és szerintem nem is megy sehova... Itt akinek rezeg a léc az egyedül DM és a hisztis Coentrao meg max Khedira...Kerlon írta:Végül is Özil nem nagy szám, csak az egyik legmagasabban jegyzet tkp a világon, de se baj. Gondolom nem leszünk temető, ha jövő nyáron elpasszoljuk mondjuk 20 millióért az interbe vagy akárhova...
Ez a játékostemető is relatív fogalom, mert a Madrid mindíg arra törekedett, hogy itt a legjobbak legyenek és ugyebár a legjobbakat, a befutott játékosokat más csapatokból, gyakran középcsapatokból vesszük meg, mert ott kitűnnek és istenítik. Addig itt ő is csak 1 játékos lesz.. Ezt valaki nem tudja kezelni és össze esik a teher alatt, de van akinek ez + motiváció mint a mi esetünkben CR aki évről évre jobb. Ott van Kaká! Megsérült, lelassult, és megsült... Carló is tisztában van vele, hogy az volt az ő erénye és, ha nem hozzák vissza a gyorsaságát akkor el kell majd adni vagy engedni... Ez csak azoknak játékostemető, akik nem a Madridnak szurkolnak, de ennyi erővel játékostemető a barca is, mert ott meg Messi érdekét nézve Ibrát szélsőként játszatták és elcsesztek 1 64 millás játékost

Özil a PSG elleni meccsen szerintem igen is jó volt, mert rengeteget ment robotolt és Zizu is nagy hatással van rá. Biztos vagyok benne, hogy idén mindenki magasan a tavalyi évhez képest fog teljesíteni, de ezt eddig pl DM-től nem láttam, mert szombaton is eltűnt, pedig ott játszott ami elvileg az ő posztja