Hát hogy jönnék én ahhoz, hogy megmondjam, milyen legyen az aláírásod?!sander írta: Viszont ha szeretnéd akkor módosítani fogok rajta

Csak azt hittem kicsit elnézted, de ebben az esetben vedd úgy, mintha nem is szóltam volna.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 29., hétfő 10:34
Hát hogy jönnék én ahhoz, hogy megmondjam, milyen legyen az aláírásod?!sander írta: Viszont ha szeretnéd akkor módosítani fogok rajta
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 29., hétfő 10:32
Géci írta:Hát tény, hogy napi szinten vannak hírek, de kérdés, hogy mennyi belőle ami igaz... Bár, ha ennyi hírnek negyede igaz, már akkor is jön
... Ami nálam erősen mérvadó, hogy a 11-es mezszám még mindíg szabad
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 10:05
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 29., hétfő 9:48
Nem veszem kötekedésnek. Az aláírásomban azért szerepel ennyi játékos mert őket egytől egyik nagyon kedvelem és rajtuk nőttem fel. Amugy már vártam hogy valaki észrevegye. Sajnos / vagy nem sajnos nem találtam meg még számomra a 11. olyan játékost akit úgy kimondottan kedvelnék talán még Raul lenne az a játékos aki egy kicsit jobban a szívemhez nőt de amikor voltak azok a hírek hogy nem szeretné ha David Villa itt kötne ki nálunk hogy neki állandó legyen a kezdőben a helye (és ha jól tudom ezt Schuster is egy nyilatkozatában megemlítette) akkor egy kicsit csalódtam benne.Gerr90 írta:Ne vedd kötekedésnek, de az aláírásodban szereplő felállás pofásabb lenne 11 emberrel.sander írta:.![]()
Amúgy remélem igazak a hírek és jön Bale, ha nem is ma, de az elkövetkező 1-2 hétben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 29., hétfő 9:46
egy cikk írása a Realos pályafutásáról hol emelné Raúl magasságba?Géci írta:Azért Raul nagyságokba se kell emelni...lucifer írta:Lehet sokan nem kedvelik a fórumon Higuaínt de azért szerintem aki 6 és fél évet eltöltött itt egy búcsúcikket megérdemelne...De lehet én gondolom rosszul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 9:45
Majd én megírom.lucifer írta:
Lehet sokan nem kedvelik a fórumon Higuaínt de azért szerintem aki 6 és fél évet eltöltött itt egy búcsúcikket megérdemelne...De lehet én gondolom rosszul.
Erre valahogy nem látok sok esélyt idén, Balere annál inkább.A Kondogbia - Khedira csere remelem megtortenik iden és mar elegedett leszek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 29., hétfő 9:42
És Jézus ezt jól szemmel nézi? Hisz ő is madridistaRealista24 írta:Tudod te is, hogy Kaká tisztában van a képességeivel, és azzal, hogy esélytelen a VB-re. Minek bohóckodjon otthon, ha Madridban arany élete van?Nehogy egy évvel a hazai VB előtt ne a pénz legyen számára a legfontosabb. Menjen haza, játszon rendszeresen kevesebb pénzért, mindenkinek az lenne a legjobb.
Két év múlva meg irány az USA.
Na akkor még ma várom a cáfolatot Bale-től, hogy erről szó sincs, tényleg sérült, és egy profi focista sosem tenne ilyet, stb.A Daily Mail állítása szerint Bale nem sérülés miatt nem lépett pályára Hong Kongban, hanem azért, mert csalódott klubjában, amiért a Tottenham elutasította a Real Madrid 93 millió eurós ajánlatát.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 9:39
Azért Raul nagyságokba se kell emelni...lucifer írta:Lehet sokan nem kedvelik a fórumon Higuaínt de azért szerintem aki 6 és fél évet eltöltött itt egy búcsúcikket megérdemelne...De lehet én gondolom rosszul.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 29., hétfő 9:38
Ne vedd kötekedésnek, de az aláírásodban szereplő felállás pofásabb lenne 11 emberrel.sander írta:.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 29., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 29., hétfő 9:26
Nekem ezzel az igazolással (már ha jön Bale) akkor bebizonyosodik hogy 4-2-3-1 lesz a felállás. És ott még befér Özil is a kezdőbenumberone1 írta:Ha Bale jon, akkor szerintem Ozilnek(DM mellett) is kapaltak hosszu tavon...plane ha jovore jon Gundogan. A Kondogbia - Khedira csere remelem megtortenik iden és mar elegedett leszek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 9:20
Annyi pénzem lenne ahányszor olvastam márCr7 írta:Akár órákon belül a Real Madrid játékosa lehet Gareth Bale - olvasható a Marca madridi sportnapilap hétfői címlapján.
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 29., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 29., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 9:05
Tudod te is, hogy Kaká tisztában van a képességeivel, és azzal, hogy esélytelen a VB-re. Minek bohóckodjon otthon, ha Madridban arany élete van?Nehogy egy évvel a hazai VB előtt ne a pénz legyen számára a legfontosabb. Menjen haza, játszon rendszeresen kevesebb pénzért, mindenkinek az lenne a legjobb.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 29., hétfő 9:01
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 29., hétfő 8:59
Nehogy egy évvel a hazai VB előtt ne a pénz legyen számára a legfontosabb. Menjen haza, játszon rendszeresen kevesebb pénzért, mindenkinek az lenne a legjobb.Realista24 írta:Kaká nem fog elmenni, nincs az a csapat, amelyik nettó 10 millót lerak neki. DM-et én is esélyesnek érzem.Én majdnem biztos vagy abban is,hogy Perezék meg fogják őt szerezni. Ha meg van,akkor eladjuk Di Mariát,vagy Kakát,vagy mindkettőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 29., hétfő 8:52
Talán mert nem csak a pénz érdekli, és szimpatizál a csapattal?R.M.C.F írta:Na de miért nem a monacoba? Vagy a citybe? Miért a realba?hogy Bale hozzánk akar igazolni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 8:52
Ne csináld, mert ráharapnak !R.M.C.F írta:Na de miért nem a monacoba? Vagy a citybe? Miért a realba?hogy Bale hozzánk akar igazolni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem