Legalább nem sz*rja telibe az egészetsebydani írta:Ramires morci lett a bíróra

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. július 9., szombat 22:37
Legalább nem sz*rja telibe az egészetsebydani írta:Ramires morci lett a bíróra
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 9., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 6., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 3., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 3., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 3., vasárnap 13:24
hát... erre nem fogadnékcsabi* írta:ertettem úgy, h kicsi hatem lesz az új huzoember, a sztarKerlon írta:...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 3., vasárnap 12:43
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 1., péntek 21:36
ertettem úgy, h kicsi hatem lesz az új huzoember, a sztarKerlon írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 20:16
Mintha a PSG-nél számítana a pénz.alexoxladjackoxi írta:A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.Kerlon írta:Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 19:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 18:53
Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.alexoxladjackoxi írta:Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.ferni írta: Kik miatt padozna?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. július 1., péntek 18:39
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 18:36
Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.ferni írta:Kik miatt padozna?alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 18:22
mondjuk közel sem egy poszt, de a Di Maria-Ben Arfa szél még arra is képes lehet, hogy Cavaniból gólkirályt csináljon, de gyakorlatilag eredményesebbek lesznek így, de legalább olyan eredményesek, mint Ibrával.csabi* írta:ibra potlasat hatem fiam megoldja majd. calma
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 1., péntek 18:19
Kik miatt padozna?alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 1., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 1., péntek 16:21
Azért még van hova fejlődni, a Lyon zsinórban 7-szer nyert. Az európai rekord meg ennek a duplája.Veidt írta:Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 1., péntek 14:40
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem