EB - 2016
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EB - 2016
Ha megnyerik akkor bele lehet tenni, ha nem, jövök röhögni Remyn. Ez a deal.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk most helyt kell adjak Remynek, Grízes megérdemli a top3-at aranylasztin. Bár magam sem tudom, hogyan hozta össze ezt az EB-t

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ott meg nincs, de...ziro4vr írta:Hol vannak ilyenek? Remy blogján?

CR, Griezmann, Bale v Suarez, aztan cso, egy rossz szot nem lehetne szolni. Tegyetek felre az utalatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem az tetszett, amikor Paltinihez, meg Zidane-hoz hasonló magasságokba emelték.
Aláírom, hogy jó játékos, nincs ezzel baj, de nagyon nem egy szint a fenti kettővel, Zizuval legalábbis biztosan nem, a másikat meg nem láttam
.
Egyébként Karim otthonhagyása miatt, meg amiatt, hogy ennyien utálják Céert, baromira szorítok a portugáloknak, pedig sosem csíptem őket. Jó lenne látni a sok hater szánalmas vergődését, + ha ezt a portugálok behúzzák, akkor az aranylabda kérdés sem kérdés már.
Aláírom, hogy jó játékos, nincs ezzel baj, de nagyon nem egy szint a fenti kettővel, Zizuval legalábbis biztosan nem, a másikat meg nem láttam

Egyébként Karim otthonhagyása miatt, meg amiatt, hogy ennyien utálják Céert, baromira szorítok a portugáloknak, pedig sosem csíptem őket. Jó lenne látni a sok hater szánalmas vergődését, + ha ezt a portugálok behúzzák, akkor az aranylabda kérdés sem kérdés már.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
CR hamarosan úgyis felbaszódik, oszt mutatja a fukkot mindenkinek...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha grízes beszopódik holnap indul a Suarez kampány.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mêg az előbbit el is tudom fogadni, hogy valaki úgy látja, de ez a Griezmann > CR egy nagy vicc és az a szomorú, hogy sokan ezt képesek is elfogadni, komolyan gondolni és Aranylabdát követelnek neki.hehe írta:beszarás bazmeg, hogy kezd jönni a médiából egyre több helyről, hogy tökmindegy mi van, messi a top, nem is kérdés, akármit csinál, és hogy grizman már minnyárt beelőzi céronaldo, csak a marketing választja el őket, a teljesítmény már nem![]()
![]()
Rájuk kell hagyni, aki nem vak az tudja, hogy mi a helyzet.
Illetve Csabi is érdekes dolgot írt le a Real Barca topikban, abban is van valami...

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Beakartam én is írni, roppant mód felcsesz. Hányingerem van az egésztőlhehe írta:beszarás bazmeg, hogy kezd jönni a médiából egyre több helyről, hogy tökmindegy mi van, messi a top, nem is kérdés, akármit csinál, és hogy grizman már minnyárt beelőzi céronaldo, csak a marketing választja el őket, a teljesítmény már nem![]()
![]()
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
beszarás bazmeg, hogy kezd jönni a médiából egyre több helyről, hogy tökmindegy mi van, messi a top, nem is kérdés, akármit csinál, és hogy grizman már minnyárt beelőzi céronaldo, csak a marketing választja el őket, a teljesítmény már nem

én mondjuk a néger lukakura néznék rá, sztem ő is kanyarodik 30 feléhttp://www.marca.com/futbol/eurocopa/20 ... b463f.html
na megérkeztek a hamisított papírok, akkor most már tényleg 18 éves

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/futbol/eurocopa/20 ... b463f.html

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Úgy vannak vele, hogy ha nem tudnak hozni egy top 3-as csatárt, akkor nem is akarják lecserélni. Mert az nem előrelépés.
Nagyon el vannak tévedve. Persze ilyen 70-80 milliós összegekről hallani sem akarnak. Begyöpösödött az összes. 10 évvel le vannak maradva felfogásban. Wenger knows.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Teljesen mindegy, hogy Giroud mennyire hasznos játékos. Nekem ne mondja senki, hogy ne lehetne egy nála jobb fiatalt, vagy egy kisebb nevű csatárt találni a franciáknál, akiknek pont a támadó poszt az erősségük a btb mellett.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igen, igen, és igen! A Szalais részt leszámítva egyetértek veled. Én is jobban örülnék, ha Benzema játszana helyette a válogatottban (azért mert a galloknak szorítok, ha már mi kiestünk), és azt is szívesen üdvözölném, ha Wenger lecserélné már végre egy klasszisra, de azért nem olyan rossz ő, mint amennyire mondják. Én is kiegészítőembernek használnám, mind a válogatottban, mind az Arsenalban.Ónó írta:Én értem amiről írsz, valóban egy 23 as keret nagyszerű kiegészítő embere, de arra, hogy 90 percen keresztül a francia csapat húzó embere legyen ott elől, és tőle várják, hogy megoldja azt nem tudja hozni. Góllövésben gyenge, főleg ha azt nézzük milyen emberek vannak mögötte. Benzema sem hozza azt góllövésben amit tudna, de elnézzük, mert összjátékban a legjobb a posztján. Giroud egy erősebb Szalai. Jó, ha ott van, örülünk, de kezdőben semmiképpen. A meccs végére fáradt védelem ellen az ívelgetéseknél viszont pluszt is adhatna... persze Benzemával kár is hasonlitgatni.alexoxladjackoxi írta:Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Én értem amiről írsz, valóban egy 23 as keret nagyszerű kiegészítő embere, de arra, hogy 90 percen keresztül a francia csapat húzó embere legyen ott elől, és tőle várják, hogy megoldja azt nem tudja hozni. Góllövésben gyenge, főleg ha azt nézzük milyen emberek vannak mögötte. Benzema sem hozza azt góllövésben amit tudna, de elnézzük, mert összjátékban a legjobb a posztján. Giroud egy erősebb Szalai. Jó, ha ott van, örülünk, de kezdőben semmiképpen. A meccs végére fáradt védelem ellen az ívelgetéseknél viszont pluszt is adhatna... persze Benzemával kár is hasonlitgatni.alexoxladjackoxi írta:Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.

Átlagos góllövő, viszont mezőnyben még annak se mondanám.alexoxladjackoxi írta:Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Arsenalos fiú:
Egy merő faxság amit írsz a ffranciáról. Bocs ha nem szépítem.Nem akartam itt beleszállni a csatába, de.. Én szeretem az Arsenalt, van egy kollégám/barátom aki Londonba jár meccsekre, minden meccset megnéz és 6 idegösszeomlást kap meccsenként francia zsenidtől.
Szóval ha nekünk nem hiszel, halgass más Arsenalosra, vagy xarj mindenkire és élj az álomvilágodban..te döntesz.
Kassaihoz:
Baromi gyenge bíró. Mátéval értek egyet. Őszintén ha nem magyar lenne utálnám. Így csak irritál a meccs tördelésével.
Egy merő faxság amit írsz a ffranciáról. Bocs ha nem szépítem.Nem akartam itt beleszállni a csatába, de.. Én szeretem az Arsenalt, van egy kollégám/barátom aki Londonba jár meccsekre, minden meccset megnéz és 6 idegösszeomlást kap meccsenként francia zsenidtől.
Szóval ha nekünk nem hiszel, halgass más Arsenalosra, vagy xarj mindenkire és élj az álomvilágodban..te döntesz.
Kassaihoz:
Baromi gyenge bíró. Mátéval értek egyet. Őszintén ha nem magyar lenne utálnám. Így csak irritál a meccs tördelésével.
- h3x0r
Pintér Attilának rosszul esett, hogy senki sem hívta el az Európa-bajnokságra, és nem gratláltak neki a sikeres Európa-bajnoki szerepléshez.

- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots