EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 9., szombat 21:01

Ha megnyerik akkor bele lehet tenni, ha nem, jövök röhögni Remyn. Ez a deal. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 9., szombat 20:54

Mondjuk most helyt kell adjak Remynek, Grízes megérdemli a top3-at aranylasztin. Bár magam sem tudom, hogyan hozta össze ezt az EB-t :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 9., szombat 20:50

ziro4vr írta:Hol vannak ilyenek? Remy blogján? :lol:
Ott meg nincs, de... :mrgreen:

CR, Griezmann, Bale v Suarez, aztan cso, egy rossz szot nem lehetne szolni. Tegyetek felre az utalatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. július 9., szombat 20:44

Nekem az tetszett, amikor Paltinihez, meg Zidane-hoz hasonló magasságokba emelték.
Aláírom, hogy jó játékos, nincs ezzel baj, de nagyon nem egy szint a fenti kettővel, Zizuval legalábbis biztosan nem, a másikat meg nem láttam :mrgreen: .

Egyébként Karim otthonhagyása miatt, meg amiatt, hogy ennyien utálják Céert, baromira szorítok a portugáloknak, pedig sosem csíptem őket. Jó lenne látni a sok hater szánalmas vergődését, + ha ezt a portugálok behúzzák, akkor az aranylabda kérdés sem kérdés már.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 9., szombat 20:39

CR hamarosan úgyis felbaszódik, oszt mutatja a fukkot mindenkinek...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 9., szombat 20:34

Ha grízes beszopódik holnap indul a Suarez kampány.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 9., szombat 20:33

hehe írta:beszarás bazmeg, hogy kezd jönni a médiából egyre több helyről, hogy tökmindegy mi van, messi a top, nem is kérdés, akármit csinál, és hogy grizman már minnyárt beelőzi céronaldo, csak a marketing választja el őket, a teljesítmény már nem :lol: :lol: :lol:
Mêg az előbbit el is tudom fogadni, hogy valaki úgy látja, de ez a Griezmann > CR egy nagy vicc és az a szomorú, hogy sokan ezt képesek is elfogadni, komolyan gondolni és Aranylabdát követelnek neki.
Rájuk kell hagyni, aki nem vak az tudja, hogy mi a helyzet.
Illetve Csabi is érdekes dolgot írt le a Real Barca topikban, abban is van valami... :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 9., szombat 20:31

Hol vannak ilyenek? Remy blogján? :lol:
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 9., szombat 20:00

hehe írta:beszarás bazmeg, hogy kezd jönni a médiából egyre több helyről, hogy tökmindegy mi van, messi a top, nem is kérdés, akármit csinál, és hogy grizman már minnyárt beelőzi céronaldo, csak a marketing választja el őket, a teljesítmény már nem :lol: :lol: :lol:
Beakartam én is írni, roppant mód felcsesz. Hányingerem van az egésztől :vivo:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 9., szombat 19:50

beszarás bazmeg, hogy kezd jönni a médiából egyre több helyről, hogy tökmindegy mi van, messi a top, nem is kérdés, akármit csinál, és hogy grizman már minnyárt beelőzi céronaldo, csak a marketing választja el őket, a teljesítmény már nem :lol: :lol: :lol:

http://www.marca.com/futbol/eurocopa/20 ... b463f.html
na megérkeztek a hamisított papírok, akkor most már tényleg 18 éves :mrgreen:
én mondjuk a néger lukakura néznék rá, sztem ő is kanyarodik 30 felé :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 9., szombat 17:53

http://www.marca.com/futbol/eurocopa/20 ... b463f.html
na megérkeztek a hamisított papírok, akkor most már tényleg 18 éves :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 9., szombat 12:04

Úgy vannak vele, hogy ha nem tudnak hozni egy top 3-as csatárt, akkor nem is akarják lecserélni. Mert az nem előrelépés. :lol: :lol: :lol: Nagyon el vannak tévedve. Persze ilyen 70-80 milliós összegekről hallani sem akarnak. Begyöpösödött az összes. 10 évvel le vannak maradva felfogásban. Wenger knows. :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 9., szombat 12:00

Teljesen mindegy, hogy Giroud mennyire hasznos játékos. Nekem ne mondja senki, hogy ne lehetne egy nála jobb fiatalt, vagy egy kisebb nevű csatárt találni a franciáknál, akiknek pont a támadó poszt az erősségük a btb mellett.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 9., szombat 11:29

Ónó írta:
alexoxladjackoxi írta:Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.
Én értem amiről írsz, valóban egy 23 as keret nagyszerű kiegészítő embere, de arra, hogy 90 percen keresztül a francia csapat húzó embere legyen ott elől, és tőle várják, hogy megoldja azt nem tudja hozni. Góllövésben gyenge, főleg ha azt nézzük milyen emberek vannak mögötte. Benzema sem hozza azt góllövésben amit tudna, de elnézzük, mert összjátékban a legjobb a posztján. Giroud egy erősebb Szalai. Jó, ha ott van, örülünk, de kezdőben semmiképpen. A meccs végére fáradt védelem ellen az ívelgetéseknél viszont pluszt is adhatna... persze Benzemával kár is hasonlitgatni. :)
Igen, igen, és igen! A Szalais részt leszámítva egyetértek veled. Én is jobban örülnék, ha Benzema játszana helyette a válogatottban (azért mert a galloknak szorítok, ha már mi kiestünk), és azt is szívesen üdvözölném, ha Wenger lecserélné már végre egy klasszisra, de azért nem olyan rossz ő, mint amennyire mondják. Én is kiegészítőembernek használnám, mind a válogatottban, mind az Arsenalban.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. július 9., szombat 9:39

alexoxladjackoxi írta:Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.
Én értem amiről írsz, valóban egy 23 as keret nagyszerű kiegészítő embere, de arra, hogy 90 percen keresztül a francia csapat húzó embere legyen ott elől, és tőle várják, hogy megoldja azt nem tudja hozni. Góllövésben gyenge, főleg ha azt nézzük milyen emberek vannak mögötte. Benzema sem hozza azt góllövésben amit tudna, de elnézzük, mert összjátékban a legjobb a posztján. Giroud egy erősebb Szalai. Jó, ha ott van, örülünk, de kezdőben semmiképpen. A meccs végére fáradt védelem ellen az ívelgetéseknél viszont pluszt is adhatna... persze Benzemával kár is hasonlitgatni. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 9., szombat 6:53

Átlagos góllövő, viszont mezőnyben még annak se mondanám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 9., szombat 1:38

Egy fél szóval nem utaltam arra, hogy zseni. De igenis egy hasznos játékos, és bár nem termel olyan jól, de azt sem mondanám rá, hogy hű de kevés gólt lő. De nem meggyőzni akarlak, ha így látod, azon én úgysem tudok változtatni. Arsenal-táboron belül is egyébként az egyik legmegosztóbb személyiség. Van aki rühelli, és van aki - bár nem tartja elit csatárnak - nem mondja le ZS-kategóriás játékosnak, és elismeri, hogy nem feltétélen olyan rossz dolog az, ha van egy ilyen játékos a keretben.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 9., szombat 1:14

Arsenalos fiú:

Egy merő faxság amit írsz a ffranciáról. Bocs ha nem szépítem.Nem akartam itt beleszállni a csatába, de.. Én szeretem az Arsenalt, van egy kollégám/barátom aki Londonba jár meccsekre, minden meccset megnéz és 6 idegösszeomlást kap meccsenként francia zsenidtől.
Szóval ha nekünk nem hiszel, halgass más Arsenalosra, vagy xarj mindenkire és élj az álomvilágodban..te döntesz.

Kassaihoz:

Baromi gyenge bíró. Mátéval értek egyet. Őszintén ha nem magyar lenne utálnám. Így csak irritál a meccs tördelésével.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. július 8., péntek 11:58

Pintér Attilának rosszul esett, hogy senki sem hívta el az Európa-bajnokságra, és nem gratláltak neki a sikeres Európa-bajnoki szerepléshez. :lol: :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 8., péntek 11:38

Na, megnéztem a gólokat. :lol: Pogbinho. :salute:

GriezMan :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: