Továbbra is Kante vagy Alaba kéne a tovább fejlődéshez és nem igazán lenne probléma az eltiltás végéig sem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 9., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 9., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 9., szombat 12:04
Most azért arra is gondolnotok kell, hogy jövőre szinte biztos, hogy nem igazolhattok. Úgyhogy nem olyan egyszerű azt eldönteni, hogy kéne-e egy Pogba szerű igazolás, aki szinte tuti bejön, vagy Isco és James kapjon-e még esélyt, és ez esetleg azzal járna, hogy Modric 2 évig kell még hogy kezdő legyen - amit amúgy simán bírna szerintem, ha okosan van tehermentesítve, Ini idősebb, aztán nélkülözhetetlen a kezdőből kb.Toti írta: Modric azért még egy következő klasszis idényt nyugodtan le tud hozni szerintem.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 9., szombat 11:58
Szerintem rohadtul nem mindegy, és ami jobban nem mindegy az a fizetése, amit az MU-ban fog kapni. Arra ha nem is kellett volna ráliitálni, de mindenképp a közelében kellett volna lenni, főleg ha a marketingjogok 50%-a is a Realt illette volna.chronic írta:Most már nem mindegy,hogy 100 vagy 125 a vége?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 9., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. július 9., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. július 9., szombat 10:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 9., szombat 10:11
Egyre több az ilyen hír, sajnálni fogom. Keresgélhetünk majd tovább ha Pogba nem jön össze, valaki kell majd Modric és Kroos tehermentesítésére.L'Equipe: Péreznek nem sikerült meggyőznie Pogbát, aki szűk baráti körének és családjának már elmondta, hogy Manchesterbe igazol.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 9., szombat 8:46
Olvass vissza az utánpótlás topikban, volt róla egy hosszu hsz a szezon vegen.MorataMartin írta:Ebből az Enzo Zidaneból még lehet valami?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. július 9., szombat 8:28
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 8., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 8., péntek 22:33
Én nem döntök el semmit.Ott volt,hogy SZERINTEM,meg nyílván csak feltételezés minden amit itt beszélgetünk,ennyi erővel akkor ne is vitassunk meg semmit, csak várjuk a híreket hátradőlve.G. V.tinho írta:aha. egy közgazdász jogi doktor a Fifa 2017 tapasztalattal eldönti, hogy mit akar a Juve az általa birtokolt tulajdonjoggal.Ronaldo09 írta:Válasszuk külön.Nem engedik el ha 40et ajánlunk és ide akar jönni,miközben a United 150t.Viszont ha mi 100at ajánlunk miközben a United 150t akkor el kell engedjék.Balenél is ez volt.Állitólag 150t fizetett volna a United.És itt jön képbe a játékos akarata.Hiába rengeteg az a plusz 50millio(vagy 30,de induljunk ki egy feltételezett maximumból),mivel az általunk kínált összeg is eléri a vitathatatlanul komoly ajánlat szintjét(átigazolási rekord,stb)így az üzleti versenynél már előrébb kerül a játékos akarata.Persze még mindig mondhatják azt,hogy nekünk nem adják ide 100ért,de nem szabhatják meg neki,hogy menjen el a Unitedhez 150ért.Mondom,szerintem a játékoson fog ez múlni meg persze a Real Madridon,de semmiképp se Mourinhon meg a csapatán,kivéve ha úgy nem dönt a kölyök.
jó
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. július 8., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. július 8., péntek 19:49
aha. egy közgazdász jogi doktor a Fifa 2017 tapasztalattal eldönti, hogy mit akar a Juve az általa birtokolt tulajdonjoggal.Ronaldo09 írta:Válasszuk külön.Nem engedik el ha 40et ajánlunk és ide akar jönni,miközben a United 150t.Viszont ha mi 100at ajánlunk miközben a United 150t akkor el kell engedjék.Balenél is ez volt.Állitólag 150t fizetett volna a United.És itt jön képbe a játékos akarata.Hiába rengeteg az a plusz 50millio(vagy 30,de induljunk ki egy feltételezett maximumból),mivel az általunk kínált összeg is eléri a vitathatatlanul komoly ajánlat szintjét(átigazolási rekord,stb)így az üzleti versenynél már előrébb kerül a játékos akarata.Persze még mindig mondhatják azt,hogy nekünk nem adják ide 100ért,de nem szabhatják meg neki,hogy menjen el a Unitedhez 150ért.Mondom,szerintem a játékoson fog ez múlni meg persze a Real Madridon,de semmiképp se Mourinhon meg a csapatán,kivéve ha úgy nem dönt a kölyök.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 8., péntek 17:45
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 8., péntek 17:22
Szerintem a fent említett embereket egyszerűen csak a megfelelő áron akarták eladni, ezért ment a huzavona. Ha odaálltunk volna Baleért mondjuk 40M euróval, akkor ha 20 évig tagadja meg az edzést, akkor sem adták volna. A Juve is ezt csinálja. Nem engedik el, ha nem fizetsz és a MU többet ajánl. Akkor hiába jönne ide szívesen Pogba.Ronaldo09 írta:
Tudok.Az akkori nyilatkozatokra nem emlékszem már,de Modric és Bale is betagadta az edzést mikor nem akarták elengedni hozzánk.Fabregas is hisztizett mikor az Arsenaltol a paradicsomba szeretett volna eljutni.
Na igen. Csak ez így már pont nem ígéret, hanem szerződés.Ronaldo09 írta: Ígéretek,nem láttuk mi van a szerződésében,nem kizárt nincs belefoglalva valamilyen módon hogy mehet ha akar
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 8., péntek 16:26
Tudok.Az akkori nyilatkozatokra nem emlékszem már,de Modric és Bale is betagadta az edzést mikor nem akarták elengedni hozzánk.Fabregas is hisztizett mikor az Arsenaltol a paradicsomba szeretett volna eljutni.eReMA írta:Ilyen esetről tudnál néhány példát felhozni?Ronaldo09 írta:Ha ki kell állni a nyilvánosság elé és emlékeztetni a Juvét az igéretére,meg kell tenni
Ígéretek...? A sokoldalas, 6pt betűmagassággal írt szerződések mellett. Szép dolog, csak sztem annyit ér, mint kilenc gémnek egy keszeg.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 8., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 8., péntek 14:39
Ilyen esetről tudnál néhány példát felhozni?Ronaldo09 írta:Ha ki kell állni a nyilvánosság elé és emlékeztetni a Juvét az igéretére,meg kell tenni
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 8., péntek 14:08
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem