R.M.C.F írta:Ez a bale project perez hülyesége,gondolom ez lenne a válasz a barca messi/neymar duójára.......
Oda kell tenni az asztalra egy kínai sporttáskát benne 60 millával.....köll? nem köll? Viszlát.
Ez ennyire egyszerű. bale meg marad a seggén és vereti tovább ott,mi meg megyünk nélküle.
Jövőre meg egy évvel kevesebb van a szerződéséből,az ára is megy lejjebb......megint kell vinni a kínai tatyót.....benne 50 milla.....köll? nem köll? Viszlát.
Aztán két év múlva......muszáj lesz nekik bagóért odaadni,mert nem fog hosszabbítani. Ez ennyire 1xrű.
Bale leigazolása valamilyen szinten presztízskérdés Péreznél DE kétlem, hogy ne elemeznék profi szakemberek (több területről) ezt az átigazolást, illetve annak hosszú- és rövidtávú hatásait.
Persze, idegesítő a Spurs elnökének hozzáállása (és most nem arra gondolok, hogy nem akarja elveszíteni a legjobbját, mert az természetes), de szerintem is menni kell érte egészen az ésszerűtlenség határáig. Feszíteni lehet a húrt, sőt egy ilyen játékosért kell is, viszont azt a bizonyos határt semmiképpen nem szabad átlépni, és szerintem Pérez nem is fogja.
Nem szeret semmiben alulmaradni, de aki érzelmi döntéseket hoz, vagy bosszúból költekezik, soha nem lehet napjaink egyik legnagyobb kaliberű üzletembere. A mi elnökünk viszont az, szóval én bízom a munkásságában.