Sorozatok, TV műsorok
-
nagchampa
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
Re: Sorozatok, TV műsorok
nem egy himym, de én ezt hajtom most
http://www.imdb.com/title/tt0387199/?ref_=nv_sr_1
http://www.imdb.com/title/tt0387199/?ref_=nv_sr_1
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Befejeztem a How i met your mothert és elég nagy űr maradt utána
Olvasgattam neten, hogy mivel lehetne pótolni, de nem igazán találtam olyat, amire azt mondom, hogy na most akkor ezt el is kezdem nézni. Igaz a HIMYM is vagy 2-3 évig volt a várólistán (elég nagy hiba volt, mert imádtam
)
Ti mit ajánlanátok?
(igaz lehet hagyom a témát és nekiugrok a Vikingeknek, de azért csak kellene valami HIMYM stílus.
)
Olvasgattam neten, hogy mivel lehetne pótolni, de nem igazán találtam olyat, amire azt mondom, hogy na most akkor ezt el is kezdem nézni. Igaz a HIMYM is vagy 2-3 évig volt a várólistán (elég nagy hiba volt, mert imádtam
Ti mit ajánlanátok?
(igaz lehet hagyom a témát és nekiugrok a Vikingeknek, de azért csak kellene valami HIMYM stílus.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Vikinsgbol igen, nekem abszolút tetszett. Belegondolva meg azt sem mondanam hogy csökkent a színvonal.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
két sorozatot az elejétől kezdve néztem, az ahs-t és a vikingset. utobbi évadot mindkettőből abbahagytam pár rész után, az okát nem tudom.
kérdésem a következő, megéri az utóbbi évadot megnézni mindkettőből?
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Azért még így is nagyon hiányzik...doncsontos írta:a preacher tökéletes eddig banshee pótlásnak, remélem tartják a szintet
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
a preacher tökéletes eddig banshee pótlásnak, remélem tartják a szintet
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam az a jelenet vitte a prímet amikor az alacsonyabb angyalt lelőtte a női angyal , a magasabb odament hozzá megkérdezte , Haldokolsz ? Ja . Ezért agyonverte , hogy mielőbb feltámadjon .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a legjobb h nem akartak megolni egymast...P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hotelszobás verekedés zseniális volt . A végére egy nagy halom hulla volt szerteszét .
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hotelszobás verekedés zseniális volt . A végére egy nagy halom hulla volt szerteszét .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
gólvonal
Preacher legújabb része rohadt jó lett...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cassidy felülmúlhatatlan
Az angyalok is rohadt jók, végre Emily is kezd érdekesebb lenni. Tulip viszont nagyon idegesítő, kb. mint a Bansheeben Anna (vagy Carrie, faszom tudja). Remélem a seggfej marad a pokolban, ő is szar volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cassidy felülmúlhatatlan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja. Es annyira nevetséges. Azt hittem legalább terelik a dolgokat. Aztán végül neger csaj -Kieran unokateso kombo lesz.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég egyértelműnek tűnik hogy a tanár csaj meg Kieran a két ludasZsombor írta:Scream 2x6
Parádé.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég egyértelműnek tűnik hogy a tanár csaj meg Kieran a két ludasZsombor írta:Scream 2x6
Parádé.
Nem illik.
Elég jó nők az biztos.András93 írta: Érdemes megemlékezni a kisváros gyengébb nemű lakóiról is. És itt elsősorban nem Tuskó Lady-re kell gondolni. Nem volt rossz a felhozatal.
Scream 2x6
Parádé.
Parádé.
- P. Krisz
The Night OF pilot
Szokásos HBO minőség .
HBO GO-n ingyé nézhető .
Szokásos HBO minőség .
HBO GO-n ingyé nézhető .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- András93
Biztosan nem lenne probléma. Bár semmi konkrétat nem árultam el a sorozatról, ami ráadásul már 15 éve véget ért.poronty írta:Mondjuk az nem lenne probléma, ha az egészet bedobnád spoilerbe.
Annyit persze igen, hogy Laura Palmert meggyilkolják, micsoda spoiler, így indul a sorozat...
De azt tudtad, hogy Darth Vader Luka apja?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bocsesz, itt a TD-re gondoltam, h teljesen mas a ket evad.Sierra írta:Ajjj fenébe, akkor olyan, mint TD. Vagyis a Td lett olyan, mint a Twin Peaks.numberone1 írta:Teljesen mas a 2 evad.
Ujak a szereplok is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk az nem lenne probléma, ha az egészet bedobnád spoilerbe.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- András93
Nem tudom numberone1 milyen Twin Peaksről beszél, de nem olyan sorozat, mint a True Detective. Nagyon nem. Egyrészt nem antológia, másrészt műfajában is másfelé tolódnak el a hangsúlyok, illetve a stílus teljesen különbözik. Az alapszitu szinte ugyanaz, de nagyon másfele megy a két történet. A TD-ből most az első évadról beszélek, csak azt láttam.
Engem a Twin Peaksre sokkal inkább a Lost emlékeztetett. A 90-es években az X-Akták is az előbbi sikeréből születhetett. De gyakorlatilag az összes kisváros + valamilyen rejtély felépítésű sorozatnak a Twin Peaks az őse.
Sőt, szerializált sorozat nem is nagyon létezett előtte, ami nem szappanopera volt. Érdekesség, hogy van egy sorozat a sorozatban, hogyhogy nem éppen egy szappanopera az, de ez viszonylag hamar feledésbe merül.
Lynch munkássága erősen érződik a sorozaton (még ha az epizódok készítéséből/írásából hamar kiszállt, de pl. színészként később is jelen van), tehát olyan 70-80%-ban lehet érteni mi történik.
Helyenként szürreális és horrorisztikus elemek váltakoznak. Van álomjelenet, piros függöny, törpe, óriás, ló, cseresznyés pite és kávé, rengeteg kávé. Sehol nem ennyire indokolt a kávézós smile, mint itt.
De, ami utánozhatatlanná teszi, az a hangulata. Badalamenti zenéje erősen hozzátesz, és még az a sok fura karakter, akiken csak azt látod, hogy nem teljesen százasok. És az egész nyakon öntve ironikus humorral.
Ez utóbbi, a humor, ami teljesen hiányzik a filmből, Twin Peaks: Fire Walk with Me. Ami gyakorlatilag előzmény, de csak a sorozat után érdemes megnézni, mert lelövi azt, és nehezen is értelmezhető. Azt nem állítom, hogy azzal együtt 100%-ig érthetővé válik.
Visszatérve a két évad közti különbségre. A Palmer-gyilkosság a főszál az első évadban, ez nagyjából a második évad feléig tart ki, ott lezárják. És kezdenek egy új szálat, ami persze kapcsolódik részben a korábban történtekhez, részben Cooper ügynök korábbi életéhez is. Számomra ott vált egyre gyengébbé a sorozat, az utolsó rész nagy hányada meg súrolja a nézhetetlent, itt tért vissza Lynch
Egy pofás cliffhanger zárja aztán a sorozatot.
Jövőre pedig folytatják.
Érdemes megemlékezni a kisváros gyengébb nemű lakóiról is. És itt elsősorban nem Tuskó Lady-re kell gondolni. Nem volt rossz a felhozatal.
Mondjuk Mulder ügynökkel vigyázni kell.
Engem a Twin Peaksre sokkal inkább a Lost emlékeztetett. A 90-es években az X-Akták is az előbbi sikeréből születhetett. De gyakorlatilag az összes kisváros + valamilyen rejtély felépítésű sorozatnak a Twin Peaks az őse.
Sőt, szerializált sorozat nem is nagyon létezett előtte, ami nem szappanopera volt. Érdekesség, hogy van egy sorozat a sorozatban, hogyhogy nem éppen egy szappanopera az, de ez viszonylag hamar feledésbe merül.
Lynch munkássága erősen érződik a sorozaton (még ha az epizódok készítéséből/írásából hamar kiszállt, de pl. színészként később is jelen van), tehát olyan 70-80%-ban lehet érteni mi történik.
Helyenként szürreális és horrorisztikus elemek váltakoznak. Van álomjelenet, piros függöny, törpe, óriás, ló, cseresznyés pite és kávé, rengeteg kávé. Sehol nem ennyire indokolt a kávézós smile, mint itt.
De, ami utánozhatatlanná teszi, az a hangulata. Badalamenti zenéje erősen hozzátesz, és még az a sok fura karakter, akiken csak azt látod, hogy nem teljesen százasok. És az egész nyakon öntve ironikus humorral.
Ez utóbbi, a humor, ami teljesen hiányzik a filmből, Twin Peaks: Fire Walk with Me. Ami gyakorlatilag előzmény, de csak a sorozat után érdemes megnézni, mert lelövi azt, és nehezen is értelmezhető. Azt nem állítom, hogy azzal együtt 100%-ig érthetővé válik.
Visszatérve a két évad közti különbségre. A Palmer-gyilkosság a főszál az első évadban, ez nagyjából a második évad feléig tart ki, ott lezárják. És kezdenek egy új szálat, ami persze kapcsolódik részben a korábban történtekhez, részben Cooper ügynök korábbi életéhez is. Számomra ott vált egyre gyengébbé a sorozat, az utolsó rész nagy hányada meg súrolja a nézhetetlent, itt tért vissza Lynch
Egy pofás cliffhanger zárja aztán a sorozatot.
Jövőre pedig folytatják.
Érdemes megemlékezni a kisváros gyengébb nemű lakóiról is. És itt elsősorban nem Tuskó Lady-re kell gondolni. Nem volt rossz a felhozatal.
Mondjuk Mulder ügynökkel vigyázni kell.