Digóknál ittam, jó. Bár semmi különlegeset nem adott, de egy jó kávé tényleg.Remy írta:Mas. Illy kavet probalta mar valaki? Brutal aron van, de eleg jokat hallottam rola.
Amúgy Illy valami magyar gróf volt, aztán ott telepedett le. Vagy mi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 11., hétfő 19:24
Digóknál ittam, jó. Bár semmi különlegeset nem adott, de egy jó kávé tényleg.Remy írta:Mas. Illy kavet probalta mar valaki? Brutal aron van, de eleg jokat hallottam rola.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 11., hétfő 18:50
Tenyleg finom volt.Steve írta: Ha édességet eszek nagy ritkán akkor azt szoktam enni.
Itt nálunk normál áron van.
Érdemes hozatnod, finom.Nagyjából bármelyiket is választja a barátnőd.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 11., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 11., hétfő 12:17
csabi87 írta:Ha arra gondolsz,hogy van e külön műfűre labda szerintem nincs.
Egy sima bőrt azt adjad neki!
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. július 11., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 11., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 10., vasárnap 18:45
En kivancsi vagyok ra,Pokemont imadtam,meg most is neha nezeksebydani írta:Dehogy nyomomÉn úgy tudom amúgy magyar storeokban még nincs is fent, csak külföldi accal lehet leszedni. Egy cikket elolvastam róla, hogy mi ez az őrület és nagyon-nagyon távol áll tőlem ez a dolog, meg eleve nem is voltam akkora Pokemon fan
Kíváncsi vagyok, mikor lesz az első olyan amikor valaki lelép egy kocsi elé mert szalad éppen Pikachu után
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 10., vasárnap 16:21
Madridban ősszel egész jó kis meccsek vannaktubatibi írta:Sziasztok!
Párommal szeretnénk majd ősszel elmenni valahova egy romantikus hosszúhétvégére. Ki mit ajánl? Most lefoglalva a szállás és a repjegy olcsóbb lenne esetleg, vagy pedig last-minute ajánlatokban érdemes gondolkodni? 3 éj/4 nap lenne.
Ötletek?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. július 10., vasárnap 16:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 12:33
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 10., vasárnap 11:51
egy kis moddolással kiváló szemétgyűjtő appot csinálnék belőle, hogy a sok balfasznak legalább legyen valami haszna is...Sierra írta:Wtf?!nmate írta: Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.![]()
nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 10., vasárnap 11:50
Wtf?!nmate írta: Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 10., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 10., vasárnap 11:46
Hagyjad már, az a bajod, hogy nem sikerült befognod az Erzsébet téren Charizardotnmate írta: Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 10., vasárnap 11:44
Van valami fos app amivel pokemonokat kell gyűjteni az utcán. Most még több utcán mobilozó zombi balfasz lesz.Sierra írta:Mi ez az új Pokémon őrület mindenhol a neten?Honnan jött most ez elő?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 10., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. július 8., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 8., péntek 14:41
Addig amíg fel nem használják azt is önmaguk ellen .Amúgy a technikai fejlődéssel javulni fog a helyzet hosszú távon.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem