Azért nem volt ellenfele, mert felesleges pénzkidobás indulni ellene. Perez felelőssége fel sem merül, itt a fórumon se, kint se. Ő hozta akit kellett, itt van CR, itt van Mourinho, kaká, benzema, akit csak akartatok! Nem fog itt enki előállni.május eleje van eleve, régen már januárban kampányba kezdtek, most meg halvány hírek se voltak.Jelenleg azért nem volt ellenfele (lehet csak részben) mert szárnyalt a csapat. Megnyertük a kupát mourinhoval aztán a bajnokságot és az idei gyenge szerepléssel egy kupa újra leesik és tegnap estig egy bl is nagyon kinézett. Egy ilyen erős barca mellett sztem elégedettek lehettek a sociok. Azonban ha kiesünk a bl-ből lehet két hét múlva valaki összeszedi magát és előáll egy kampánnyal amire péreznek válaszolni kell.
De akkor nem volt szó évtizedes válságról, nem volt szó tv-s jogdíjak újraosztásáról. És főleg stadion felújításról. Az iszonyú összeg, 150-200 milliókról írnak.Jön az FFP, CR szerződéshosszabbítás, stb. Nagyon komoly pénzek mennek el ilyenekre. De én is számolok -70, -80 körüli egyenleggel, ami azért nagyon nem kevés.A pénzről annyira nem vagyok meggyőződve, hogy nem áldoz sokat. Eleve 4-5 éves projektben gondolkoztak, amikor elkezdték ezt 4 éve. Most pedig a hírek szerint egy újabbon, amihez bizony kell a befektetés. És ezt Pérez tudja a legjobban.
De nem fognak!ezeket az árakat úgy írom, hogy maximum amit ki is fizethetnek kb.
De Morata meglepő lenne, ha egyből lépne, ő szerintem biztos marad még egy évet. Callejon meg 10 milliót se nagyon ér. Főleg azért, mert mi árulnánk.