Talán mert nem csak a pénz érdekli, és szimpatizál a csapattal?R.M.C.F írta:Na de miért nem a monacoba? Vagy a citybe? Miért a realba?hogy Bale hozzánk akar igazolni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 29., hétfő 8:52
Talán mert nem csak a pénz érdekli, és szimpatizál a csapattal?R.M.C.F írta:Na de miért nem a monacoba? Vagy a citybe? Miért a realba?hogy Bale hozzánk akar igazolni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 29., hétfő 8:52
Ne csináld, mert ráharapnak !R.M.C.F írta:Na de miért nem a monacoba? Vagy a citybe? Miért a realba?hogy Bale hozzánk akar igazolni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 29., hétfő 8:44
Na de miért nem a monacoba? Vagy a citybe? Miért a realba?hogy Bale hozzánk akar igazolni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 29., hétfő 8:34
Kaká nem fog elmenni, nincs az a csapat, amelyik nettó 10 millót lerak neki. DM-et én is esélyesnek érzem.Én majdnem biztos vagy abban is,hogy Perezék meg fogják őt szerezni. Ha meg van,akkor eladjuk Di Mariát,vagy Kakát,vagy mindkettőt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 29., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 29., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 29., hétfő 8:06
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 29., hétfő 7:52
Bale leigazolása valamilyen szinten presztízskérdés Péreznél DE kétlem, hogy ne elemeznék profi szakemberek (több területről) ezt az átigazolást, illetve annak hosszú- és rövidtávú hatásait.R.M.C.F írta:Ez a bale project perez hülyesége,gondolom ez lenne a válasz a barca messi/neymar duójára.......![]()
Oda kell tenni az asztalra egy kínai sporttáskát benne 60 millával.....köll? nem köll? Viszlát.
Ez ennyire egyszerű. bale meg marad a seggén és vereti tovább ott,mi meg megyünk nélküle.
Jövőre meg egy évvel kevesebb van a szerződéséből,az ára is megy lejjebb......megint kell vinni a kínai tatyót.....benne 50 milla.....köll? nem köll? Viszlát.
Aztán két év múlva......muszáj lesz nekik bagóért odaadni,mert nem fog hosszabbítani. Ez ennyire 1xrű.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 29., hétfő 7:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 29., hétfő 7:42
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 29., hétfő 7:21
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 29., hétfő 0:59
Ugyan így gondolom. Ha nagyon jó az előszezon akkor a 23-as keretben is lesznek akik nagyon keveset játszanak.'shutterisland írta:szerintem egy 23-as keret a legoptimálisabb egy olyan csapatnak, amely több fronton érdekelt, és végig élesen akarja tartani a játékosokat.
egy 4-4-2-re pl :
3 kapus, 8 védő, 8 kp, 4 csatár.
mindenkinek van egy cseréje, lehet rotálni, és a keret nagy része éles marad, meccsben lesz.
ha pedig valami komoly sérüléshullám üti fel a fejét (pl 5 vagy több sérült hirtelen) akkor 1-1 ember feljöhet a tarcsiból.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 28., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 21:08
szerintem ez így helyes,és így is van minden csapatnál.Lesznek páran akik elvétve kapnak lehetőséget.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 28., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 28., vasárnap 19:38
Ja valamiért 3 kapust láttamszilamer írta:Várj... ha levesszük egyik kapust (mert tuti nem 4 kapusunk lesz), meg két castillas védőt, akkor az pontosan 25. Hol itt a hiba? 25 kell legyen, 25 van.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 28., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 28., vasárnap 19:10
Túl sok szerintem. Az se biztos , hogy Meijas marad a Castillában. Lehet a felnőtt keretbe lesz nevezve , bár erről vki biztos tud pontosat. De 3 kapussal is elég lenne 23 , 24 fős keret. Most 26-an vagyunk , legalább 2 embernek kéne mennie .MorataMartin írta:Az amerikai keret 28 fös ha ebböl lejön Casado, Mateos és Mejias majd én az így kialakuló 25 fös kerettel elégedett lennék!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 28., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 28., vasárnap 18:31
Ez így van.Nem akarom eldönteni ezt a vitát,de maradjunk abban,hogy Ronaldo támadó.De kicsit sem csatár.Próbálták ott,emlékszünk,de csak szenvedett azon a poszton.Hát nem! Legjobb példa erre az, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Rogerio Ceni is lődözte a gólokat, de még is kapus és nem csatár. C meg szélső támadó és nem csatár, de ettől még lőhet 60+ gólt egy szezonban, ahogy akár egy kapus, védő is. (Amire mondjuk csekély az esély)
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem